JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6551
View
300
Reply

[Tempatan] Nottingham Uni sahkan Najib graduate dari sana

[Copy link]

Author: Voyagers    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 03:34 PM | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 02:08 PM
x smpai 5 minit pon upload sijil tu oiii mcm guanjeng... koh3

dah kena troll dgn najib...  cepat giler 10k like  


Najib Razak
38 mins

Belford Univesity ini dari mana?
Mohon Timbalan Menteri ala pejuang berani mati mansuh AES ini beri sedikit penjelasan.
Di negara Wakanda ke?


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:36 PM | Show all posts
harizs replied at 12-2-2019 02:25 PM
Atok dengan Tun Daim tengah semput ni geleng kepala ada sudah jadi kabinet sijil fake dia hahahahhaa ...

"jilager, kita pun kena toya", lantas daim menoleh melihat atok yg kelihatan kehilangan 8 nafas...hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:40 PM | Show all posts
cmf_shalom replied at 12-2-2019 02:32 PM
Antara bukti sijil
Ngn pengesahan sendiri oleh pihak uni...

yup... pengesahan sendiri oleh pihak universiti lagi penting . sijil ramai yg hilang terutama klu dah grad berpuluh tahun..

sedangkan surat beranak pun ramai hilang. tapi yg penting jabatan pendaftaran ada simpan maklumat.

sama mcm degree. yg penting universiti ada maklumat kita, anytime boleh mintak sahkan.

majikan pun x bergantung kpd print out hard copy sijil semata2, ada masa mrk akan mintak pengesahan universiti klu ada isu berbangkit. sbb sijil fake ramai boleh print.


ok.. mahacai low IQ mcm NAT_11 dah boleh masuk gua semula.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:42 PM | Show all posts
arnauld replied at 12-2-2019 03:36 PM
"jilager, kita pun kena toya", lantas daim menoleh melihat atok yg kelihatan kehilangan 8 nafas... ...

bukan sorang. tapi 8 menteri tipu sijil     mau x pening atok tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak hagak hagak belford uni....nak yg obersi aje...ingat marhein x leh cek ka.....lega mokcik lampir..ada geng
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:47 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:25 PM
Najib dulu PERDANA MENTERI. Semua benda jadi berita besar. Dia bersin pun jadi berita. Jadi  bukan ...

Beb, mmg bukan masalah besar org nk tgk sijil, tp as asimple as that je...staf fakulti atau jabatan akademik boleh trace dalam sistem Universiti je.. sesiapa pun boleh je call Nottingham U sana utk trace walau u anak raja ke raja sekalipun.biasa majikan lebih berhak nk tau details hal2 mcm ni,takde sebab org nak tunjuk sijil melainkan ada permintaan secara bertulis atas tujuan tertentu..utk hal2 politik mcm ni, tak cukup ke dgn penjelasan dari pihak U, sampai nk tgk sijil tu, seriously se- complicated itu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:48 PM | Show all posts
ni semua gara2 janji ph sebelum pru dulu nak letakkan calon yg berpendidikan tinggi je
tanak jadi macam bn yg x amik kira tahap pendidikan calon
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:21 PM
Hahahaha....sijilnya HILANG kena cari ganti.  Nak tepek sijil kena tepek gambar konvo tahun 1974 s ...

Kalau aku lah pengesahan sijil dari uni dah memadai dari degree punya salinan, sebab kalau degree punya salinan sesiapa boleh print....ko dah panas lah, eh soalan aku tak jawab lagi, ada tak org ragut ayam kat pasar sekarang ni di zaman RM 4.12 sedolar us? Jawab lah.....berapa mata BSKL punya index turun? Hehehehehe...jawab lah nat....atok pon tak caya dgn muntri kabinet ni kadir jasin kata....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 12-2-2019 03:40 PM
yup... pengesahan sendiri oleh pihak universiti lagi penting . sijil ramai yg hilang terutama klu  ...

sijil spm aku pun hilang..... kena p putrajaya... degree tu dah berkepam haha

takde isu pun klau hilang... tp biasa la mahacai... gigih tunjuk pandai
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa aku belajar dlu.. Ada sorang lecture ni, dr. Dia cite 1 pic konvo pn dia tak da. Walhal smbung kt uk. Ada sbb dia xamik sbb blik mlysia ke lbh kurang la. Xingat cite dh lama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 12-2-2019 03:47 PM
Beb, mmg bukan masalah besar org nk tgk sijil, tp as asimple as that je...staf fakulti atau jabata ...

nmpk kan klau jd mahacai pkiran mmg ke laut.... kes menteri ph terang2 tipu bleh diam haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:05 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 04:03 PM
sijil spm aku pun hilang..... kena p putrajaya... degree tu dah berkepam haha

takde isu pun kla ...

org tua2 selalunya surat beranak lama dah hilang.. anak2 la tpaksa gigih gi jab pdaftaran utk setel, janji maklumat asal ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:06 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 04:04 PM
nmpk kan klau jd mahacai pkiran mmg ke laut.... kes menteri ph terang2 tipu bleh diam haha

eh??  hilang dah mahacai2 NAT_11 semua... ke mana dorg pegi?  
x syiok la mcm ni nak membahan   

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:08 PM | Show all posts
Wah,hebat DSNR


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:08 PM | Show all posts
c===8 replied at 12-2-2019 03:48 PM
ni semua gara2 janji ph sebelum pru dulu nak letakkan calon yg berpendidikan tinggi je
tanak jadi m ...

tu yg Mahfuz pun gigih letak Belford University,  alih2 skrg malu plak nak ngaku. rela pulak ngaku SRP jer
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:11 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 12-2-2019 04:13 PM

kesian berok matyeh mengidam nak tengok sijil najib.ujung ujung dah lari menyorok dlm gua kemaluan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:12 PM | Show all posts
Edited by Hessa at 12-2-2019 04:13 PM
dinopower2 replied at 12-2-2019 04:04 PM
nmpk kan klau jd mahacai pkiran mmg ke laut.... kes menteri ph terang2 tipu bleh diam haha

i no komen lah pasal politik2 ni, tp sebab isu panas skrg pasal ijazah palsu, so i terpanggil utk komen sebab mmg terkait dgn sebahagian kerja i..itu je..mana yg i tau i akan komen..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak wei tengok level mahacai punya spin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hessa replied at 12-2-2019 04:12 PM
i no komen lah pasal politik2 ni, tp sebab isu panas skrg pasal ijazah palsu, so i terpanggil utk  ...

mslhnya pihak U dah sahkan
tp still tak puas hati haha

sbb tu mahacai ni elok kena maki je... jenis tak paham2....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052352s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list