JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
5881
View
300
Reply

[Tempatan] Nottingham Uni sahkan Najib graduate dari sana

[Copy link]

Author: Voyagers    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 04:22 PM | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:28 PM
Tertinggal di Seri Perdana....????
Mustahil boleh hilang.  Takkan sijil pun kena curu.......???

hahaha...

aku pindah rumah...degree cert. miss place (hilang la kiranya.maybe aku terbuang...)..aku mintak balik dekat U..dapat balik....tapi lambat..idak le seminggu...sbb aku bukan org besar2..makanya....suka hati derang jek la gamaknya....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 02:05 PM
kahkah... mampu putar belit jela...
dah pihak U dah confirmkan... tp biasalah org mcm hang ni man ...

Sama lah macam kes lobai. Dh tunjuk kebenaran tpi lobai putar jugak. Ana putar ente. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 02:10 PM
Cacai tak faham Queen's Inglis.....kohkohkoh

Cacai mampu pancut awal jah bila najib kelentong. Najib pon senyum sinis lagi2 lepas berjaya tgguh kes. Mmg pondan yah si kepit itteww
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:29 PM | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 04:21 PM
mslhnya pihak U dah sahkan
tp still tak puas hati haha

itulah i pelik, seriously seperti mempersoalkan kredibiliti pihak Universiti..klau kita sendiri tak percaya pada sesebuah institusi hebat mcm UNIVERSITI, i cuma boleh cakap 'wow'
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:33 PM | Show all posts
kelakar sial mahachai2 ph ni, tahun babi terus semua jadi bodoh cambabi



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 12-2-2019 04:25 PM
Sama lah macam kes lobai. Dh tunjuk kebenaran tpi lobai putar jugak. Ana putar ente. Kahkahkah

tu je? degree fake? haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 12-2-2019 04:26 PM
Cacai mampu pancut awal jah bila najib kelentong. Najib pon senyum sinis lagi2 lepas berjaya tgguh ...

bajet power english kekdahnya haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously? sampai macam ni sekali level denial??
Aku kagum sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Setelah cuba google word university of nottingham notable alumni spt kata dino terpampang muka bang jib. DAn berita ni juga ada pengesahan dr pihak universiti sendiri maka i terima degree najib is legit.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
matamata replied at 12-2-2019 04:48 PM
Seriously? sampai macam ni sekali level denial??
Aku kagum sunggoh

najib 1 - mahacai 0
lagi mau deny ki ki ki ki
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:02 PM | Show all posts
dodolgemok replied at 12-2-2019 04:25 PM
Sama lah macam kes lobai. Dh tunjuk kebenaran tpi lobai putar jugak. Ana putar ente. Kahkahkah

bodohnya la kau ni
sure sampai anak cucu kau tak habis habis dapat warisan bodoh kau


bodoh2 belakeee keturunan kau


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
aHoi83 replied at 12-2-2019 04:48 PM
Setelah cuba google word university of nottingham notable alumni spt kata dino terpampang muka b ...

tp yg mahacai masih indenial mode tu mmg tak paham...

isunya psl fake degree... pastu gigih dok belit....  mmg terlajak bodoh sungguh la haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 04:38 PM
tu je? degree fake? haha

Dia spin ke lobai plak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah kalah berhujah keluar je la hujah 1MDB, Lobai terima duit umno. Macam tak biasa hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:22 PM | Show all posts
harisbee replied at 12-2-2019 02:53 PM
choi...dulu pun aku terpedaya najib x habis belajar.....napa najib x lawan balas masa tu...kalu tida ...

Semasa MH17 terhempas ditembak,

Najib guna diplomasi approach dengan Rusia/pemisah Ukraine dan berjaya bawa balik semua jenazah mangsa, which is very hard to do.

Dalam his speech, I still remember he said:

"Sometimes we must work quietly in the service of a better outcome"

So, maybe masa jadi PM, itu cara kerja dia, dia rasa no point nak menjawab semua issue yang pembangkang bangkitkan.

Sekarang Najib dah jatuh, mostly sebab permainan sosial media, I guess now dia dah ambil different approach?



Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:25 PM | Show all posts
tobby replied at 12-2-2019 04:08 PM
tu yg Mahfuz pun gigih letak Belford University,  alih2 skrg malu plak nak ngaku. rela pulak ngaku ...

kat the star tulis dia proudly announce dia kindergarten graduate kan..hahhaa


skrg semua tak ngaku..dah tak kan wartawan pepandai letak derang graduate mana klu xde sapa bagi tahu....


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 12-2-2019 05:17 PM
Dia spin ke lobai plak

tak sedar diri lg tu... ckp la apa pun...
hujung2 lebai... persoalan asal die tak terima... pastu 1mdb...

dulu ingat mahacai bn je teruk... ni lg jahanam haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bvsf06 replied at 12-2-2019 05:22 PM
Semasa MH17 terhempas ditembak,

Najib guna diplomasi approach dengan Rusia/pemisah Ukraine dan ...

mmg btul fitnah tlh menang....
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Xleh jawap fakta.. mula laa ratib lobai.. 1mdb laa.. utang 1 trillion laa.. najib bla bla..  fakta jawap dgn fakta bukan mengelak dgn ubah topik lain..ramai org baca cari forum ni.. korang wakil ph dlm ni.. org menilai cara korang jawap hujah fakta geng BN.. ramai org suka BN sbb fakta  bukan auta tau..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:46 PM | Show all posts
tobby replied at 11-2-2019 10:00 PM
kami syak najib dah bagi dedak kpd universiti nottingham
-presiden barua Dapig-

Oh..Nama Najib..Mohammed Najib Razak, bukan Mohammad?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimpi ngeri Mahacai. Kesian.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 01:34 PM
cc @dodolgemok kepamz

Dah hilang dlm radar.. kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:53 PM | Show all posts
misc replied at 12-2-2019 05:54 PM
Mimpi ngeri Mahacai. Kesian.

hilang tanpa dikesan

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Go Najib Go Najib Go Najib Go Go Go!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-2-2019 08:35 PM
Go Najib Go Najib Go Najib Go Go Go!

klako tgk gelagat macai haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042673s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list