JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3124
View
102
Reply

[Tempatan] PU Azman halang sebut 'bahenol', henti ikut perkembangan Si Nopal

[Copy link]

Author: chacon    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 12-2-2019 03:19 PM
Bukan maksudnya gundu ka
Kalau tgkkan si nopal tu
Xde mengghairahkan pung

Haah bahenol tu gemok maksudnya
Berdasarkan kata bibik y i jmpe

Pu bongok elok layan pubg dari pu y lain
Inb4 kes retis video totey, bamjat, kembongcelah kangkang xde ke pu nk kecam?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-2-2019 05:04 PM | Show all posts
kucingitam replied at 12-2-2019 04:19 PM
ketik like kalau tidak mahu ditimpa musibah..



seseorang pernah mengabaikan pos ini dan telah ditimpa celaka dalam masa 3 hari selepas pos ini dibacanya









Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:29 PM | Show all posts
kucingitam replied at 12-2-2019 03:33 PM
setakat ni aku belum terjebak dgn nopal lagi...syukur...tak de rasa nak play pun kat video dia yg la ...

x yah tgk la x best lgsg

dh la x paham dia ckp apa

suara nyaring, karektor lukisan x best..baik layan cite katun komik atuk n opah karya mfitri
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
First time aku tgk videa lagu nopal arini. Ini ke yg viral sgt tu?? Org malaysia ni dah kenapaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah la dgn orang ugama ni tu x boleh ni x boleh, keje negur orang jer xde keje lain..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
menyampah dgn suara si nopal tu... mengada2 dibuat2.. at least suara nobita, sinchan, upin ipin bunyi keanak2an wpun suara sebenar milik orang dewasa..

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan maksud bahenol tu "saya yahudi"
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kikuri replied at 12-2-2019 04:06 PM
laaa aku ingatkan bahenol tu nama bapak si nopal

Hahaha samalah.. ingatkan nama dia Nopal bin Bahenol
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz: Bukan maksudnya gundu kaKalau tgkkan si nopal tuXde mengghairahkan pung

x lerrr..maksud bahenol tu body ala2 hourglass,spanish gitar haa,montok,sama mcm y PU ni ckp..aiolzs tny kwn2 indo aiolzssss...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 12-2-2019 03:33 PM
setakat ni aku belum terjebak dgn nopal lagi...syukur...tak de rasa nak play pun kat video dia yg la ...

Kan..sgt amnoying okeh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan bahalol.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 12-2-2019 04:46 PM
Pu azman ni gedik ya segala benda nk buat video nyanyi2 sesuai kan dgn imej islamik kau tu.

Itu salah satu cara dakwah dia kot.. ramai anak2 muda yg suka follow dia and dengar ig live dia..anak2 kita pun suka juga nontonnya

Kalau yg dah generasi tua2 mcm kita yg dah pencen ni .. mmg x brp dah style gini...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
I x suka
Annoying
Sama cam lain2 yg pernah viral dulu
Bodoh2 je yg lagu2 viral dr indon sana
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak tgk hbs, tgk sikit awal, jelek n no way i bg anak i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Pu azman dh mintak maaf dlm ig..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan Nopal bin Bahenol nama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibik ku bilang bahenol tu bontot yang montok
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:22 PM | Show all posts
kartun dia buruk, tiru gaya korea sgt

tkde originaliti..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ohnoLia replied at 12-2-2019 08:48 PM
Itu salah satu cara dakwah dia kot.. ramai anak2 muda yg suka follow dia and dengar ig live dia..a ...

I tak bg husband i tgk. Tak menjana minda langsung n annoying. Pu ni tak hbs2 nk buat video menyanyi. Baik pergi tlg org miskin ke pergi nasihat aimy laksa ke apa. Tak berfaedah lgsg layan benda mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wek
I x support bdnda viral indo ni
Dah la katun buruk
Baik layan boboiboi galaxy
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rs baby pian lg lucu.comel rambut 9 helai
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
si nopal.. si nopal.. anaknya bahenol..
... asyik2 mimpi artis kpop si nopal ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun ingatkan bahenol tu ayahnya si nopal tu bodo la kartun tu.. annoying sangat
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
maksud butuh di Indonesia...amat 'jelik' maksudnya di Malaysia....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 12-2-2019 10:06 PM
I tak bg husband i tgk. Tak menjana minda langsung n annoying. Pu ni tak hbs2 nk buat video menyan ...

Petik nama aimy aimy lg tua kot. Tak jalan daaaa or worse... dia pulak ikut jejak langkah aimy lps jumpa ntah haper aimy auta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list