JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3092
View
103
Reply

[Tempatan] DSN update profile FB. Gambar pakai jubah dan topi konvokesyen. Semestinya PH terasa hati..

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 05:25 PM | Show all posts
pilot replied at 12-2-2019 05:20 PM
satu dua benda nak troll ok kelakar..
tp klu semua benda nak troll mcm mental pun ada

memang mahachai bongok cam kau mental sejak lahir

dah uni sahkan najib ada ijazah pun bahlol2 cam kau tak percaya

mental rosak koyak rabak

bodoh


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:26 PM | Show all posts
YBlava replied at 12-2-2019 05:25 PM
memang mahachai bongok cam kau mental sejak lahir

dah uni sahkan najib ada ijazah pun bahlol2 c ...

lagi seko grad mental uni
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke sini plak Cai meroyan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:28 PM | Show all posts
pilot replied at 12-2-2019 05:26 PM
lagi seko grad mental uni

sapa??

mahpuus omar ke??

dia grad tadika je cam kau

bahahaha




Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat plk gi rmh tok sedara aku. Kat dinding gmbar ank2 dia berjubah konvo. Ada srg tu mak aku tnya eh ipa pon masuk u ka. Tok sedara aku jwb dakkk. Dia tumpang pakai jubah kak dia
Saja nk habaq klu tokwan kita pki jubah konvo cucu xbermakna tokwan kita betoi2 konvo
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntri yg bodo bodo letak je laa jawatan.. mcm mat sabu.. rupe paras pun dah tau bodo..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:22 PM | Show all posts

gila lah penyokong PH

kalau najib tak ada degree pun

apa de hal

dia pun memang penipu perompak perbagai bagi lagi


samdollll penyokong PH.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Booooooo booooo pakatan hanjenggg
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wana89 at 12-2-2019 06:39 PM
kedaikain replied at 12-2-2019 05:09 PM
Xde sape pon tuduh NU tu rasuah... cacai lembam je panik buat reasoning seniri... klu dr 2017 tunj ...


Doktor falsafah kehormat tak boleh pki sbg ukuran kebolehan akademik kerana dianugerah sbg pengiktirafan khidmat seseorang kpd negara, sektor perniagaan, dll tanpa perlu memenuhi keperluan seperti ijazah sarjana muda, ijazah sarjana, research dan endorsed thesis. Krn itu ia bukan bukti Najib ada ijazah.

Alumni pula hnyalah tanda Najib bekas pelajar Nottingham University. Tak semestinya dia ada ijazah dari universiti itu.

Sebelum PRU14 dulu ada seorang bks pegawai tinggi Krjn BN yng ditugaskan menjaga PM Tun Razak semasa Tun sakit tenat di London kata Najib tak de ijazah sbb tak duduki final examnya. Najib asyik dgn bapanya yg sakit tenat. Klu bekas pegawai ni betul dan Najib ada ijazah, timbul persoalan dari mana Najib dapat.. dihadiahkan krn anak PM ke atau dibeli sesuai dgn slogan "cash is king!" (baca sini)

Apa2 pun yang relevan skrg Najib ada ijazah ke tak? Kalau ada, sila tunjuk salinan scroll ijazah dan transkrip keputusan penoh yang disahkan tulin. Tak memadai dgn pengesahan seorg professor yg pernah mengajar Najib.

Uols yang tempek uols yang merempan..apa gila penyokong ph ni..tolong jangan downgrade diri sampai macam tu sekali..   iols pakai pc iols highlights apa uols merempan tampal setiap benang pastu tak mengaku pulak..orang cakap buat statement lembam marah pulak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Graduations rambut beruban? Please la...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kedaikain at 12-2-2019 06:45 PM
wana89 replied at 12-2-2019 06:37 PM
Doktor falsafah kehormat tak boleh pki sbg ukuran kebolehan akademik kerana dianugerah sbg pengi ...


fail bm ke makcik, x baca ke tulis ape tu? "kalau bekas pegawai tu betul" wahahaha makcik ni piyed ke menopos

kantoi bodo je makcik
k bye
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih ade cacai nenek tu repost post aku blk... panjang tu aku post... rajin cacai ni... sure jibun suka... last2 kantoi bodo koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:48 PM | Show all posts
Edited by harizs at 12-2-2019 06:49 PM
Dwdrum replied at 12-2-2019 04:31 PM
gambar tahun 1974 ? ..... dari tahun 1974 najib nampak macam pak cik 60+ dengan rambut grey nya sama ...

bacalah artikel
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kedaikain replied at 12-2-2019 06:41 PM
fail bm ke makcik, x baca ke tulis ape tu? "kalau bekas pegawai tu betul" wahahaha makcik ni piy ...

Pelik uols ni..dah U sahkan..nak tanya macam mana??
nak lagi sahih uols pergi talifon Nottingham University Tanya pasal najib..
Jangan lembam tahap macam ni boleh tak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:50 PM | Show all posts
matamata replied at 12-2-2019 04:46 PM
The ahmad maslan pun post gambar dia pakai jubah, tp blm buat profile pic lagilah

tunggu gambar Mahfuz pakai jubah

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:52 PM | Show all posts
yg dlm parlimen tercungap nak sebut like-minded tu ada jubah konvo tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Pergi tanya Nottingham university la..pergi spam setiap benang macam orang gila dah kenapa.. kalo u pun tak percaya, maksudnya uols jawab sendiri..
Spam tahu tak.. tahu tak apa tu semak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
penyokong2 ph dah nak giler ke?



























Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:11 PM | Show all posts
cukuplah anda kritik kelulusan pmimpin kami..yer kami akui mmg pmimpin kami beli kelulusan palsu..tp skurangnya mereka sedang mmbela rkyat..sekarang rkyat sudah idup mewah..rata2 anak2 kita smua dpt pergi skolah...org tua..smua dpt pergi hospital dgn caj rm1 saja...warga kota sudah tidak perlu fikir pasal tol lagi kerana smua dh mansuh..cuba bayangkan najib msih berkuasa...ramai anak2 x mmpu pergi ke skolah...caj hospital sgt mahal...rkyat terpksa guna cara ubat kg..rkyat mndrita kebuluran..hidup rmai merempat sebagai gelandangan...dn tol yg bebankn warga kota...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 12-2-2019 06:53 PM
Pergi tanya Nottingham university la..pergi spam setiap benang macam orang gila dah kenapa.. kalo u  ...

mmg layak kena maki... benda benar taknak dgr... fitnah juga mahacai hadap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
graduan purba ka ni?...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:20 PM | Show all posts
sayawifenikmie replied at 12-2-2019 06:22 PM
gila lah penyokong PH

kalau najib tak ada degree pun

gambar najib pakai jubah konvo dah cecah 90k like... cepat giler

https://www.facebook.com/najibra ... ?type=3&theater


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
dinopower2 replied at 12-2-2019 07:11 PM
mmg layak kena maki... benda benar taknak dgr... fitnah juga mahacai hadap

Wana cuba memahami..memahami apa saja hujah mereka tapi kalau tahap macam ni pun nak merempan.. wana xboleh nak cerna..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 12-2-2019 07:35 PM
Wana cuba memahami..memahami apa saja hujah mereka tapi kalau tahap macam ni pun nak merempan.. wa ...

ciri2 munafik... mmg takkan terima kebenaran dpn mata
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-2-2019 07:19 PM
graduan purba ka ni?...

Graduan tertua di msia... masuk msia book of record... koh3
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045024s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list