JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
3093
View
103
Reply

[Tempatan] DSN update profile FB. Gambar pakai jubah dan topi konvokesyen. Semestinya PH terasa hati..

[Copy link]

Author: R2D2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
graduan tertua plak die punya pusing haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:37 PM | Show all posts
itu gambo konvo kat unibesiti umngok daa

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kedaikain at 12-2-2019 08:40 PM

Sian jibun... dah terlangkup Umngok BN baru terhegeh2 nk respond... koh3... klu dr 2017 ko respond kn bagus... silap2 mng PRU hari tu koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung penduduk Bamboo River Inn... ade hiburan free utk diorg nnt koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Panas tajam ketiak mahacai bila fitnah mereka terkantoi

Dari 2017 tuuuuuu fitnah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannn... dah terlungkup dah baru nk respond... slow la mu ni jibun... koh3
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:06 PM | Show all posts
Kenapa NAJIB KELIHATAN TUA pada usia 21 tahun tahun 1974..............??????
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la siapa suruh provoke lagi. Dia post gambar korang panas hati pulak.

Walaupun gambar beruban tapi gambar ori bukan photoshop.

Ada je yg grad, tapi tak nak beli gambar konvo buat kenangan. Tak wajib pun beli.

Satu lagi, boleh je request Uni tempat kita belajar re-print ijazah kalau terhilang. Tapi siap la bayar mahal. Sebab U mmg tak galakkan alumni dia re-print unless ada sebab yg munasabah.

Dlm kes Najib, dah jadi masalah Negara. Semua sibuk nak tgk ijazah dia. Terpaksa la re-print kut.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:16 PM | Show all posts
ALAAAAAAA balerr.   Mampus laaaa pncacai ci nak sorok muka.  Wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:20 PM | Show all posts
misc replied at 12-2-2019 09:13 PM
Tu la siapa suruh provoke lagi. Dia post gambar korang panas hati pulak.

Walaupun gambar beruban  ...

Cer kau baca ni betul-betul, apa sebab semua orang sceptal pasal kelulusan
Najib 1st degree di U Nothingham in 1974...................


According to Malay Mails check yesterday of the section on the University of Nottingham Malaysia Campus website that features a list of prominent Malaysian graduates, however, Najibs name was not listed.

The list does include royalty, former ministers Tan Sri Stephen Yong and YM Tengku Tan Sri Ahmad Rithauddeen Tengku Ismail.

But a search of internet archives via The Wayback Machine shows that Najib had been in the list of prominent Malaysian alumni as recently as early 2018. It is unclear when or why his name was culled from the current list.

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:23 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka plak dia ada sense of humor yg menghiburkan
Lepas jadi bekas pm keluar sisi lawak heols yg mcm orang muda mengtroll..

"eh, tadi AJL sebut apa?"
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak semua orang ada gambar konvo. Zaman dulu2 nak ada gambar konvo kena bayar. I pun ada gambar konvo masa masters aje, tu pun sebab dah berduit nak beli gambar studio
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak kisah dgn sijil najib lg? Dia bukan sapa2 dah pun. Yg menteri2 ph ni menipu kenapa masih pegang jawatan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 12-2-2019 10:11 PM
Kenapa nak kisah dgn sijil najib lg? Dia bukan sapa2 dah pun. Yg menteri2 ph ni menipu kenapa masih  ...

ade sebabnyeee...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
NAT_11 replied at 12-2-2019 09:20 PM
Cer kau baca ni betul-betul, apa sebab semua orang sceptal pasal kelulusan
Najib 1st degree di U  ...

Bang, ada beza 'prominent Malaysian graduate' list dengan 'all graduate list'. Prominent maksudnya terkenal,menonjol. Maksudnya Najib memang graduate, tapi terkeluar dari list graduan terkenal sebab kalah PRK hari tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahaha ni best
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
karlmax8 replied at 13-2-2019 12:48 AM
Bang, ada beza 'prominent Malaysian graduate' list dengan 'all graduate list'. Prominent maksudnya ...

sampai kesudah tak paham2 kekdahnya
tu la org suh bljr jgn jd macai politaik... langsung takleh hadam fakta... die p pusing kot lain.....

perkara asas najib grad... prominent list ikut U tu la since nama najib ni busuk dek fitnah.... dgn 1mdb lg....  bkn trus terbatal sijil yg gigih sgt tu haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
misc replied at 12-2-2019 09:13 PM
Tu la siapa suruh provoke lagi. Dia post gambar korang panas hati pulak.

Walaupun gambar beruban  ...

Ada u tak boleh, hanya akan diberi macam pengesahan ke camana, memang kena jaga betul2. nangis tak berlagu hilang oiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 12-2-2019 09:45 PM
Tak sangka plak dia ada sense of humor yg menghiburkan
Lepas jadi bekas pm keluar sisi lawak heols  ...

Bukan dia yg tulis pon.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 12-2-2019 10:11 PM
Kenapa nak kisah dgn sijil najib lg? Dia bukan sapa2 dah pun. Yg menteri2 ph ni menipu kenapa masih  ...

Kena la kisah jibby kn bkl pm 8
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 13-2-2019 07:30 AM
Kena la kisah jibby kn bkl pm 8

Ehh bukan anwar ke?? Xpun mukhriz..
Iols xyakin mana pun umno-pas boleh menang..potensi Tu ada tapi kena buat gerak kerja dabel la..
Dengan perbicaraan lagi..bukan kalo kena penjara Dan dilepaskan sekalipun ada buffer time untuk nak bertanding dalam Pru?? kecuali anwar la Ari Tu..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
wana89 replied at 13-2-2019 07:44 AM
Ehh bukan anwar ke?? Xpun mukhriz..
Iols xyakin mana pun umno-pas boleh menang..potensi Tu  ...

Skrg kn jibby duk tangguh2 drag2 last2 hbs 5 thn .. klu bn mng nnt pdm hbs la kes jibby. Tp iols rasa yg atasan umno xlyn pon jibby. Jibby gerak solo je. Tgk tokmat pon x bt apa pon.

Klu tgk ph skrg iols mmg rasa pakatan yg gagal dh. Parti masing2 ada agenda dan cita2 masing2. Bila pm buat camni, parti 1 lg akn attack dia. Kerajaan xkn blh berfuungsi klu team sendri attack terbuka gitu. So iols is pasrah klu ada parti dominant yg blh perintah negara. Klu pkr pon pkr lah. Klu bn pon iols ok. Jnji pm blh buat kj.

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:15 AM | Show all posts
skrg jib byk masa layan socmed.. byk le idea nk troll.. dulu update semua setiusaha sulit yang post gamaknya.. sampai tak sempat nk pertahankan diri..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Yelah2 jib. Nampak bijak pulak pakai topi dan jubah tu..,
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.042964s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list