JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4601
View
76
Reply

Mana Paling Cantik?-David Teo Banding-Bandingkan Adik Beradik Senrose Dengan Ruhainies & Risteena

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-2-2019 05:12 PM | Show all posts |Read mode
Baru perasan, ramai juga pasangan adik beradik yang sama-sama menceburkan diri dalam bidang hiburan.


Antara yang paling top mestilah adik beradik Senrose, serta Ruhainies dan Risteena.



Kredit foto: IG



Tak hairanlah semuanya menjadi perhatian sebab masing-masing memang cantik habis!


Baru-baru ini posting yang dimuat naik Mejar David Teo tentang artis-artis itu menjadi bualan.


  



Mana tidaknya dia didakwa membanding-bandingkan antara Uqasha, Nelydia, Ruhainies dan Risteena.


Kapsyennya, "Adik beradik jelitawan ini. Siapa paling cantik rasanya. You orang komen boleh kan?"


  



Ramai jugalah yang memberikan komen masing-masing dan pilih mana satu yang dirasakan lebih cantik.


Kredit foto: IG


Bagaimanapun rupa-rupanya ada juga yang kurang senang dan tidak puas hati.


Kata mereka tak elok nak banding-bandingkan begitu. Masing-masing mempunyai kelebihannya yang tersendiri.


Kredit foto: IG via Media Hiburan


Rasanya ini bukan kali pertama pun David Teo buat begini sebab sebelum ini dia juga pernah membandingkan kecomelan antara Yusuf Iskandar dan Syeriv Samheizy. -CARI

  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Si david ni up kan blk kot si ruhainis dgn ristina ni. Kan deols artis residen heols
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Of coz la Senrose sistur.....cup deuols size besar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:29 PM | Show all posts
risteena tu lawa je walaupun muka tak licin. tapi adiknya si kemut tu, sorry, tak layak masuk carta ni nak compete dengan nely n uqasha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Risteena lawa dn manis kat mata aku
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 12-2-2019 05:34 PM
Risteena lawa dn manis kat mata aku

Yup risteena tu lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose la..
tp kalo risteena dgn ruhaines.. risteena lg lawa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:38 PM | Show all posts
berdasarkan gambar filter di atas, senrose sisters jauh bertiang lg lawa drpd kemut sisters. tp nely tu muka dlm tv lain nau dgn kulit yg berjerawat pasir. risteena tu lg lah x lawa kulitnya.
ruhanis pula muka bese2 sgt. kulit nmpk ploles lah sbb 24jam pondesen gomak
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ksian aku tgok david ni. mcm da giler pon ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose Sister lerrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
X layak kot nak banding sbb x sama level cantik ya.. nk banding lawa ngan acik2 bawang blh la
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 12-2-2019 05:42 PM
ksian aku tgok david ni. mcm da giler pon ada

dah xde projekke dia ni? mcm rajin mencapub di ig buat keje x berfaedah mcm buat comparison ni.. utk tak OT opcos la tweety & adiknya lagi lawa.. mcm banding apple iphone dgn nokia kot. kekeke
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose ler..risteena pun cantik.. Yg kemut ruhainies paling
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Risteena dgn nely cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:04 PM | Show all posts


mana paling hensem? #keskenetampar
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 12-2-2019 06:04 PM
mana paling hensem?  #keskenetampar

Hahahahah tag david cepat !!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 12-2-2019 06:04 PM
mana paling hensem?  #keskenetampar

Hahahahah!
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:34 PM | Show all posts
risteena muka berjerawat...x licin... rimas tgk kalau dia berlakon...
make up je lebih

senrose yg lawa 2 ni je lah...
yg menang dewi remaja tu tak lawa lgsg.....

done kecam gitu ahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:14 PM | Show all posts
Off course lah Senrose jauh bertiang lagi lawa dari Ruhainies dan Risteena.
I rasa majority forumer wanita kat forum cari nih lagi lawa dari Ruhainies.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose laaa... adik beradik munim bedak selepung sgtttt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.062473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list