JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
4021
View
75
Reply

Mana Paling Cantik?-David Teo Banding-Bandingkan Adik Beradik Senrose Dengan Ruhainies & Risteena

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-2-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa pd mata yg tgk
Meols suka aje tgk risteena berbanding si ruhanies tu, rimas sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose la lg cntik.. yg 1 lg tu muka biasa jer... kt pasar mlm pun leh jmpa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:37 PM | Show all posts
nely paling cantik.. penah jumpa live.. pergh lawa habis ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose la..walaupon tak.suka atitude dorang tapi bab kecantikan dorang win
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose lah of course. And paling lawa antara empat2 tu, Nelly. Sebab muka dia ayu je pada Meols
Bab baby tu, haruslah Mat Yip. Nak compare dgn Keksop, bertiang lah Keksop kena tinggal.
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose win. Tak berkenan iols muka kemut mekap tebal
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
msti lah senrose sister's
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiga org je yg lawa
Si kemut tu aku xtau cemana bleh jd pelakun pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose sedap peluk mmm love love
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
senrose la lawa
tp yg takde dlm list ni si rizrose adik diorg yg menang dewi remaja sendu sblm ni
adik diorg nmpk busuk dlm dia menantu rahsia
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Senrose please..nelly cm nk khwin thn ni jee
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:27 PM | Show all posts
mrsLucky replied at 12-2-2019 07:14 PM
Off course lah Senrose jauh bertiang lagi lawa dari Ruhainies dan Risteena.
I rasa majority forume ...

Wakakaka statement kejam tp mcm nak setuju je. Pelik sgt mulut dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
pipigebu replied at 12-2-2019 06:34 PM
risteena muka berjerawat...x licin... rimas tgk kalau dia berlakon...
make up je lebih


Tu la. Bila tgok drama tv3 kol 7 tu alahai lemau nya

Muka mcm menggelebeh
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelly muka manis dan ayu walaupun kulit uqasha lagi licin
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap buat hastag TikTok Indon bagai..alahai..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok muka risteena, manis je
Nelydia comel.. So x dapat nak pilih sebab both ada kecantikan masing2 haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nelly pakej lengkap artis... Lawa sngt di mata akk, berlakon pon ok..
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertiang lawa adik beradik senrose tu nak dibanding dengan adik beradik kemut.. Risteena ok la muka manis walaupun kulit muka xlicin.. Kemut harap kemut aje laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hina sgt ke senroses tu nk kena compared ngn rohanis kemut?? Kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
bini david teo lawa macam nyonya kampung ori
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pakej masuk industri satu family...tapi yg betul berbakat seketul je dari family tu...yang lain2 tu macam org penang cakap...buat ramai
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Adik beradik Senrose lah cantik, tanpa make up pun cantik. Yang dua beradik lagi sorang tu biasa2 saja, tapi Ruhanis tu i pelik cam mana jadi artis dah make up tebal pun masih tak lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Empat2 makeup tebai.. Kalau soh pilih, risteena nely ngan uqasha last si ruhainis tu la.  Mmg muka nely ngan risteena tu dlm tv lain dlm gambar lain eh? Org tengok dln gambau peloles bebenau. Sukati ampa la
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Senrose sisters la cun. Risteena ni photogenic, gambar cantik, tp kalau video biasa je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 07:46 AM | Show all posts
Nely dengan Uqasha dah sah-sah memang cantik kan.
Risteena pun iols nampak cantik kat mata iols.
Rohanis mungkin cantik kat mata orang, tapi tak pada mata iols.
Nampak fake sangat kau dekkk dengan senyum kemut cenggitu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.050449s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list