Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6416
View
40
Reply

[INFORMASI] Ingin Tahu Bagaimana Rancangan Yang Ditayangkan di Siaran Televisyen Kerajaan Korea Utara?

[Copy link]

Author: hanglipolopo    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-5-2019 11:49 AM | Show all posts
untung kita dok sini kannn
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2019 12:58 AM | Show all posts
tapi depa ni ada jugak seludup drama korea n idol2 semua.. even bts pun rakyat north ni tau.. sebab tgk senyap2.. seludup dvd okeh... selalu yg dekat sempadanlah bekal kot... bagilah duit dkt yg jaga sempadan.. korupsi jua...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:36 PM | Show all posts
lg bgs dr tgk drama pkl 7 kawen paksa, datok datin prjek bbilion2
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:03 PM | Show all posts
haishh lain betul dieorg dgn korea selatan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kemurungan dan stress pula tengo rancangan macam ni..



Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 11:15 PM | Show all posts
membosankan je semua rancangan tv dia...rakyat diorg dh biasa dgn cerita tv mcm tu kot..

klu racangan tv cerita mcm tu, mesti internet pn xde kat sana kn??
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak banyak cerita tu teringin nak tengok dokometari sejarah bumi mengikut kajia  korea utara.mcm mana lah agaknya. Leper ke bulat ke donat ke segi segi bentuk bumi kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Begitu sendu sekaliii
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:45 PM | Show all posts
ermm kesian la aciks2 Korea nun..yg balik kije nak tenguk drama kawin paksa bila heroin dah kena rogol..makaihh
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:49 PM | Show all posts
kalau aku laa..dapat rancangan gini..aku tutup TV..aku g ngesek ngan laki..lagi bagus..anak pun ramai..havoc rumah x la bosan nak tguk TV
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:47 AM | Show all posts
kenapa north korea taknak buka minda ye? macam buat hal sendiri je. so rakyat diorang tak boleh melancong lah ye?
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 09:35 PM | Show all posts
caramello replied at 15-4-2019 11:18 PM
Ya ampun.."rtm" sgt sume rancangan2 tv dorg

tak terjangkau dek akal
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 11:52 AM | Show all posts
i baru tengok skip2 je pun dah depressed
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada kan football player dierang masa lawan world cup apa kot , lari tak balik korea utara semula...bosan kott weh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2019 09:27 PM | Show all posts
Bosannya hidup dorang.Gantung diri kat pokok toge je la
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2019 03:12 PM | Show all posts
haruuu.. mau kemurungan sepanjang idop kalau macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2019 02:12 PM | Show all posts
Communism.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 10:36 AM | Show all posts
boleh tido depan tv kalu mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak boring, tapi impak dia sangat besar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
No sebelah taju rancangan tu masa ke.mcm ganjil pula masa dia.sampai 50 lebih. Bukannke masa sampai 2400 je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080532s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list