Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12306
View
238
Reply

Jam Tangan pilihan korang dulu sekarang

[Copy link]

Author: intan_smsb    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-2-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Orgkgdukobesi at 22-2-2019 03:40 PM

Koleksi jam tangan sekarang....bila lah boleh dapat Tag Heuer tu.
Jam Swatch tu best...sbb setiap kali balik ibu pertiwi pegi je kedai Swatch di Pavilion dapat bateri baru dengan percuma.
Dan sampai sekarang masih suka switch off tv orang dengan Jam Samsung Gear 2 . He he he
20190222_183923.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 03:39 PM | Show all posts
MeghanK replied at 22-2-2019 03:38 PM
panas la seronok jogging uols  tanak panas g jogging kat gym la

alaaa

hitam lah nanti

redup2 okey sikit
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:40 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 22-2-2019 03:37 PM
uols pun minat warna putih ye

Yup warna kegemaran.. swatch ni ni kreatif sikit yang meols pakai ni boleh flip tali dia jadi hitam or putih macam dalam gambar..
Yang ni lagi satu...
2-gear-fit-2-pro-large-red.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 22-2-2019 03:36 PM
banyak ke uols menborong wktu tu

tak jem ke apps lazada?

jam jugak uols..uols kena banyak bersabar iols beli jam dengan tracker band tu la uols..semua diskaun2..happy betul masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 22-2-2019 03:37 PM
I plan nak beli jugak yang ni. Dok usya je kat web hihonor tu tapi belum sampai seru lagi hehe. No ...

weow murah2..iols banyak tengok orang pakai mi band..ok jugak kot murah sikit dari honor
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb replied at 22-2-2019 03:39 PM
alaaa

hitam lah nanti

sunblock uols..sunblockkkk spf 50++++

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Tissot fossil dan skrg guna gear s3.. bgantung pd aktiviti..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:51 PM | Show all posts
Edited by makton at 22-2-2019 03:52 PM

aku dah lama nak cari counterclock. dan aku dah jumpa & beli awal tahun hari tu.

utk suami aku, aku beli yg ni : MEM Aqua Eve (Blue Bezel), counterclock & nombor jawi

3-1.jpg    
gambar penuh jam yg laki aku pakai takde..

jfrk.JPG



Untuk aku plak, aku beli ni : MEM Suri Eve Red (tapi belum sampai sbb OOS), counterclock, nombor jawi

Suri-A-Red.jpg

Dan masa aku beli jam ni, ada promo buy 1 free 1 world cup limited edition


mem.JPG

Semua jam tu dapat free engrave nama kt belakang..

wewt.JPG

Tak sabar nak tunggu jam merah aku sampai. sementara nak tunggu jam merah aku sampai, aku pakai jam laki aku yang lama. sebab jam aku bateri mati.

ebte.JPG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
20190222_165014.jpg

Dua ketul ni perlu gsnti bateri tp blm ada masa...

Jam hadiah daripada ex bos yg dh mninggal. Dia guna jam biru tu since umur dia 35 tahun dan dia mninggal tiga tahun lepas umur 89.. sentimental value bg aku

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:01 PM | Show all posts
setia dengan swatch..
ingat pasnie nak tukar jam casio atau baby g lak..
tapi bajet tak mengizinkan..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:07 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 22-2-2019 04:01 PM
setia dengan swatch..
ingat pasnie nak tukar jam casio atau baby g lak..
tapi bajet tak mengizinka ...

swatch pn mmg aku minat

dulu kini dan selamanya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:08 PM | Show all posts
Iema5008 replied at 22-2-2019 03:51 PM
Dua ketul ni perlu gsnti bateri tp blm ada masa...

Jam hadiah daripada ex bos yg dh mninggal ...

peh tissot terbaik

opismate beli rm1.5k

aku mampu pandang je la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:09 PM | Show all posts
makton replied at 22-2-2019 03:51 PM
aku dah lama nak cari counterclock. dan aku dah jumpa & beli awal tahun hari tu.

utk suami aku, a ...

banyak koleks jam uols makton
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:10 PM | Show all posts
MeghanK replied at 22-2-2019 03:45 PM
sunblock uols..sunblockkkk spf 50++++

meols beli yg brand guardian je uols
alaaa ritu gi berjemur kt pantai
da ade nmpk berbelang skt muka ni
skrg dalam proses pembaikpulih
ehhh boleh ke pun wana tu sekata balik
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:10 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 22-2-2019 04:09 PM
banyak koleks jam uols makton

takde banyak pun. sebab dapat free jugak tu..

lgpun jam iols mur mur je.. korang punya lagi mahal & gojesss..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:12 PM | Show all posts
makton replied at 22-2-2019 04:10 PM
takde banyak pun. sebab dapat free jugak tu..

lgpun jam iols mur mur je.. korang punya lagi mah ...

i pun da bertahun baru tukar jam baru ni makton

tu yg target nak beli fossil
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-2-2019 04:13 PM | Show all posts
buragazz replied at 22-2-2019 03:40 PM
Yup warna kegemaran.. swatch ni ni kreatif sikit yang meols pakai ni boleh flip tali dia jadi hita ...

wahhh nampak menarik ni

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:16 PM | Show all posts
Ist watch jenama Casio sek rendah
2nd Jenama Q masa sek men sampai UiTM
3rd Jenama ALba, Abah Bagi dah start keje
4th Tag Houer
5th Hublot
sekarang ni Casio & Seiko


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:28 PM | Show all posts
ada byk jam .. tapi skrg ni pakai samsung gear sports jer ..itupun dpt free masa beli note 9 ...

paling sayang sekali jam citizen hadiah opis arwah bapa masa dia pencen .. pastu pakai masa pi pertandingan musabaqah kat sekolah lain ..another contestant ambil ... bkn tuduh ... sebab pi toilet berdua dgn dia pastu tgk2 dah takde masa buka utk ambil wudhu .. masa masuk form 1, satu sekolah dgn dia & on first day dah nampak jam tu di tgn dia ... bila dia perasan i tgk tangan dia, terus dia tutup jam tu ... obvious kan

koleksi jam fossil & MK pun 3-4 ketul ... tapi favourite jam seiko beli kat japan - guna solar dah 12 tahun dah ..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 04:34 PM | Show all posts
intan_smsb replied at 22-2-2019 03:03 PM
kene buka tred coloring rambut ni

bukak ler. nnt meol tepek gambo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102029s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list