Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
985
View
7
Reply

Swiftkey keyboard kurang responsive

[Copy link]

Author: pearl.silver    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode

Nak tanye kat forem lagi satu tu, dah lupa id malas nk wat id baru..
Tapi tak suka btoi swiftkey keyboard ni..
Space bar dia sokmo tak responsive
Bila google, swiftkey ni antara keyboard yg recommended plak..
Ada sapa2 punya problem macam i ke idok? Screenshot_20190227_085645_com.android.chrome.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mzz menyampah sebab everytime nak tekan space mesti tertekan home

tak responsive mcm mana ye..tekan tak keluar ke apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 27-2-2019 09:44 AM
mzz menyampah sebab everytime nak tekan space mesti tertekan home

tak responsive mcm mana ye..tek ...

A ah.. Sama la.. Sokmo tertekan home gak

Tak responsive bila kita dah tekan space tu tp x keluar space nya.. Masalah skrin ke.. Tp kat space je jd gitu.. Dah taip2 tgk perkataan bercantum xde space..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau pakai spacebar yang dekat numbers ok ke sama je?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 27-2-2019 10:54 AM
kalau pakai spacebar yang dekat numbers ok ke sama je?

Tak penah guna space kt numbers tu sbb sambil taip guna huruf kn.. Hehe
Klu taip laju2 tu, space kne touch btul2 kt tengah.. Klu touch tepi sikit mesti x detect.. Pdhal space tu punya besar ruang dia kn. Patutnya boleh la tekan kt mana2 pun..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2019 04:03 PM | Show all posts
selalunya swiftkey ni mmg standard dlm android OS. tapi kalau nak download keyboard style lain, ada je berlambak dlm internet ha...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-2-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
firdaruddin replied at 27-2-2019 04:03 PM
selalunya swiftkey ni mmg standard dlm android OS. tapi kalau nak download keyboard style lain, ada  ...

Keybod ygselalu org donlod keybod apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 07:51 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 27-2-2019 04:21 PM
Keybod ygselalu org donlod keybod apa ye

ikut sedap. tepuk dada, tanya wallet/hati

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list