Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
688
View
0
Reply

Perisian Pemulihan Data iOS Terbaik

[Copy link]

Author: sdq2rgt       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-2-2019 05:09 PM | Show all posts |Read mode

Permulaan iPhone dan pelanjutan semua telefon pintar teratas telah mengubah dunia komunikasi. Ini disebabkan oleh aspek multitasking mereka yang membolehkan pengguna melakukan banyak eksekusi pada masa lalu. IPhone bergantung pada sistem operasi iOSnya dalam pemprosesan dan penyimpanan data. Sebagai contoh, sistem pengendalian iOS akan membantu penyimpanan data anda termasuk foto, perisian aplikasi mesej dan fail audio antara lain.
Dalam sesetengah keadaan, data ini mungkin hilang sama ada melalui serangan malware atau secara tidak sengaja memadamkan data ini. Ini menimbulkan persoalan, bolehkah saya memulihkan data saya dan jika demikian apakah perisian pemulihan data iPhone terbaik? Seterusnya kita akan mengintip perisian pemulihan data iOS tertinggi di pasaran digital.TunesKit iPhone Data Recovery Pengenalan Ringkas
Pemulihan Data TunesKit iPhone untuk Mac / Win adalah perisian pemulihan data yang sangat boleh dipercayai yang akan memulihkan pelbagai fail data yang hilang dan akan menjalankan operasi ini dengan cepat. Ia mempunyai fungsi pratonton dan akan membolehkan anda memilih jenis fail yang anda ingin pulih. Ia dibanggakan sebagai perisian pemulihan data iPhone terbaik dari segi kecekapan dan kelajuan dalam melaksanakan proses pemulihan. Ia juga memulihkan fail saiz besar. Ia pulih data yang hilang dalam tiga cara, iaitu, pulih dari peranti, pulih dari sandaran iTunes dan pulihkan dari sandaran iCloud.

Kebaikan
• Kelajuan pemulihan data pantas.
• Menyokong pelbagai kes kehilangan data.
• Mengembalikan lebih daripada 20 jenis fail format yang berlainan.
Keburukan
• Versi percubaan tidak membenarkan menyimpan fail yang pulih

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077414s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list