JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2714
View
13
Reply

[INFORMASI] Burung helang jelajah benua ulang alik dari russia ke arab saudi dan mati di arab saudi

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2019 12:03 PM | Show all posts |Read mode




burung helang jelajah benua ulang alik dari russia ke arab saudi dan mati di arab saudi, pengembaraan ini direkod selama 20tahun oleh saintis.helang ini hanya memilih laluan darat sepanjang perjalanannya..subhanallah,,






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 12:23 PM | Show all posts
jauhnya dia terbang...kesian..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo ikut hukum meleis,burung ni mati syahid sbb mati di ereb saudi..tanah mulia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 12:47 PM | Show all posts
Dah tua dah burung tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 01:07 PM | Show all posts
nak tahu kenapa? sebab burung tak lalu laut? sebab tiada tempat untuk burung berpaut.. kaka baru tahu fakta ni 2 minggu lepas..

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 04:40 PM | Show all posts
info terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2019 08:20 PM | Show all posts
masa dia dah sampai.
harap mereka tanam dia elok2
sebagai penghormatan sebab depa byk dapat research info dari this one eagle

selamat dia ye eventho terbang over conflict areas eg afghanistan semua
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian dia jauh ulang alik ngapa ea..
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kesiannya dia.. rest in peace helang..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 04:54 PM | Show all posts
Dengan adanya perakam ni baru dapat tahu jauh mana ia terbang ulang alik.  Burung2 ni selalu berubah tempat mengikut musim,  
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:37 AM | Show all posts
kesian tengok helang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
jauh nya perjalanan dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:40 PM | Show all posts
dia terbang sorang2 ke ada kawan/berkumpulan ya? and sepanjang 20 tahun alat pengesan tu pernah di service tak? kalau tak pernah .. hebat jgk benda ala tu berfungsi selama tu. RIP si burung helang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:01 PM | Show all posts
jauh btl perjalanan dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078130s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list