Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5330
View
177
Reply

Jom niaga sempena raya

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-3-2019 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ace. .tolong move kan. .sebab thread ni mmg untuk bisnes. ..aku x nak last2 ada apa2 yg X puas hati  lagi. ...warning lagi. ...so tolong move

Mmg thread ni untuk bisnes...aku nak thread ni di move. ...@AceHand
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
IMG_20190306_083210.jpg

Ni baru masak smlm...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 5-3-2019 06:31 AM
Karipap cheese by @hotmak

Nampak sedap..cantik kejadiannnnn...


Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:03 AM | Show all posts

Hmmm...

noraidil_06 replied at 6-3-2019 02:27 AM
Sape plak report ni. Got get a life la. Pls. This a platform where we want to enrich each other.
...

[AceHand SPECTaceLAR]

Bagi peringatang jer...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:04 AM | Show all posts

Eh!

noor2 replied at 6-3-2019 05:40 AM
I suka topik ni...dan I suka bila bod ni meriah dengan thread macam ni....tambah2 kita sama2 ban ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Hada iklang burger ke...? Walaupong aku suka burger tapi patotnya tak boleh tu...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:07 AM | Show all posts

Eh!

noor2 replied at 6-3-2019 05:46 AM
Tolong pindahkan thread ni kat bod jual beli Ace. ...aku x reti nak pindahkan macam mana. .....tak ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Maseh terkawal lagi kan...? Takpelah...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
AceHand replied at 6-3-2019 09:04 AM
[AceHand SPECTaceLAR]

Hada iklang burger ke...? Walaupong aku suka burger tapi patotnya tak bol ...

X dak....tapi move jela ace.....nanti serba salah depa nk post apa. ..takut post mcm iklang kang kena tegur. ....


Hihi...tolong ya ace. ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:08 AM | Show all posts

Ish!

noor2 replied at 6-3-2019 07:33 AM
Ace. .tolong move kan. .sebab thread ni mmg untuk bisnes. ..aku x nak last2 ada apa2 yg X puas hati  ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Biar jer lah topik informatif ni kat sini... Kalau betol nak direct bisines boleh gi bukak satu lagi topik kat IKLANG sana...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 6-3-2019 08:36 AM
Ni baru masak smlm...

I dah rase ni guys. Sedap sgt. @chazey pun dah rase. I love u aneem
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
PRA mod adila39 x yah kalut sgt la nk report. Kami nk cari rzeki je. Kami x kaya. So tumpang la bod ni ye.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:12 AM | Show all posts

Hah! Hah! Hah!

noor2 replied at 6-3-2019 09:08 AM
X dak....tapi move jela ace.....nanti serba salah depa nk post apa. ..takut post mcm iklang kang k ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Kat sini kan hada sorang Moderator yang cung dan sorang Moderator yang kacak... Masa ni lar nak tunjok skil bleh jaga board ngan baek... Kalau tak bagos nanti kita pecat sama dia... Hah! Hah! Hah!


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:14 AM | Show all posts

Ceh!

noraidil_06 replied at 6-3-2019 09:11 AM
PRA mod adila39 x yah kalut sgt la nk report. Kami nk cari rzeki je. Kami x kaya. So tumpang la bod  ...

[AceHand SPECTaceLAR]

Alasang tak nak bajer aku burger lar tu... Awal lagi dah kata miskeng...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa yg buka gerai jualan...
Bulan puasa ni..yg biasa org cari antaranya roti john kan.

Satu lg..sambal kering ikan bilis+kcg+tempe..ada letak tempe ada yg tak letak.

Dulu ada la buat pekasam ikan...sbb jiran rajin menjala dan memancing, dia bg ikan free ja..ni masa kat utara la..
Pekasam pun antara mknn yg org sntiasa nak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 6-3-2019 09:34 AM
Sapa yg buka gerai jualan...
Bulan puasa ni..yg biasa org cari antaranya roti john kan.


Kwn sy ade buat tempe neem.
Single mom also. Tp dia bukan forumer la plak. If not blh mintak dia promote sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2019 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg dpt order hamper dr forumer. Nak nangis rase
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 6-3-2019 09:35 AM
Kwn sy ade buat tempe neem.
Single mom also. Tp dia bukan forumer la plak. If not blh mintak dia  ...

Tempeee....
Hebat la....saya bab buat tempe mmg tak berani..tgk video, tgk tv org buat tempe mcm mudah banget...
Let the pakar yg buat
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 10:02 AM | Show all posts
hotmak replied at 5-3-2019 09:43 AM
rm18 10pcs, boleh je kalau dlm kl

ai nak cod bangsar.
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 10:09 AM | Show all posts
raihaneem replied at 6-3-2019 09:34 AM
Sapa yg buka gerai jualan...
Bulan puasa ni..yg biasa org cari antaranya roti john kan.

biasa roti john buat sendiri je, jarang beli, sebab yelah faham kan kos tinggi, isi dia sikit je, buat sendiri boleh letak byk2

dah lama tak ke pasar ramadan sebab area rumah tu, org berniaga sebab nak berniaga, bukan nak bagi org mkn sedap , sebab tu suka simpan stok2 kuih frozen, lauk frozen, sambal2, senang
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 10:10 AM | Show all posts

PM ye ...
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 6-3-2019 09:37 AM
Omg dpt order hamper dr forumer. Nak nangis rase

Tahniah. .....nora
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077900s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list