Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5329
View
177
Reply

Jom niaga sempena raya

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-3-2019 10:53 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 13-3-2019 01:25 PM
Hari ni deliver popia Seeweed.
Hantar kat ejen

wow, yg ni sedap, dah habis sebalang aritu
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 10:57 AM | Show all posts
saya plan untuk buat kek lapis, tapi sebab agak pricey, cadangnya nak buat combo & instalment, rupanya dah bertahun org buat kutu kuih raya ye, tertinggal keretapi saya

last 2 years saya buat combo 4 jenis kek lapis, laku keras, masa mula bukak iklan takde org nak, bila penghujung puasa tetiba menderu order masuk, tapi time tu takde instalment, byr full payment baru dapat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-3-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 14-3-2019 10:57 AM
saya plan untuk buat kek lapis, tapi sebab agak pricey, cadangnya nak buat combo & instalment, rupan ...

Niaga kuih gitulah. Last minit org ketuk pintu rumah. Ala2 x jd raya kalau x de kuih
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 14-3-2019 11:40 AM
Niaga kuih gitulah. Last minit org ketuk pintu rumah. Ala2 x jd raya kalau x de kuih

haha tulahnya, lepas tu berebut sebab benda tak byk, semua pun nak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lum_lum replied at 4-3-2019 10:52 AM
Salam warga forum..sy nak share pasal kurma Maryami Jumbo...sy suka kurma nie sebab x manis,xder bij ...

Sis pm jap.
Ade nak tanye skit psl kurma
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
X de lg ke yang nk promote bisnes utk raya?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 20-3-2019 06:33 PM
X de lg ke yang nk promote bisnes utk raya?

Iols nak promote handmade brooch.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-3-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-3-2019 08:36 PM
Iols nak promote handmade brooch.

Sila la noks.
I am happy because of this thread me n few forumer dpt colloberate.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 23-3-2019 09:07 PM
Sila la noks.
I am happy because of this thread me n few forumer dpt colloberate.

Sis Nora ini handmade brooch iols

IMG_20190226_235026_722.jpg IMG_20190226_222419_191.jpg IMG_20190226_222831_557.jpg IMG_20190222_142501_661.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-3-2019 12:39 PM
Sis Nora ini handmade brooch iols

Wah mengimbau sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-3-2019 01:22 PM
Wah mengimbau sgt ni

Ada kenangan ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-3-2019 01:24 PM
Ada kenangan ke?

Masa kecik2 mak n the geng buat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-3-2019 01:54 PM
Masa kecik2 mak n the geng buat ni.

Sis tak nak collaborate dengan iols ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-3-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 24-3-2019 02:42 PM
Sis tak nak collaborate dengan iols ke?

Mcm x reti je jual mcm ni.
Tapi akk ade page jual baju.
Blh la try
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-3-2019 02:53 PM
Mcm x reti je jual mcm ni.
Tapi akk ade page jual baju.
Blh la try

Try lah sis
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 11:21 AM | Show all posts

kita nak post phamplet kat sini tapi xreti lah momod boleh ajar x

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 11:44 AM | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-3-2019 02:53 PM
Mcm x reti je jual mcm ni.
Tapi akk ade page jual baju.
Blh la try

ada x yang berminat kat sini nak jadi agent fyza jual kerepek kat opis2, kalo ada yang berminat boleh pm fyza, fyza jual kepek pisang tanduk dan nangka sahaja

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 1-4-2019 11:21 AM
kita nak post phamplet kat sini tapi xreti lah momod boleh ajar x

Pamplet x leh kut post dlm ni. @noor2

U buka thread kt jual beli sana. Tag me, kite meriahkan thread kt sana. Sana blh letak harga pelbagai
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 01:13 PM | Show all posts
noraidil_06 replied at 1-4-2019 11:46 AM
Pamplet x leh kut post dlm ni. @noor2

U buka thread kt jual beli sana. Tag me, kite meriahkan  ...

alamak kat mana ye, boleh tak tag dekat sana
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
safieyah1984 replied at 1-4-2019 01:13 PM
alamak kat mana ye, boleh tak tag dekat sana

U kena buka thread sendiri. Jap. I buka kan la. Nanti tag korang semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081955s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list