Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2363
View
36
Reply

Masih Ingat Winter Sonata? Siri Drama Popular Kegilaan Ramai Ini Bakal Kembali!

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 7-3-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun 2002 masa form 3 huhu dulu2 lepas balik sekolah gigih pergi kotaraya member borong VCD cerita Korea cintan cintun. Before g tuition lepak rumah member tengok berulang2 VCD

Rindunyehhh now kotaraya dah macam kat Kathmandu
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sorang je ke yg x pernah taste kat bae yong joon tu? Muka heols so feminin..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Peminat hardcore drama korea dlu2 sanggup beli vcd original rege beratus berbanding bbnu skang nonton free streaming je pastu acah2 kipas susah mati tmbh2 yg heronya dari idol group
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2019 08:56 AM | Show all posts
citer korea first yg dok gila..haha,lagu best,cinematografi lawa,hero heroin pun matching...ah sume la best,jenis citer tgk bnyak kali pun x bosan ha gitu....

gaduh ngn member kat kolah aku minat jun sang,mmber suka sang hyuk...giler ahh..
igt lg renungan jun sang kat yoo jin kat blk radio tu..ahh cair

rindu zmn skolah,g skolah dok citer plk ngn kwn pasal drama...korea,taiwan,mexico...waa...tiggal kenangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 07:34 AM | Show all posts
kroit92 replied at 7-3-2019 02:56 PM
kan, aku kecik lagi waktu cerita ni keluar. baru 8 tahun. tak minat tengok drama, tak paham
tapi  ...

ooo keciknye kau time tu..haha..aku dah sek menengah time tu...

tapi kan...mase tu aku mcm blur2 jgk lah tgk cite ni..sebab hero tu nmpk tua je utk watak bdk sekolah..

bapak aku pun minat giler cite ni...siap ulang tengok pinjam cd sepupu aku...

now mane pegi hero ni ek....yg heroinnye pun baru je kawin thn lepas...muke xnmpk tua lgsung ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2019 08:17 AM | Show all posts
yes..sy slh sorg yg gilerkan citer korea selepas tgk winter sonata.. scene paling ingat mase yoo jin realize yg min hyung tu jun sang, die berlari keluar dr ofis g kejar junsang kt airport.. mase tgk cite ni sy terfikir mcm mane after so many years she still fall in love with the same person.. can true love really exist..  mybe sbb mase tu still young, terfikir2 ape maksud cinta tu sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2019 01:44 PM | Show all posts
wahh.. wpun dah khatam citer ni 3/4x..

meols akan gigihkan diri tgk jgk nti    


Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 11:46 AM | Show all posts
erm... arus la ingat!

drama pertama aku beli cd..

tapi kalo nk buat lagi, baik tak yah kots, takut aura da tak mcm dulu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2019 11:49 AM | Show all posts
Aku still nak tengok mana tahu pelakon baru lebih baik penghayatan dari yg asal


Tapi jalan cerita kena tukar sikit nanti dah tak mengejutkan
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy tgk citer nie...baru pas spm time ni ..pastu smpi skrg i dok tgk citer ni tp online lah..hehe...hero dlm citer ni kacak..tp tgk gmbr terbaru muka dia mcm feminine sket...
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 08:40 AM | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 7-3-2019 01:54 PM
Hah? aku miss cerita ni

kenapa bunuh diri?

2nd hero park yon ha tu bunuh diri tekanan katanya sbb kesedihan menjaga ayahnya yang mengidap kanser. Tapi akak rasa banyak jugalah faktor yg trigger. Kerjaya lakonan dan music dia dah slow down ditambah pula ayah yg sakit, so bunuh diri sbb dah tak tahan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
1st korean drama yg aku layan. Siap member beli CD Pirate lagi..hi3
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 02:40 PM | Show all posts
cerita winter sonata lha antara drama yang saya tengok tapi tak pernah habis2.. sekerat jalan je layan
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:28 PM | Show all posts
I see. I like cho deh back in 2003.  yg winter sonata ni lama dulu ,Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 10:50 AM | Show all posts
adila39 replied at 7-3-2019 10:52 AM
ooo ye la.. hehehe mybe version cinta org tua?..

alaa jd parents? xmoh la... better xpayah. yea ...

kalau percintaan org tua, haruslah scenenya hot berpeluh nnt sis
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah tngok habis citer ni. tp iols minat ost, instrumental dlm citer ni.

pasangan yoo jin dgn jun sang ni mengingatkan pasangan kawan zaman sekolah iols. kwn perempuan iols tu perangai mcm yoo jin, dan suaminya mcm jun sang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:35 PM | Show all posts
fuhhh mengimbau betul cerita ni.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088357s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list