Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1680
View
2
Reply

Sensor reverse problem

[Copy link]

Author: JENABREJAM89    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-3-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam uols , jen nak tanya apa mslh pada sensor reverse saga jen eh .. Bila reverse tittt dia bunyi panjang sampai kena tekan button off kalau x dh msk gear 1 n jln pun bunyi lagi  , masa awal pakai ritu elok je bila reverse bunyi tit tit tit . Hrp ada org blh tlg jwb kn . Tq
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 12:32 PM | Show all posts
dh rosak la tu...kereta still under warranty ke x. kalu still under warranty bwk pegi service centre nt dia tukar free. last year keta city i pun jd mcm gini. yg i perasan dia start jadi tu since 1 hari tu i parking kereta 1 hari suntuk bawah panas terik. biasa i parking covered. kata kawan2 i keta baru zaman skrg sensitip sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-3-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Under waranty lg tp tula tiap kali g servis idak pun kuar bunyi tu . Ada masa elok bunyi nye . Tp xpela tq yaaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116133s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list