Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1539
View
5
Reply

REKOMEN ABSORBER NISSAN SYLPHY

[Copy link]

Author: ikhmal91       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-3-2019 02:25 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum/Hi,

Saya nak tanya sesiapa pakai Nissan Sylphy di sini? Saya nak tanya absorber apa yang anda pakai? Okay tak?

Saya ada jumpa brand APM baru nama Shokz dkt Lazada. Review dapat baik. Sesiapa pernah pakai? Okay tak? Nah, tinggalkan link dkat sini kalau nak tengok. Website
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 10:59 AM | Show all posts
Shokz absober ni APM, rebranding je... tak ok btw, kalau low bajet nak beli yg branded absober, better awak amik Kayaba (KYB) lg better dari APM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-3-2019 03:08 PM | Show all posts
zulka replied at 15-3-2019 10:59 AM
Shokz absober ni APM, rebranding je... tak ok btw, kalau low bajet nak beli yg branded absober, bett ...

KYB ye? ada member pakai brand tu, tapi katanya dh rasa nak try pkai brand lain pulak. xtau lah sebab apa. Brand Perfomax ye? Ada sy chat dalam FB dorang, bkn rebranding. ada 2 jenis skrg, Performax & Shokz. Performax untuk performance, Shokz untuk stabil ng selesa.. sudah order dah Shokz ni dekat Lazada. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2019 03:46 PM | Show all posts
ok, u tanya soalan yg u dah ada jawapan la ni... emm
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai adjustable....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2019 03:20 PM | Show all posts
satu pilihan lagi bagi Sylphy.....

Jenama TRW...salah satu automotive supplier terbesar dalam dunia!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081033s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list