JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12406
View
206
Reply

Ting Ting Tang Ting! Gambar Sekitar Majlis Sambutan Hari Jadi Siti Aafiyah

[Copy link]

Author: yanieray       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-3-2019 11:53 AM | Show all posts |Read mode
Wah, bukan main meriah lagi sambutan hari jadi Siti Aafiyah Datuk Khalid yang disambut hari ini meski pun ibunya yang merupakan penyanyi tersohor negara, Datuk Siti Nurhaliza baru sahaja selesai dengan konsert Siti Nurhaliza On Tour.


Turut kelihatan bersama anak masing-masing adalah Jihan Muse, Amyra Rosli, Fizo Omar, Rozita Che Wan dan Fouziah Gous.


Jelas Siti yang ditemui Harian Metro, majlis ini dibuat dua hari lebih awal kerana hari jadi Aafiyah pada 19 Mac (Rabu) nanti merupakan hari bekerja.


"Jadi, kami sepakat untuk buat hari ini. Segala perancangan sudah diatur awal. Majlis bertemakan ala karnival pula berdasarkan kesukaan Aafiyah."


"Dalam masa sama, ia memudahkan kanak-kanak yang hadir untuk bermain dan bersuka ria. Nampaklah meriah sikit," katanya.


Jom layan gambar-gambar di majlis sambutan hari jadi Siti Aafiyah ni!








































Kredit Foto: ctdk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:57 AM | Show all posts
che Ta siap bercermin mata hitam tu nampakkah

tak gelapkah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak meriah sgt majlis Aafiyah ni. Tokti tak penat ke tu. Malam sblm tu konsert. Pagi esoknya Meet N Greet. Petangnya sambut hari jadi anaknya. Fuhhhhh. Energetic. Berbaloi lah Tokti bersenam cycling semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak ckp 1 je baju tok k ulang ulang eh jgn kecam
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Si rozita tu nk sorok kedutan ke cemana?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 18-3-2019 12:00 PM
Si rozita tu nk sorok kedutan ke cemana?

Lupa pakai bulu mata pelesu kot. Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Fafau tu dimana2 ada dia eh??
Cheta spek hitam mata bengkak nanges saman tak jadi ke {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:03 PM | Show all posts
CIK TAA...
spek mata hitam berkotak-kotak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
X awkward ke che ta bertemu ngn DK? So gosip yg dulu2 tu sekadar gosip la ye
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak liza hanim pon ada post..die pon ada datang majlis aafiyah ni.

Hepi beday aafiyah...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Npe buat dlm dewan? Kalau buat tempat open air lgi kena dgn tema siap ada playground cmtu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:17 PM | Show all posts
jihan muse nampak ketot pulak diri ramai2 tu..
and shade nek ta over yach
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
fafau~
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternampak video kat ig arif tu nampak si arif yg lagi eksaited plak.
Mungkin aafiyah kecik lg kan tunggu 2-3 tahun baru sesuai kot konsep besday meriah gini.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetap jugak di balut habis kaki ank nya itu..
Lbh cantik kalau pakai kan kasut je
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Simple je tudung dct,pin gitu je tak payah lilit2. Birthday macam ni meriah,ramai budak2 bebas lari sana-sini. Untung aafiyah anak ibu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:23 PM | Show all posts
org dah bosan la che ta dengan spek gedabak ko tu. fesyen hauk btl, kampung sgt semua acara nak pakai spek itam
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:29 PM | Show all posts
wowwww meriah keri betulll
sempoi tudung tokti gitu
mcm muda lak pakai camtu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Simple je Tokti ni kan {:love
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Afiyah setahun blm blh berjalan. Kalau dh jln mesti lg meriah tgk sheols berlari sana sini.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097957s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list