Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10263
View
89
Reply

Tak Masuk Akal, Neelofa Bukan Punca Rumah Tangga Sharnaaz Dan Nabila Goyah!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2019 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Neelofa


Dah agak lama juga spekulasi tentang kegoyahan rumah tangga Sharnaaz Ahmad,35 dan Noor Nabila,33 menjadi bualan.



Status-status sedih aktor tersebut di Instagram sampai sekarang menimbulkan tanda tanya.


Baca: Rumah Tangga Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Goyah?


Macam-macam andaian tentang punca keretakan rumah tangga mereka dan antaranya adalah campur tangan keluarga Nabila.


  



  



Apa lagi, nama Neelofa pun secara tidak langsung turut terbabit.Ada yang menuduh Neelofa adalah punca segala-galanya.


Bagaimanapun aktres dan pengacara terkenal itu mendakwa tuduhan tersebut sebagai tidak masuk akal.


  



"Saya sayang kakak saya, sayang anak saudara saya. Semua tuduhan itu tidak masuk akal,"katanya kepada Berita Harian.


Hubungan Sharnaaz yang dikurniakan seorang anak lelaki, Jebat Jayden, 8 bulan dikatakan berantakan apabila tidak lagi memuat naik gambar isterinya di laman sosial.


  



Neelofa pula sering membalas komen di status Instagram Nabila, seolah-olah seperti menghentam kenyataan Sharnaaz.


"Harap orang ramai, rakan dan keluarga boleh menjadi penyokong terbaik buat mereka. Orang luar tak tahu apa yang mereka lalui," tambah Neelofa.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:20 AM | Show all posts
Tak sesuai langsung Hajah pakai lipstick colour cenggitu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:21 AM | Show all posts
masalahnya..
kata2 tak sync ngan perbuatan...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerai ajela senang shanaz oi.. tak penat ke nak meroyan ber belit2, tuduh mnuduh tk memasal org lain pun kena rumah tngga sendiri pun susah nak handle.. bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka nabila la si jebat ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
lopa ptt dendiam aje la..tayah nk tnjuk sgt sokongan kt socmed..korg takde wassap ke nk bg sokongan secara privacy..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:36 AM | Show all posts
apa pun doa yg terbaik utk mereka berdua
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 20-3-2019 11:24 AM
Muka nabila la si jebat ni

Aah muka maknya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:47 AM | Show all posts
Drama

dr dlm tv ke alam realiti korang punye drama
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:49 AM | Show all posts
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 11:58 AM | Show all posts

aku nampak muka apaknya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:15 PM | Show all posts
sian kat anak. semoga yg terbaik buat mereka

jahlop kaler leccu tu burok yehh
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:20 PM | Show all posts
manehnya replied at 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu

sbb dia yang buat nanas kot..
bukan nanas yang buat dia..
so dia ilek2 jew
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:22 PM | Show all posts
manehnya replied at 20-3-2019 11:49 AM
nabila ni kuat betui, sikit pun x meroyan... huhu

biar betul sket pun x meroyan...main quote x abis2...hahaha...

jane jadik jin
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:22 PM | Show all posts
bila dah ramai sangat masuk campur
sape yang nak mengaku..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang single biasanya suka kawan/sibling mereka bercerai...rasa mcm dpt balik kawan kau yang hilang...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:26 PM | Show all posts
Orange_7491 replied at 20-3-2019 12:20 PM
sbb dia yang buat nanas kot..
bukan nanas yang buat dia..
so dia ilek2 jew

kan.. dlm kes ni nanas betui2 jd mcm perempuan teraniaya pulak... hiii

hilang habis keras2 dia, jebat yg dulu bukan lg jebat yg sekarang (yg dlm drama bukan aku x cinta tuh)

mmg terok gak nanas kena sampai terduduk noh...

nabila ni mmg hebat lah orang nye
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:27 PM | Show all posts
org bukan kata kau jadi punca
org kata kau jadi batu api
paham ke idok?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:44 PM | Show all posts
"Saya sayang kakak saya, sayang anak saudara saya. Semua tuduhan itu tidak masuk akal,"katanya kepada Berita Harian.


nape statement tu mcm memusykilkan ek? adakah :
1. meaning dia akan cuba defend kakak dia walaupun kakak dia salah atas dasar sayang kakak dia?
2. tak pernah welcome nanaz pun dlm family sbb tu just appreciate kakak & anak sedara je?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 12:46 PM | Show all posts
lopak ngan adik beradik dan makcik2nya lah batu api tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list