Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
35102
View
465
Reply

Confirm Uols Remy Ishak Dah Putus Tunang

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Credit sumber berita meols SS dr fb Media Hiburan.

Walau dah putus tunang tapi masih berhubungan baik katanya dgn ex tunang. Ada bisnes sama kan.

Takziah BamRemy!

Screenshot_2019-03-20-17-35-26.png Screenshot_2019-03-20-17-35-42.png Screenshot_2019-03-20-17-35-55.png Screenshot_2019-03-20-17-36-04.png
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam Takziah. Hurm apa nak buat kalau dah tak ada jodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:43 PM | Show all posts
takziah.. semoga tabah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:44 PM | Show all posts
lamanya deyols bertunang. dari mei 2017.

xpela..dah teda jodoh. kalau dipaksa jgk, seolah2 nak rosakkan hidup sendiri & hidup org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:46 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 20-3-2019 09:52 AM

what?! dah agak...sbb dh jatuh hati dgn mira filzah ke?kesian tunangnya..lama menunggu akhirnya tak berjodohan..remy remy ptut dh lama u lepaskn dia..jd selama ni mmg u tak serius la kn dgn tunang u tu..kalau tak dh lama sunting jd isteri..i pulak sakit hati bg pihak ezza.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih baik dileraikan kalau takda niat nak memperisterikan. Biar dia cari bahagia yg lain, macam bertepuk sebelah tangan pulak, sakit woo. Kalau lelaki bersungguh, dia yang akan bawa perhubungan ke peringkat seterusnya. Kalau tak, memang dia separuh hati la tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
finally! drpd asyik postpone je. dia pun xnmpk in love sgt dgn tunang dia tu. so siapakah sbnrnya pujaan hati kanda?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Siannye..mcm dh boleh agak..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Remy tu nampak sgt la x de cinta dah kat si ex tunang tu.. Kesian ex tunang die. Last2 pompuan juga yg menangis sepi.. Pompuan kalau cinta.. Cinta mati.laki kalau cinta..cinta hanya sementara. Smpai mase bosan hati tawar n finaly blah.. Yala ap nak buat cinta x bole dipaksa. Si pompuan habiskn 5 6 tahun mase untuk remy kan. Smpai la skrg dah dekat nk pghujung 30an...kesiannye wei...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamremy ni nmpk gaya bakalan jd bujang lapok lah ye. Xnmpk heols ni nak kawin, ingin kawin, mahu kawin pn. Xnampak pn excitement tu bila heols bercerita psl perhubungan, apetah lg psl perkahwinan.

Teruskanla komitmen chuols pd family remy. Jangan disia2 kan lg anak dara orang lain. Buang masa je menunggu. Kalau rase dh sampai seru esok2, terus kawen je xyah bertunang bagai. Buang masa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:54 PM | Show all posts
ternyata hatimu milikku remy. hewehwehwe
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah ya.. tp abg remy kan.. ramai waiting list kot..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:54 PM | Show all posts
ke kanda dh jatuh hati dgn mf?mf ni dari dulu msti dikaitkn dgn hero dia..zmn shahrul dgn mia,mf muncul,zmn sherry dgn fa,mf muncul juga..now remy.. sorry ya fans mf,i skdr throwback gosip ni dr blog blog gosip dulu..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bila tarikh rasmi putusnya ni? kalo dah lama putus no wonder la mira piljah berani bagi pick up line baikkk punya ms MLM
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:02 PM | Show all posts
throwbek....

remyishak1.jpg




Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
I dah agak ini akan berlaku. Tq Remy...itulah yg sebaiknya kalau dah tak de rasa cinta. Takziah pada cik tunang. Insya'Allah, I doakan u jumpa lelaki yg lebih menghargai. Jangan lah dimarah Remy lagi...he did the right thing walaupun ambik masa yg agak lama to make up his mind ( yg ni memang tak adil utk tunang dia). My spekuan, remy fell for migha. And jgn salahkan migha, soal hati ni complicated. Eloklah Remy putuskan sekarang dari cerai berai kemudian hari....justmy2cent
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde jodoh nk buat mcm ner.. suka acik shipper RIMF ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:03 PM | Show all posts
terpikat dgn MF le tu

bagus la putus awal
jgn dah nk kawen lg 3-4 hari minta putus
cam tikah awi

takziah ex tunang remy
bole dah cari yg lain x yah nk mengharap
remy patah blk sb MF dah menunggu DUDA mu hummm
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:07 PM | Show all posts
salam takziah kpd tunang khususnya. moga berjumpa yg lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2019 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya lah jadi perempuan ni
Yg belum kawen, si lelakinya tak berapa ada hati nak kawen
Yg dah kawen, burung laki pulak asik berterbangan
Yg esokkkknya dah nak kawen, tak jadi kawen sbb bakal laki gagap baca doa makan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092848s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list