Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2272
View
19
Reply

Naomi Campbell Sindir Kim Kardashian Dan Kylie Jenner Kaki Ciplak Gaya

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-3-2019 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Supermodel Noami Campbell sememangnya seorang trendsetter yang sering menjadi ikutan ramai. Gaya pakaiannya sering ditiru kerana sentiasa menepati cita rasa terkini.


Beliau dikatakan tidak kisah dijadikan idola oleh orang ramai, tetapi pantang apabila ada selebriti wanita menciplak gayanya kemudian mendakwa mereka yang memulakan trend tersebut.




Kredit foto: Carian Google




Terbaru, Naomi menyindir bintang realiti Kim Kardashian dan Kylie Jenner, dua selebriti yang sering mendakwa mereka adalah pencetus asli sesebuah trend baru, sedangkan gaya mereka sebenarnya diciplak daripada orang lain.




Kredit foto: Instagram



Kredit foto: Instagram




Baru-baru ini, Kylie telah memuat naik sekeping gambar di Instagramnya menunjukkan beliau sedang memakai cermin mata bertatahkan permata. Beberapa jam kemudian Naomi menyindir Kylie dengan memuat naik gambar lamanya memakai kaca mata sama.


Ramai tertanya-tanya adakah ini satu sindiran kepada Kylie?




Kredit foto: Carian Google



Kredit foto: Instagram




Ini bukanlah kali pertama Naomi menyindir ahli keluarga Kardashian-Jenner ini. Minggu lalu, Kim Kardashian menghadiri majlis perkahwinan Chance the Rapper bersama suaminya, Kanye West. Kim mengenakan sehelai gaun Versace yang klasik.


Serta merta Naomi memuat naik sekeping gambar lama ketika beliau mengenakan busana sama! Beliau menulis status bahawa beliau telah mengenakan gaun itu sejak 1991 lagi.




Kredit foto: Buzzfeed




Naomi juga katanya pernah menyindir Kim beberapa kali kerana sering menciplak apa-apa fesyen yang dipakainya.  


Netizen di Twitter bagaimanapun mempunyai pendapat yang berbelah bagi. Ramai berpendapat Kim dan Kylie sememangnya kekeringan idea dan sering meniru gaya selebriti lain termasuk Rihanna dan Naomi.




Kredit foto: Carian Google



Kredit foto: Carian Google




Bagaimanapun, sebahagian lagi netizen berpandapat bahawa ini bukanlah meniru sebaliknya hanya menjadi sumber inspirasi memandangkan Naomi bekerja sebagai model dan selayaknya fesyen dikenakan beliau akan menjadi ikutan ramai.

Apa kata anda? Adakan Kim dan Kylie sememangnya menciplak gaya Naomi atau Naomi yang paranoid dengan kedua bintang realiti ini? - CARI
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-3-2019 11:20 AM | Show all posts
Kim & Kardashian sisters memang tak ada identiti sendiri pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah suka the kardashian sisters tp few gambar yg naomi post gambar runway show so baju yg diperagakan mmg meant for jadi ikutan ramai
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 12:18 PM | Show all posts
mmg pun ciplak je ..........
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kim K punya body shape buruk lah, part pinggang ke punggung tu nampak pelik...kaki pun pendek.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 04:39 PM | Show all posts
naomi pakai nampak classy & elegant..the kardashians pakai nampak soooo pprt..dgn badan boyak sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 05:16 PM | Show all posts
Makin lama makin hodoh i tengok kardashians ni punya badan. Maybe ada yg suka kot tapi i tak gemar betul bila tengok. Punggu selebarnya, pinggang haluih pastu dada kemain sarat. Tak balance i nengok.
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh semua stok baju la nek nomi dah ada.  Stok tudung bawal je nek nomi xde.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 09:58 AM | Show all posts
Bila dah rasa kurang perhatian mulalah cipta isu
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 11:30 AM | Show all posts
Hehe trendsetter la sgt....stkt naikkan balik fesyen2 zmn 80an 90an tu dikira trendsetter ka....klu akak NC tu mmg sindir depa....ceq senyum sinis ja
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
HM curlassssstt yach.. kardashian dgn jenner selamanya nak cedok org punya,.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Family deols ni mmg mengidolatkan black people kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 10:47 AM | Show all posts
naomi tu kan model... seharusnya lah jadi ikutan...... gemilang pada zamannya
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2019 02:29 PM | Show all posts
cantik lagi noami pakai or gayakan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Insecure people Aja yg keeping up with the siblings ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kim ni byk sgt inspiration dr retis2 yg dia minat esp cher.. Feeling2 drh armenian kuat konon. Walhal dia ni fashion victim jah. Smenjak kawen ngan kanye je jd senonoh sikit fashion sense dia. Semuanya dikawal oleh laki narcistic nya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2019 03:56 PM | Show all posts
dulu2 pernah baca pasal perangai naomi ni yang sangat kekwat dan berlagak. di zaman2 kegemilangannya. sejak tu terus tak suka dia. huhu. over nau nak perli2 orang pakai baju sama dengan dia. dia pun model kot, bukan pereka fesyen ke hape
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 04:09 PM | Show all posts
only kendall jenner yg suka hehehe... sbb lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:03 AM | Show all posts
hermm . naomi tidak lagi menjadi trendsetter
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:41 AM | Show all posts
adik beradik kardashian ni trashy ja. yg classy skit tu si kendall. tp si kendall pun lama-lama dah makin trashy dah pandai dah berbogel ikut kakaknye si kim

btw diorg ni pun takde setitik pun darah african american, tp gaya dah mcm black people.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105390s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list