Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1740
View
13
Reply

Ucapan Selamat Hari Jadi Sahkan Hubungan Cinta Channing Tatum, Jessie J

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-3-2019 10:19 AM | Show all posts |Read mode
Nampaknya, seperti baru semalam kita dikejutkan dengan perceraian pelakon Channing Tatum dan isterinya, Jenna Dewan. Kini, kedua-dua mereka telah bertemu dengan orang baru.




Kredit foto: Carian Google




Jenna dikatakan sedang hangat bercinta dengan pelakon Steve Kazee, manakala Channing pula baru mengesahkan hubungannya dengan Jessie J, penyanyi kelahiran London yang popular dengan lagu 'Flashlight.


Channing dan Jessie bertemu pada Oktober tahun lalu sejurus perceraiannya dan mereka dilihat keluar bersama pada bulan November tahun sama.


Sejak itu, mereka sering dilihat memberikan sokongan kepada karier masing-masing. Channing menghadiri konsert Jessie di Houston, manakala Jessie memberikan sokongan kepada Channing ketika pembukaan pertunjukan Magic Mike Live di London.




Kredit foto: Carian Google




Hari ini, penyanyi Jessie J menyambut hari jadinya yang ke-31 dan Channing telah memberikan sebuah ucapan romantis untuk teman wanitanya itu.




  



Channing memuat naik sekeping gambar Jessie di bawah sinaran terang matahari dengan ucapan 'Harapan agar hari-hari mendatang penuh dengan cinta dan cahaya, kamu datang ke dunia ini seperti nyalaan api, memberi kebahagiaan kepada mata, telinga, jiwa dan hidup kami. Terima kasih dan selamat hari jadi,' kata Channing.




Kredit foto: Carian Google




Menurut sumber E! News, walaupun belum ada perancangan untuk mengikat pertunangan, pasangan itu kini sangat bahagia dan tidak mahu berpisah terlalu lama.


'Channing sudah gila bayang dan mereka sangat sepadan,' kata sumber.


Selamat berbahagia kepada pasangan ini. Semoga kisah pahit Channing dengan bekas isterinya, Jenna tidak berulang lagi. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ada persamaan lak Jenna ngan Jessie J ni based on gambar atas... Pape pun still takleh terima dorang cerai kbyeee {:cryrun
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka couple ni tapi jodoh tak panjang. Best battle dorang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2019 11:01 AM | Show all posts
miszclassique replied at 29-3-2019 10:47 AM
Macam ada persamaan lak Jenna ngan Jessie J ni based on gambar atas... Pape pun still takleh terima  ...

Macam seiras kan?

Taste Channing memang wajah mcm ni kot
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 12:07 PM | Show all posts
dah macam orang yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 02:44 PM | Show all posts
channing tatum ni memang retis fav iols
tapi badan besor macam buzz light year si jul ripin
cuma berganda2 hemsem dari jul ripin bebird terbang
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tak sesuai je si chaning ngn si jessie ni

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh wow.. xsangka not working out dgn jenna..
Diorg ade kerja same ke jessie j..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi Channingggggggggggggggg
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Wahh. Wonder how they met...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:47 PM | Show all posts
Channing taste pompuan muka keras
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:59 AM | Show all posts
handsome CT
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Jessie ni rupa transgender pastu ketet kecik
mcm bdk darjah 6
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2019 04:23 AM | Show all posts
ai jah kah yg rasa Channing Tatum nih tak hensem langsung. tipikal kokesen berwajah bentuk kentang jah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102480s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list