Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1287
View
21
Reply

E-Wallet

[Copy link]

Author: sivalan       Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 10:33 AM | Show all posts
i prefer boost. ada cashback setiap transaction hee
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:45 PM | Show all posts
i suka boost sbb dpt shake reward tu. tp kalau ada fave i prefer fave sbb fave bleh byr pakai boost then u dpt cashback dr fave dan boost skali!

then grabpay pon best gak! sbb i mmg selalu naik grab so bila byr pakai grabpay bleh dpt points yg later u can convert as reward bila naik grab. so dpt lah diskaun/naik free

if you all risau pakai ewallet ni duit kene curik ke apa, jgn linkkan kredit kad,just topup pakai online banking mcm maybank2u etc  or you bleh pakai kad bigpay tu..

mcm i, i linkkan dgn kad bigpay sbb kalau topup pakai kad kredit/online banking, xdpt points dari mana2 bank,  tp kalau guna big pay, dpt bigpoints bila topup your bigpay, then bila u topup for example boost, u dpt bigpoints jugak. so dpt dua kali bigpoints lah

sapa yang belom ada bigpay and baru nak buat boleh guna referal code ni : 7CGXQOD78I nanti you dpt rm10 i dpt rm 10 hihi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063706s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list