Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7979
View
1134
Reply

MISI BANTU NEWBIE KUMPUL KRDT SAMPAI LUPA DIRI

[Copy link]

Author: seroja23       Show all posts   Read mode

Post time 5-4-2019 11:08 AM | Show all posts
seroja887 replied at 5-4-2019 10:41 AM
korang lunch kt mana harini???
i nak g mkn nasi padang, legend di jb..

Tekak teringin laksa lah!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:08 AM | Show all posts
234126 replied at 5-4-2019 10:43 AM
Nak panjat thread mana satu agaknya masing2 ni

kannnnn...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:09 AM | Show all posts
violetungu replied at 5-4-2019 10:47 AM
Salam jumaat pagi yg barokah

morning uols..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:09 AM | Show all posts
hanihanif replied at 5-4-2019 10:50 AM
Dah jawab banyak kuiz jugak tapi momod nye cakap kantung kacang dah habis buat masa sekarang.. Sedih ...

momod pemurah mmg biasa hbs tacang. siap utang lg kdg2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:10 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:00 AM
welcome uols

iol x prnh busan ngn porum ni. hahaha

Hehehe dulu2 masuk cari tapi x pernah nak join porum
Naifff konon. Sekali bile xleh baca pagar tinggi & nak tau gossip hot rasa menyesal pulak x kumpul kacang dari dulu.  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:10 AM | Show all posts
zaddiszz replied at 5-4-2019 10:57 AM
nak join jugak..

TOPIC HARI NI : Apa makanan paling kegemaran korang?

ada putu piring sdp ke kt kg baru
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 10:54 AM
xbnyk tu. sehari je blh pulun

Kah kah. Anak2 pun makan tacang je kat rumah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:11 AM | Show all posts
zzm999 replied at 5-4-2019 11:01 AM
Makanan Kegemaran:

1. Laksa

makaroni bt goreng biasa2 isi cili api sodapppp
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
zzm999 replied at 5-4-2019 10:58 AM
Wahhh.. kata mana game tu..  boring2 karang bole cuba hihihi

Alaaa sis tak ingat dah kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
orange_madu replied at 5-4-2019 11:08 AM
Tekak teringin laksa lah!

senin haritu batu pekana laksa penang ...puhhhh..mables
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:13 AM | Show all posts
seroja887 replied at 5-4-2019 11:04 AM
ade cafe..ok la.. ai olls minggu ni malasssss sgt masak, hehari tapau/makan kedai je..

wowww syoknya bwk bekal
iol lately kemalasan melanda
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:13 AM | Show all posts
Kakngahmuna replied at 5-4-2019 11:11 AM
Alaaa sis tak ingat dah kat mana

Tolong ingat plisss sisturr!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
orange_madu replied at 5-4-2019 11:10 AM
Hehehe dulu2 masuk cari tapi x pernah nak join porum
Naifff konon. Sekali bile xleh baca pagar ti ...

kannn..sama lah, berhuhu lah kite ye, dlu mmg xtau cara nk guna forum ni, skrg mcm best lak..dia x mcm fb..sbb sini mcm jaga privasi kite kan, leh borak2..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
orange_madu replied at 5-4-2019 11:13 AM
Tolong ingat plisss sisturr!

Hahahah. Meh pulut kuning sedulang, kambing golek sekor lu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:15 AM | Show all posts
orange_madu replied at 5-4-2019 11:10 AM
Hehehe dulu2 masuk cari tapi x pernah nak join porum
Naifff konon. Sekali bile xleh baca pagar ti ...

iol dulu awl2 dh reg. hari2 moyan ngn bebudak porum.
jd mcm wajib plak hr2 nk sembang
skrg id ni ramai je kwn2 guna depa nk baca umh yg berpagar ni la.
tp dgn syarat iol x bg depa posting apa2.
haru nnt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:16 AM | Show all posts
Kakngahmuna replied at 5-4-2019 11:11 AM
Kah kah. Anak2 pun makan tacang je kat rumah

ada caranya
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:13 AM
wowww syoknya bwk bekal
iol lately kemalasan melanda

kalau masak bawak la bekal sbb malas keluar lunch,kalau malas masak rajin keluar lunch..gitu lah kekdahnyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:17 AM | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:10 AM
ada putu piring sdp ke kt kg baru

alamak i salah tulis ke ni.. bukan Kg Baru..
kena balik kg, baru boleh dapat yg kena tekak.. nnt i edit my post ye.. takut org lain pon salah faham


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 5-4-2019 11:08 AM
kannnnn...

jeng..jeng..jeng..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2019 11:17 AM | Show all posts
seroja887 replied at 5-4-2019 11:14 AM
kannn..sama lah, berhuhu lah kite ye, dlu mmg xtau cara nk guna forum ni, skrg mcm best lak..dia x ...

ye. forum no heart feeling.
forum aje. xyh sentap2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076952s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list