Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9074
View
1163
Reply

MISI BANTU NEWBIE KUMPUL KRDT SAMPAI LUPA DIRI

[Copy link]

Author: seroja23       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:45 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:47 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 17-8-2019 07:20 AM
Baru jumpa thread ni..nak sangat dpt tacang banyak sebab nak panjat pagar aimy kat bod gosip persona ...

selagi kt bod borak ni angpa boleh je kutip tacang dgn posting yg pulun.
kot bod lain blh kumpul krdt jwb kuiz ke share ape2 ke. depend pd mod kt bod tu

tp kat bod borak ni boleh sembang offtopic nonstop
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:48 AM | Show all posts
Kecepohnau replied at 17-8-2019 09:41 PM
Cemana nak hilangkan ads kat bawah ni kalau ada pangkah ok lagi tang sampai takde pangkah kena la re ...

guna hfon ke sis?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:49 AM | Show all posts
Illayana replied at 20-8-2019 07:21 PM
Wow!!! Sampai 55 pages kutip tacang sambil borak2. I loike

mari meroyan berjemaah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:52 AM | Show all posts
Mmchoc replied at 20-8-2019 07:50 PM
Bape point utk naik level 4 ye?

alamakkkk...iol lupe la nk cri kt mana detail tu. hr tu ada org share kt page2 sblh blkng nun..
nnt kl iol sempat iol godek2 ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:53 AM | Show all posts
RedAppleRed replied at 20-8-2019 10:37 PM
Nak kutip tacang jugakk
Hehe

meh meh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-8-2019 09:55 AM | Show all posts
sekarang ni tgh layan cter Qash Adam..
angpa layan dak
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 21-8-2019 09:47 AM
selagi kt bod borak ni angpa boleh je kutip tacang dgn posting yg pulun.
kot bod lain blh kumpul  ...

Hihi..gigih iolss kutip tacang sana sini....bila dah dapat masuk thread berpagor deme closed dah thread tu...hampa sheolss. Tp okay lah boleh beklog yg lepas lepas...cuma tak seronok sebab tak dapat nak komen.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya lah kenapa bila kita dapat notification ada 1 new message..bila dah baca pastu keluar pulak 3 new message . Bila click takde apa pun..sapa tahu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:05 PM | Show all posts
takde cara ke nak naikkan credit lols, helppp
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 21-8-2019 09:48 AM
guna hfon ke sis?

YUP ipon huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 02:56 PM | Show all posts
takde ke bod yang baru dpt mod baru..biasa kalau mod baru kita ucap tahniah dia bagi kita banyak tacang
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
seroja23 replied at 21-8-2019 09:43 AM
uit kaka... ada je ni.
bizi menjalani kehidopan
kaka sehat?

alhamdulillah sihat. oja sihat? selalu nampak oja kt fb.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:34 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 21-8-2019 10:16 AM
Hihi..gigih iolss kutip tacang sana sini....bila dah dapat masuk thread berpagor deme closed dah t ...

hahahah mmg xdak pilihan kena pulun jgk kutip tacang.
weols dulu2 pn begitu jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:36 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 21-8-2019 10:19 AM
Nak tanya lah kenapa bila kita dapat notification ada 1 new message..bila dah baca pastu keluar pula ...

yg ni xtau. ada prob kot cari neh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:37 AM | Show all posts
elirasputia replied at 21-8-2019 12:05 PM
takde cara ke nak naikkan credit lols, helppp

dulu2 mod2 cargas bg krdt kt bod msg2 demi nk memeriahkan bod depa.
sila la jengah2 kot ada rezki uol.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:38 AM | Show all posts

guna henpon mmg begitu la konsepnya. iklan serata2.
jari pplak x brp kurus
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:39 AM | Show all posts
chula replied at 21-8-2019 02:56 PM
takde ke bod yang baru dpt mod baru..biasa kalau mod baru kita ucap tahniah dia bagi kita banyak tac ...

betul tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:42 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 21-8-2019 09:52 PM
alhamdulillah sihat. oja sihat? selalu nampak oja kt fb.

setakat skng sihat. dr 3hb hr tu x mkn pain killer smpi hr ni.
kuasa Allah. skrg alhamdulillah sihat skit.
harap2 la sihat hari2 pasni

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-8-2019 07:42 AM | Show all posts
hari ni mkn kueyteow ngoreng.
pedas namateyyyyyy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.136281s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list