Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15662
View
81
Reply

"Koyak Duit, Mencarut Sana Sini, Buka Tudung. Zarina Anjoulie Ni Waras Lagi Ke Tak?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-4-2019 02:10 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Tak tahulah apa kena dengan Zarina Anjoulie kebelakangan ini. Sekarang di IG, Twitter tengah kecoh tentang dia.


Ramai yang mempersoalkan kewarasan mental Zarina bila dilihat mencarut sana sini, cakap yang bukan-bukan lebih-lebih lagi bila buat Live.


  



Semua dah tahu dia bertudung tapi bila tengok Live tudung terbang entah pergi mana.


Lagi teruk bila Zarina atau lebih mesra dipanggil sebagai Anju suka sangat cerita tentang benda lucah.








Setakat kemaluan perempuan lelaki, payudara apalah sangat. Semua benda dah kuar dari mulutnya. Tengok sahajalah.





Ada satu lagi rakaman menunjukkan Anju mengeluarkan perkataan-perkataan berbaur rasis.





Tak cukup lagi? Siap koyak-koyakkan duit. Tak tahulah apa motif. Nak tunjuk dia banyak duit agaknya.








You okay ke sis? Jangan ambil benda bukan-bukan sudahla ya! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental dh minah lalucah ni.. ke overdose dadih??
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:36 PM | Show all posts
aku pernah dengar org tua2 kata...org yg koyak duit ni akan susah seumur hidupnya, wallahualam
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan kaki dadah buat apa la nak dilayan.
Lepas dah koyak2 kan duit tu, entah2 lepas tu gi bank minta tukar.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:39 PM | Show all posts
pangai maki hamun org ada betina
bertudung/free hair dok puji bagus x hipo



bodohnya la
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:40 PM | Show all posts
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni

dah tau mendadih x yah lah kau berlive bagai
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nothing new..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:42 PM | Show all posts
yang korang2 rajin melayan live dia tu apehal

halu hospital..bawak ambulance & baju segera plis
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurang kasih syg ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrtue dgr berita tv3..org yg kuat amik pil dadah nie byk yg sakit mental..kerajaan nak bukak 1 tempat mental sbb xcukup tempat..byk sgt org amik pil jg mental
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 02:50 PM | Show all posts
zaraaqilah replied at 10-4-2019 02:40 PM
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni

aah...  nampak fathiya semakin teruk masa rapat ngan minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Koyak duit pg bank tukar note baru.. eleh budak kecik blh lah kau pusing.. kaka vokuru ni pegawai bank bahagian kaunseling rumah tangga dan acik bawang
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 03:16 PM | Show all posts
lost in her own world kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 03:42 PM | Show all posts
dok snort coke ka apa nih?
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
sheols memilih untuk tidak mahu normal lagi
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
zaraaqilah replied at 10-4-2019 02:40 PM
sesuatu sgt...mmg kaki dadih dia nih...
cuba tgk fathia...elok jaa lepas unfriend dgn minah ni


Dah ok ker fatingtong tu??
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendadih ke dia ni Something wrong je
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kesiannn sgt...tp tu la..sendiri yg pilihhn jalan mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga. 20 sen pun duit. Aku pernah tengok org tak appreciate rezeki, hidup dia susah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2019 04:47 PM | Show all posts
beatgirlX replied at 10-4-2019 04:16 PM
Dia ni kesiannn sgt...tp tu la..sendiri yg pilihhn jalan mcm tu

iols pun ada perasaan yg sama..kesian budak ni perlu bantuan..dia ada anak kan..kesiannya anak kecik tu..nnti besar org carut2 mak dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list