Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
4595
View
69
Reply

Blackpink :"Let's Kill this Lov" letopz

[Copy link]

Author: borrow       Show all posts   Read mode

Post time 30-5-2019 10:09 AM | Show all posts
FY08 replied at 26-5-2019 04:55 AM
playing with fire msh the best song dr dorg bg pndapat aku

Sama laa kita. Choreographer lagu playing with fire pon best giler. Paling suka time lisa rap
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolls tak suka Kpop tapi blackpink ni dpt exception

Kalau dengar lagu dorang, boleh cam suara. Kalau sedap tu Rose. Kalau mcm lantang tu Jennie. Kalau rap sedap tu Lisa. Kalau Jisoo mcm mengah sikit suara dia.

Sorry kalau ada die hard fan kat sini. Iolls share apa yg iolls rasa ja.

Waktu kat cochlea pun dorang berani nyanyi live (walaupun Jennie suara hauk yakmat ) kira okay la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahaks trjmpe plaj benang psl BP secara x sengaja ni....

Aku stat layan kpop lame sjk dr 2009 lg mase tu boyband aku paling layan tvxq dgn bigbang.....girlgrup lak snsd......

Pstu tvxq berpecah.....bigbang plak tiap2 thn muzik diorg makin aku x bleh ikut....sbb aku makin tua kot.....sme la jgk dgn snsd.....diorg pon dah disband kan???

Soo dr thn 2016 aku dah x brp layan kpop ni.... Lyn ckit2 je.....ade dgr jgk psl BP mase diorg debut tp mase tu kepala dah set dah muak dgn kpop ni...

Until.......satu mase tgh layan youtube channel fbe teen react to BP.....try la usha jap.....eh.... semacam music diorg ni....da mcm ala2 2ne1 tp versi member kiut.....usha lg.....du du du.....whistle....tp paling layan playing with fire......sume lagu 2 tahun lps....ahaks rase rugi plak x lyn BP awal2.....trus jd terminat aku kt BP....ari2 tgk video BP kt youtube..... Variety show.....funny BP video....latest lagu diorg kill this love sehari brp kali aku ulang ha3.....

Skang ni selain dr BP grup lain yg tgh hangat twice dgn bts....aku try layan dua2 tp music diorg bkn taste aku.....

Soo officially aku skang blinks ahaks....

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 03:06 AM From the mobile phone | Show all posts
lama x singgah..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 06:18 PM | Show all posts
suka lagu Don't Know What To Do
rentak nya lain .. ada up mood sikit
tapi kan ..
kita lari topik kejap
lagu Jennie - Solo tu .. bila part last rasa havoc
boleh dengar lagu ni banyak kali
maybe telinga fly kot rasa best
telinga orang lain tak sure lah ...

lagu Kick It ... suka part Lisa rapping
entah lah ada something kat part rap ...

Coachella tu ... BP kira all out
hehehe masa day 1 Jennie sampai tak cukup udara
tapi masa day 2 diorang dah pick lagu apa
tapi Rose' last quote Dance Like It's Your Last dah jadi epic
hehehe ...


Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
orangpluto replied at 22-6-2019 09:56 PM
Ahaks trjmpe plaj benang psl BP secara x sengaja ni....

Aku stat layan kpop lame sjk dr 2009 lg  ...

Yasss hidup 2nd gen kpop fans!! Meols pun dah lama layan kpop tapi start 2013-2016 tu mmg stop terus layan kpop. Bz bina kerjaya kununnya.

Tahun 2016 tu time bukak YouTube asal lah selalu nampak blackpink ni. Amende lah group ni best ke idok. Try layan, sekali eh eh ehhhh.. meols terjebak terus dgn kpop balik. Dari blackpink ke twice ke ioi ke mamamoo semua group pempuan meols layan.

Gitu lah kisah meols terjebak dgn blackpink
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 5-8-2019 06:18 PM
suka lagu Don't Know What To Do
rentak nya lain .. ada up mood sikit
tapi kan ..

Pada meols choreography solo tu mmg kena amat ya dgn si Jennie. Sejenis tarian malas, lentok sikit je takyah terkinja-kinja benar. Kan sebelum yg release lagu kecoh seantero korea si Jennie tu pemalas, menari acuh tak acuh. Dgn muka resting bitch dia tu hmmm mmg kena ya dgn lagu solo ittew
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 07:36 AM | Show all posts
kipas.berhabuk replied at 10-8-2019 03:53 PM
Pada meols choreography solo tu mmg kena amat ya dgn si Jennie. Sejenis tarian malas, lentok sikit ...

jennie tu rasanya jenis moody kalau ada yang tak kena
but sekarang ni dah ok ...

bila lah nak keluar album baru diorang and solo chaeyoung and jisoo-yah and lisa-yah ..


Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 08:16 PM | Show all posts
fly_in_d_sky replied at 11-8-2019 07:36 AM
jennie tu rasanya jenis moody kalau ada yang tak kena
but sekarang ni dah ok ...

kompeni diorg YG mmg camtu comeback artis diorg mmg lembab giler.........tambah lg kompeni tu kene mcm2 skandal skang.......

Dr debut smp skang BP mane ade full album.......mini album/single je.......brp kerat sngt lagunye ??????

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 08:00 AM | Show all posts
orangpluto replied at 11-8-2019 08:16 PM
kompeni diorg YG mmg camtu comeback artis diorg mmg lembab giler.........tambah lg kompeni tu kene ...

hopefully lah ada debut album
kalau single ... mini album sebagai buah tangan ok lah

but debut album ni perlu sangat-sangat ....

YG dah turun takhta ganti dengan CEO baru, perempuan
takkan ler masih nak guna adat resam YG yang lama
ohh please lah ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
5.874635s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list