Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12831
View
160
Reply

Tukar Fikiran, Fizz Fairuz Tolak Permohonan Maaf Dan Bakal Saman Penyebar Fitnah

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-4-2019 08:09 PM | Show all posts |Read mode

FOTO IG





Minggu lepas, kecoh satu Malaysia apabila Fizz Fairuz dituduh berkhalwat di Terengganu. Perkara tersebut bagaimanapun dinafikan sekeras-kerasnya pelakon itu dan isterinya, Almy Nadia.


Pagi tadi, sebuah akaun Instagram yang dikenali sebagai makcik_puaka membuat permohonan maaf secara terbuka di atas tuduhan yang mereka cetuskan di Internet terhadap pelakon Munafik 2 itu. Permohonan maaf dibuat dalam dwi-bahasa Inggeris dan Melayu.




Permohonan Maaf Mak Cik Puaka



FOTO IG






FOTO IG




Namun, Fizz enggan menerima permohonan maaf tersebut dan mahu penyebar fitnah bersemuka dengannya dalam satu sidang media yang bakal diadakan pada 16 April 2019.


Sekiranya pihak Makcik Puaka tidak hadir, Datuk Fizz Fairuz bakal mengambil tindakan mahkamah terhadap mereka.




  





Don't play2 ok Mari kita tengok siapa yang kena saman






FOTO IG








  





Ramai peminat yang menyokong Fizz Fairuz mengambil tindakan undang-undang




FOTO IG





FOTO IG






Memang tidak senang duduk penyebar-penyebar fitnah itu sekarang. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata membawa padah. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mohon maaf kan.... dah terang2 gossip tulis Datuk Seri.. bkn Datuk.. why terasa sampai mkn dlm hati? ramadhan yg mulia pun nak muncul.. Maafkn je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa gerangan makcik puaka tu iols nk tgk jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:23 PM | Show all posts
Tutup acct....lepas tu buat bodoh. biar retis ini meroyan ....


Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hek ele...eksyen..netizen kot yg tuju..bkn makcik puaka...forum cari pun buat keluar gak gosip tu..xnak saman tt yg bukak tred ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiiih bukan iols baru je baca beliau tunggu permohonan maaf? Ni dah tukar fikiran?
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:34 PM | Show all posts
ini lah orang melayu....mula kata beri 1 minggu untok minta maaf. orang tu dah minta maaf....ko cakap pulak nak semuka.  retis tetap  retis. bodoh.

Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
PR ko fail la fizz, ko patut keluarkan statement takpe saya maafkan, semua org pernah buat silap dan kita perbaiki mana yg patut, jadi dgn itu saya maafkan netizen, harap-harap lepas ni jgn la sangka buruk lg pada saya lagi. So netizen pun akan rasa mcm ermm gentlemen sgt dan akan terus label ko sbg merciful.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:44 PM | Show all posts
Menyampah pulak artis2 ni.
Makcik puaka tu pun bukan tuduh. Just buat spekuan semata2.
Sekarang trend artis berjangkit nak saman atau suruh org mintak maaf. Ntah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:51 PM | Show all posts
Jadi ni la sebab kenapa ig makcikpuaka dah hilang...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh yesssss, meh sini tengok sikit makcik puaka tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik puaka x tuduh . Netizen yg speku
Bbnu netizen memang sial. Batu api
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jg tau muka makcik puaka...
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali kalau sumber tu tak pasti jngan ko fiden nak up. Lepas tu ko salahkan org yg speku sebab tu ko keluarkan gosip tu sebab dia ada di negeri kejadian.

Dia punya hak utk saman based on action ko. Ko pun ada hak utk defend diri.

Tengoklah kes ni diterima. Next time nak bergosip check ur fact.
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah smlm nmpk ig mokcik. Arini ghaib balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya sokong datuk Dr belakang
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah hilang balik ig makcikpuaka tu. Igtkan dah aman2 da lepas mintak maaf.
Tp, mmg boleh detect ke siapa empunya ig even acc da delete? Iols noob sikit bab2 hack ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh eh mengada pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp dalam post MP takde sebut pon nama sape2, yg dia terasa kenapa???
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alolo kesian makcik puaka ye. Nak gak kenal sapa org disebalik ig makcik puaka ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.109215s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list