JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9531
View
106
Reply

Terbeliak Mata Tengok Puteri Aishah Tayang Lubang Pusat. Dah Macam Artis K-Pop

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2019 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Boleh tahan seksi juga Puteri Aishah sekarang. Dulu pun seksi, tapi sekarang makin seksi.



Sampai terkeluar biji mata orang yang tengok dia tayang pusat.


  



Dalam gambar yang dimuat naik di Instagram itu, Puteri Aishah mengenakan baju t-shirt warna putih dengan hot pant!


Kapsyennya, "New blackpink member.rum pum pum pum pum pum pum"


Fuh, merecik ke tidak? Siap simpul baju nak tayang lubang pusat.


  



Gaya dah macam Kpop kata netizen.


Di ruangan komen macam-macamlah dia kena maki.








Tapi macam biasalah, bukan Puteri Aishah ambil peduli pun. Tak ada satu komen pun yang dibalas. Entah-entah tak baca pun?


Iyalah kubur masing-masing. Jawapan cliche yang selalu kita dengar.


Daripada maki-maki, tadah tangan tolong doa sahajalah. Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:45 PM | Show all posts
dia bukan jenis jaga aurat pun..
yang hang nak ceramah ke dia wat apa..
pi follow tengok pic dia pastu sendiri rengsa dok bising dia pakai itu ini
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin aku kesian dgn dia ni. Dahlah kawan2 dia pg tengok concert yg ada blackpink dgn Luna Maya tak bawa dia. Bf dia si SMF pun dah tak pedulikan dia. Diakan peminat tegar BlackPink. Apa salah jemput sekali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni body x cantik.takde curve.peha besar gedapak mcm Malaysian sweetheart dulu yg tak laki seluar kat pantai
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijikla tayang pusat cmtu. Body tak solid pon. Pusat dia beso umpama pusat mak2 dah beranak.kemonlaa puteri aisyah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:06 PM | Show all posts
meh aku kasi tips cam mana nak cekup jerung jerung kat mesia neh

kesian ko cikgu esah letih tayang sana sini hujung hujung takde jerung hadap ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cobaan nak menangkap jerung/orka ke ni
Seksi tak kemana puteri esah oi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kna grooming byk lah. Baru nmpk modern. Klo tak nmpk kepam juaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:15 PM | Show all posts
makin x lawa plak tgk dia. dlu suka jgk sbb sejenis muka kampung yg ayu. skg mcm try hard sgt nk tnjuk dia moden
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Just my 2 cent, perempuan yg pakai seksi tak semestinya jahat ataupun berperangai buruk. Padahal perempuan yg pakai tudung, jaga aurat pun boleh buat maksiat.
Mmg Dan wajib utk perempuan beragama islam utk tutup auratkan. For me as long dia tak harm org, biarkan shj.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:28 PM | Show all posts
iols ada baca komen tanya dia tu pusat ke gua..dia dgn inesen jawab pusat

pastu follower tu cakap acap ada hilang kat dalam tu...adudu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh rengsanya tgk body dia ni..dada pinggang punggung sama rata
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 16-4-2019 02:05 PM
Jijikla tayang pusat cmtu. Body tak solid pon. Pusat dia beso umpama pusat mak2 dah beranak.kemonlaa ...

esok dah kawin n beranak pinak kalo x jaga memang naik habis badan dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:35 PM | Show all posts
aku tak galakkan dia seksi..tapi ada je yg gigih litup ni lagi jahat.

kita tak tau..esok lusa mana tau Allah bukakan hati dia menuju jalan Allah..yg bertutup dan pandai ceramah itu tak telepas dari ujian juga.

doneceramah..ngee
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
body dia mcm fazura. agak kurang lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:05 PM | Show all posts
makin tak lawa la perempuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:07 PM | Show all posts
enak lazat kalo dpt
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:15 PM | Show all posts
dia ni dalam gambar nmpak putih. tp artu cerita kat astro tu nmpak gelap2 sikit
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:15 PM | Show all posts
Sheols cantik masa memula viral pakai tudung tu. Sekarang dah kureng, lelagi dalam drama apatah dengan rambut blonde. Hauk giler!
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 03:18 PM | Show all posts
pakai elok2 la di non.
dah la sekarang ada sorang pakcik blogger tgh  bercerita buruk pasal bf dia ni.
tak pasal2 ko kena sekali  dgn pokcik tu kang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055840s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list