Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
10745
View
79
Reply

Kenapa Kahwin Kali Ni Bella Dally Jarang Tayang Suami?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-4-2019 06:19 PM | Show all posts |Read mode
Perasan tak sejak Bella Dally kahwin, jaranglah dia update tentang suaminya.


Kalau dulu dengan Nazim Othman ada juga gambar mesra berdua tapi kahwin kali ini macam tak tayang suami pun.


Sampai peminat tertunggu-tunggu nak tengok.


  



Disebabkan itu adalah netizen yang bertanya Bella terus di IG.




Tapi sebenarnya Bella ada alasan tersendiri. Katanya dia dah belajar dari kesilapan yang dulu dan sekarang nak lebih privasi.


  



"Memang sengaja tak muat naik sangat perkembangan mengenai kehidupan selepas kahwin. Saya menjadi lebih melindungi kali ini," katanya melalui Insta Story.


Namun ada masanya Bella akan jadi lebih terbuka untuk berkongsi mengenainya.


Foto: IG


Alah, tak perlu tayang pun kalau betul bahagia.


Lebih baik begitu, daripada asyik tayang je, bukan bahagia sangat pun. Tahu-tahu sahaja nanti dah bercerai. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 16-4-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Takut ada penyondol
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb tak kacak
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang salah tak tayang salah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi, suka ati sheolls la nak tayang ke idok, suami dia jugak kenss. Yang penting 'true husband' gituuu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb laki dia yg ni kaya raya, budak2 20 an & janda2 gersang skrg mana pandang rupa, janji laki tu "business man berjaya" mula lah duk perati{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sbb laki dia yg ni kaya raya, budak2 20 an & mak janda gersang duk perati skrg ni{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 07:03 PM | Show all posts
Sebenor-benor nya dulu dia ngan abam Naz tu kenape bercerai........

aku xtau ler kenape masa first dapat tau depa nk cerai cara "baik"...(terlampau peaceful kottt) ...first thing yg crossed my mind was: ex shuben dia tak boleh nak "up" ke everytime depa nk get intimate...huhuhhuhuhu~

Tapi maye ni i aje yg pikir camni. Xtau kenape.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 07:12 PM | Show all posts
makmelah replied at 16-4-2019 07:03 PM
Sebenor-benor nya dulu dia ngan abam Naz tu kenape bercerai........

aku xtau ler kenape masa firs ...

Astagfirullah...makmelah!  Samada betul atau tidak andaian makmelah tu, tak manis dicakap2kan di ruang umum di sini.  Cukuplah tau mereka bercerai, tak perlu nak korek segala sebab-musababnya.  Mungkin ada banyak hal yg tak boleh diumumkan.  Kalaupun ada aib penyebabnya, biarlah itu jadi rahsia mereka. Ahamduliah mereka bercerai dgn baik dn Bella sudah pun nemui suami baru. Hidup harus move on dgn taqdir masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagia Tak perlu show off sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen kepochi nak tengok laki orang tu pehal.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:03 PM | Show all posts
eloklah simpan jer.tayang2 pun ramai yg mengintai dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki x suka agaknya
Cam laki amy mastura..
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikki ini tiada aura..tiada prominent hook untuk tgk 2 kali.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la tak show off sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Langkah yg bagus Bella. Semoga bahagia bersama hubby sampai akhir hayat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:18 PM | Show all posts
trust no one.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:30 PM | Show all posts
Tak nak bagi janda dia terasa

Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:30 PM | Show all posts
rasanya dr dulu bella jarang tyg tp sbb exnya tu retis tu smua kenal n slalu nmpk..ni sbb bukan retis...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab laki yang ni full pacakage noks. Harusla simpan rapat2 gituuhhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list