Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2606
View
35
Reply

Baru Enam Bulan Kahwin, Gwyneth Paltrow Dan Suami Bertekak Depan Khalayak Ramai

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-4-2019 12:09 PM | Show all posts |Read mode
Tidak sampai enam bulan melangsungkan perkahwinan, hubungan pelakon Gwyneth Paltrow dan suaminya pengarah Brad Falchuk mengalami tanda-tanda keretakan.





Kredit foto: Carian Google



Pasangan itu baru-baru ini dilihat bertekak di sebuah kedai di Los Angeles. "Mereka betul-betul marah dan menjerit antara satu sama lain, " kata sumber RadarOnline yang menyaksikan pergaduhan itu.





Kredit foto: RadarOnline



Menurut RadarOnline lagi, ini bukan kali pertama mereka dilihat bergaduh. Punca perselisihan dikatakan sikap Gyweneth yang degil dan mahu membuat keputusan sendiri tanpa mengambil kira pandangan suaminya.


"Gwyeneth seorang bintang besar Hollywood dan memiliki empayar fesyen Goop, jadi dia tidak biasa mengikut perintah sesiapa," kata sumber itu lagi.





Kredit foto: RadarOnline



Malangnya, banyak idea Gwyneth yang dianggap Brad tidak masuk akal dan bermulalah pertengkaran. "Kini mereka tidur di bilik berasingan," kata satu sumber lagi.



Kredit foto: RadarOnline



Diakui perangai Gwyneth sememangnya sedemikian rupa sejak perkahwinan pertamanya dengan penyanyi Chris Martin lagi. Beliaulah yang mencadangkan perceraian gaya consious uncoupling," kepada Chris yang menjadi bualan ramai.



Kredit foto: RadarOnline



Gwyneth jugalah yang mencadangkan bekas suaminya menyertai bulan madunya dengan Brad baru-baru ini sehingga dipanggil pelik oleh media Amerika Syarikat (AS).





Kredit foto: RadarOnline



Kini ramai membuat spekulasi perangai pelik dan keras kepala Gwyneth ini bakal memusnahkan perkahwinan barunya yang belum pun mencapai usia satu tahun itu.


Moga Gwyneth sedar sebelum segala-galanya terlambat. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:20 PM | Show all posts
tau je plak derang tido asing2. hahaha... gaduh2 laki bini, biasalah tu. br hangat the make-up sex nanti kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dpt chris martin yg kaya raya dan hensem dan suara sedap pun tak bersyukur lg.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:22 PM | Show all posts
ingat kan bahagia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-4-2019 12:25 PM | Show all posts
Si Jenet ni mcm queen control kot, maklum nama lebih gah dari suami
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki skang ni mcm drug addict je..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 12:31 PM | Show all posts
small matter la laki bini gaduh

next
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta: Si Jenet ni mcm queen control kot, maklum nama lebih gah dari suami

iols tak reti la nak pronounce nama sheol huhu asek sebut jwaynet
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
She's the crazy type
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 01:42 PM | Show all posts
Laa tertinggal train aku...

baru tau dia dah bercerai ngan CM
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mat salleh kan cepat bosan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda leh gaduh.. Wat pe setel {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Brad falchuk ni mcm matthew maconeghey rupa dia.
Iols suka series yg faichuck & ryan murphy produce - glee, ahs, scream queen, 911
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 03:16 PM | Show all posts
Chris martin ni kalau cakap boleh cair dibuatnya. ulang2 i tgk dia berlakon as guest actor kat modern family season 9.  
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 03:35 PM | Show all posts
ex laki lagi handsome
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 03:53 PM | Show all posts
derang ni kalau asyik silih ganti suami mesti ade lah tu pe'el dan perangai yg menjengkelkan yg tak boleh ubah.....

Kalau dh tau mcm tau pe'el....xyah je lah nk kawin2....maintain status boyfriend-gelpren aje lerr..after all chuolls bukan muslim pun yg serba serbi kene halalantoiban.
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 05:18 PM | Show all posts
ms pepper pott
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Gwen ni aku suka masa dia blakon filem Shakespeare in love dan Great Expectation dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 08:36 AM | Show all posts
her products in Goop selalu jadi bahan lelucon kat talkshow.

Especially by Stephen Colbert. Siap buat parody lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:03 PM | Show all posts
pelik-pelik mat saleh nih
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107696s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list