Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
2599
View
34
Reply

Baru Enam Bulan Kahwin, Gwyneth Paltrow Dan Suami Bertekak Depan Khalayak Ramai

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Post time 18-4-2019 10:16 PM | Show all posts
My jiran klo gaduh sampai sampai berjam2.Ai tot nak cerai dh. Tp pastu  ok. Gaduh biar sampai puas katanya

doter sheols epal tu lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 10:08 AM | Show all posts

apa punca dia cerai dengan Chris dulu ek? iols rasa macam Chris tu setia je dekat sheols
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
wadiunong replied at 19-4-2019 10:08 AM
apa punca dia cerai dengan Chris dulu ek? iols rasa macam Chris tu setia je dekat sheols

Kannn. Rasa macam dah okay dia masa dengan ex husband dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk standard omputih kira oklah kot?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:18 AM | Show all posts
Maklumat mengenai Gwyneth Paltrow dan suaminya mengumpulkan banyak orang selepas perkahwinan yang sangat baik, mereka gembira.
happy wheels
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 12:33 PM | Show all posts
wadiunong replied at 19-4-2019 10:08 AM
apa punca dia cerai dengan Chris dulu ek? iols rasa macam Chris tu setia je dekat sheols

kan... iols rs CM tu mcm dh gud husband n gud father.... kaya... tak playboy... entah la... tp rasanya mmg gwyneth kot yg problematic.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 20-4-2019 12:33 PM
kan... iols rs CM tu mcm dh gud husband n gud father.... kaya... tak playboy... entah la... tp ras ...

Dengarnya Jenet ni ada scandal dgn Brad ni pengarah Glee masa dia jadi bintang jemputan
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sang_Pencinta replied at 20-4-2019 09:37 PM
Dengarnya Jenet ni ada scandal dgn Brad ni pengarah Glee masa dia jadi bintang jemputan

Itu semua org tahu. Mmg gwyneth kenal brad ni melalui Glee. Tapi smpai dia cerai dgan CM sbb Brad hmmmm mybe yes mybe no. Yg iols bc rumours gwyneth dh mula tak baik dgan CM sejak dia keguguran. Since then rumahtangga diorg mmg keberentakan. But CM pernah ckp dia depression setahun sejak bercerai dgan Gwyneth. Walhal Gwyneth aman2 jah dpt shuben baru
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Chris martin tu hensem n soft spoken je nmpak{:childlike{:love
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Gwyneth ni mmg dibenci klu kt sne sbb perangai over the top sheols kan. Anak kpd pelakon kan. Sejenis keras kepala. Business GOOP die pon ada issue gak kan. Die sendiri bagi tips kesihatan yang salah dan boleh menjejaskan kesihatan public. Sheols ni mmg jenis crazy la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:33 AM | Show all posts
Orix replied at 20-4-2019 12:33 PM
kan... iols rs CM tu mcm dh gud husband n gud father.... kaya... tak playboy... entah la... tp ras ...



kannn. kalo iols dapat husband macam Chris tu iols peluk ketat2 tak bagi lepas
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 04:22 PM | Show all posts
Orix replied at 20-4-2019 12:33 PM
kan... iols rs CM tu mcm dh gud husband n gud father.... kaya... tak playboy... entah la... tp ras ...

i rs gwyneth ni kot sejenis yg tak puas dgn hidup.so die boring dgn cm tu yg mintak cerai tu
knowing lelaki baik2 kt hollywood ni mmg cepat kene cerai ngan bini
mcm chris pratt, channing tatum
tup tup kene cerai sbb 'baik sangat'
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mang ada masalah keras kepala dr duluu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex lagi hensen & nmpk wangii
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:57 AM | Show all posts
baru kawen, tp da bergaduh. pelikkk
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084545s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list