Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2825
View
39
Reply

Majalah Vogue Dikecam Sering Utamakan Kim Kardashian Sebagai Muka Depan

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2019 10:49 AM | Show all posts |Read mode
Majalah Fesyen terkemuka dunia, Vogue kini mendapat kecaman daripada pembacanya yang kecewa dengan keputusan penerbitan itu sekali lagi menjadikan Kim Kardashian sebagai penghias kulit bagi isu Mei 2019.




Kredit Foto: Vogue






Muka depan isu itu yang dimuatkan dalam Instagram majalah berkenaan menunjukkan bintang realiti terkenal, Kim Kardashian, 38, bergaya dengan pakaian jenama Chanel dengan air mengalir dari atas wajahnya.





Kredit foto: Vogue





Peminat setia majalah Vogue mengecam pemilihan Kim kerana berpendapat ianya mengenepikan ramai lagi model high-fashion yang lebih layak ditonjolkan.


Seorang follower berkata 'Saya rindukan Vogue yang lama, yang menampilkan model dan ikon fesyen sebenar, saya tidak ada masalah dengan Kim tetapi dahulu Vogue adalah majalah fesyen berkelas tinggi'.







Kredit foto: Carian Google





Kredit foto: Carian Google





Kredit foto: Carian Google





Kredit foto:





Kredit foto: Carian Google





Walaupun begitu, terdapat juga sokongan di sebalik kecaman. 'Saya meminta maaf kepada semua model sebenar, tetapi Kim memang layak sebagai penghias muka depan,' kata seorang peminat Kim.


'Kenapa semua orang membenci Kim? Dia sememangnya layak' kata seorang lagi.







Kredit foto: Instagram



Kredit foto: Instagram





Susulan ratusan komen negatif tersebut, Editor Anna Wintour terpaksa membuat kenyataan mempertahankan keputusannya.


'Cover majalah Vogue sememangnya untuk mereka yang berkelas tinggi, tetapi kalau setiap bulan kita pilih model, majalah akan jadi membosankan!' kata Anna.


Pendirian Anna ini jauh berbeza daripada dahulu yang membenci Kim Kardashian dan pernah mengharamkan kehadirannya ke majlis Met Gala anjuran Vogue kerana berpakaian 'seperti sampah'.





Kredit foto: Carian Google





'Kami pernah menjadikan Madonna sebagai penghias kulit suatu ketika dulu yang menjadi kontroversi pada tahun 1960-an, kini beliau menjadi antara bintang dunia paling besar,' kata Anna memberikan justifikasi.


Apa-apapun, ramai pembaca berpendapat tindakan Anna menjadikan Kim cover itu adalah terdesak untuk menarik lebih ramai pembaca dan pembeli Vogue.




Nampaknya, bukan sahaja majalah tabloid dan picisan menjadikan bintang realiti sebagai penghias, malahan mereka juga kini telah memonopoli majalah berkelas tinggi.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah dia je sanggup bogel hahahahaha{:run
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Realiti hidup zaman sekarang. Anna pun perlu fikir camne nak dapat untung.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Anna kena paid la tu. What else. Now printed magazine susah nak sell sebab dah byk online portal. Anna lakukan demi kelangsungan hidup dia dan staff2. Even if sale kurang, kim dah bayar sesiap kat anna hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2019 11:30 AM | Show all posts
marketing strategy je rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:51 AM | Show all posts
kim ni takde la lawa sgt pn. body je lawo kot. ari tu tgk gameshow ellen dia sdri pn kutuk KimK ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:11 PM | Show all posts
i tak boleh tengok bontot fake kim ni. kalau ada org malaysia macam ni, i tak dapat bayangkan betapa susahnya nak cari saiz, dengan pinggang kecik lg..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Speaking about Classs???
Hahahaaha...
Majalah Vogue mmg dah lama hilang class!
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:30 PM | Show all posts
kelakar bontot dia dlm dress merah tu
rasanya kim byr dia utk jd cover kot sebab kalo kata class, mana ada class mana pon kim k ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
masa muda muka sheols sweet lawa sangat, keturunan Armenian kan, dah tua ni body over nau, muka pun dah mcm pak tiri trans tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 09:26 PM | Show all posts
Tak pnh beli/belek vogeh.  Katanya hi class kan , nmpk downgrade jugaklah amik kim jd cover. Jd level2 majalah cleo jah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Virgil abloh bestfriend cum creative partner kanye west utk louis vuitton menswear. Dulu duluuu virgil ni pernah jadi intern sama ngan kanye west di fendi.

"Arnold: Anyone who collaborated with Kanye worked with VirgilFendi, Louis Vuitton, Nike, Daft Punk. Anybody."

Now wonder why kim kardashian jd cover vogue?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 12:29 PM | Show all posts
Dah lama tak belek majalah ni sejak asyik muka tu je jadi cover
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:14 AM | Show all posts
She is very beautiful and posted on many cover pages of the magazine. I admire her beauty very much.
vex
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
sfrnna replied at 18-4-2019 12:11 PM
i tak boleh tengok bontot fake kim ni. kalau ada org malaysia macam ni, i tak dapat bayangkan betapa ...

In reality mmg ada
My ex colleague..dia ada masalah hormon..
N badan dia kecik..punggung dia besor..
Sebijik.cm.kim k ni..
Cuma tu lah..orang dok panggil dia.jamban besor la apa la..
Iols rasa kalau dia pegi us..mmg top la..gahahahaha...kalah kim k..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Vogure hada class? Class my ass hada la.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 10:06 AM
In reality mmg ada
My ex colleague..dia ada masalah hormon..
N badan dia kecik..punggung dia bes ...

Kesian sheols. Mesti sengsara nak carik suar yang fit ngan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 21-4-2019 10:06 AM
In reality mmg ada
My ex colleague..dia ada masalah hormon..
N badan dia kecik..punggung dia bes ...

Iols pulak lepas beranak bontot mengecik kih kih
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 21-4-2019 11:08 AM
Kesian sheols. Mesti sengsara nak carik suar yang fit ngan dia.

Yup...mmg susah..
Kalau amek.pic..nampak.atas mmg comey
Bila tang punggung..gitu lah..
Nak.berjalan pung susah
Iols xtau mcmana.kimk ni.berjalan dgn heels sebegitu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 21-4-2019 11:22 AM
Iols pulak lepas beranak bontot mengecik kih kih

Hahahaha.
Maknanya uols makin selim.kan
Iols.is jelessss ni...
Iols.org kata makin selim tp last week timbang 77kg..huwaaaa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106976s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list