JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10647
View
132
Reply

"Perut Boyot, Pakai Baju Renang Mencolok Mata! Suami Juliana Evans Tak Reti Tegur Bini Ke?"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2019 11:29 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG



Ramai sebenarnya yang teruja sejak dah tahu Juliana Evans sedang hamil anak pertama.


Maklumlah dah lama juga kahwin, baru sekarang diberikan rezeki zuriat.


  



Pengumuman yang dibuat tak lama dulu membuatkan aktres ini menjadi tumpuan dan siapa yang mengikutinya di Instagram, mesti tahu perkembangan dari sehari ke sehari.


Tapi baru-baru ini gambar percutian Julian bersama suami di Pulau Redang menimbulkan rasa kurang senang.


  



Seksi dan seksa kata mereka. Dah mengandung pakai pula baju renang yang menjolok mata.


  



"Dia ingat ni dekat negara orang putih ke? Malaysia je pun, tak perlu pakai baju macam tu."


"Suami pun sama jahil, seronok tayang badan isteri?"


  



Macam-macamlah lagi kecaman yang diterima.


Tapi macam biasalah, Juliana tak ada pun memberi sebarang respon.


Elok je dia enjoy bercuti dengan suami. Seronok pula tengok. Jangan jealous ya! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah? Bukan pakai bikini pun. Iols pun pkai swimsuit mcm tu pergi mandi kat pool.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada aku kesah {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 18-4-2019 11:39 AM
Apa masalah? Bukan pakai bikini pun. Iols pun pkai swimsuit mcm tu pergi mandi kat pool.

Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh.... itu yang mereka mahukan...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Why sentuh penyu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:44 AM | Show all posts
She looks gorgeous as mum-to-be!
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:46 AM | Show all posts
comel jah nak tegur buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:47 AM | Show all posts
Mesti lah suami dia tak tegur sebab dia ok aja macam tu.

Netizen pun jenis laki dia ni memang happening. Memang suka kot, dah tu lifestyle dia.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
netizen ni kecoh lah. dia ni bukannya bertudung dari awal pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:50 AM | Show all posts
netizen yang suruh laki dia tegur tu tak tau la kategori bengap ka bongok or bodoh.  kalau dia pakai sexy curi curi... kot la... ini terang2an laki ada sebelah..... mesti la laki dia ok....

addooiiiiii apa kes la dia orang ni.     
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:50 AM | Show all posts
apa yg korang harapkan
tengok jelah dah orang belanje
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:53 AM | Show all posts
biar lah dia..asalkan bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:55 AM | Show all posts
dia berani buat...dia berani tanggung..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantiknya dia...second pic tu mcm princess....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda boleh seksi buat apa tutup aurat
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:03 PM | Show all posts
Kebabomb replied at 18-4-2019 11:41 AM
Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh... ...

masa tu gi sunway lagoon nampak acik2 pakai mcm yg u cakap tapi tudung putih tee putih...bila da kena air keluar dari kolam nampak semua..sekumpulan mat salleh lalu sambil tersenyum sinis sesama sendiri...apa agaknya motif dia pakai tudung kepam mandi pool tu...i yg tengok pun malu....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:10 PM | Show all posts
juliana evans kan..apa mslhnya..kalau abby ka..memey ka..siti norhaliza ka..tue pelik..bukannya si jue nie pakai sopan santun bak puteri lindungan kaabah pun sebelum nie..tue dh mmg dia
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:10 PM | Show all posts
ok je... sibok btol la dorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Juliaan Evans kot bukan Heliza Helmi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebabomb replied at 18-4-2019 11:41 AM
Kalau ikut mak cik bawangs, masuk kolam/laut pakai t-shirts, seluar panjang dan bertudung labuh... ...

N also macik bwg versi hipster, masuk pool pkai jeans n also kaftan smbil berturban..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.764942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list