JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9093
View
130
Reply

Saya Masih Muda, Bebas Pakai Dan Lakukan Apa Saja - Amelia Henderson

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2019 12:12 PM | Show all posts |Read mode


Foto: IG


Amelia Henderson terkenal dengan gambar seksi yang dimuat naik di laman instagramnya. Pelakon dan model muda ini sentiasa menarik perhatian umum terutama lelaki dengan foto-foto panas dirinya.





Dia mula bertapak di industri seni sejak berumur setahun apabila menjadi model dalam iklan 'mothercare'. Selepas itu Amelia berjaya membintangi sitkom keluarga Adam dan mengembangkan bakatnya sehingga ke Amerika Syarikat.


  



  



  



Selalu memuat naik gambar panas di instagram, pelakon ini sentiasa mendapat kecaman negatif netizen. Amelia berpendapat penampilan seksinya itu mengikut musim dan kesesuaian tempat dan majlis. Dia cuba untuk menghormati semua pihak dan bertindak mengikut acara majlis.


"Setiap manusia ada pilihan mereka yang tersendiri, yang penting busana yang Amelia pakai sesuai dengan acara yang diadakan," katanya


  



  



Tambah Amelia dia tidak mahu hidup dengan mengikut telunjuk orang lain, sebab apa yang penting adalah kebahagiaan dirinya sendiri.


"Ini adalah hidup saya, dan saya bebas melalukan apa sahaja, lagipun saya baru berusia 23 tahun, mungkin mereka lupa yang saya masih muda," katanya lagi. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:17 PM | Show all posts
dun think shes islam anymore tho
penah keje ngan sheolls in production dulu
shes really nice and not ngade2 mcm yg lain
exhubby pun slalu datang amik keje..
really pretty
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:50 PM | Show all posts
meols selaku acik-acik kepam penunggu setia slot drama tv3, rasa terganggu sangat tengok sheols berlakon Cinta Non Grata tu... toksah la berlakon drama melayu kalau slang omputih tu pekat sangat yihhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 12:57 PM | Show all posts
mak aih mekap...bersepah jer muka camni...takde wow factor...kalau tua pun sama je...ikut suka ko la nak pakai apa...buat apa...apa beza ngan muda...dosa sama je...cuma beza lawa ngan buruk jerla
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheolls dah kembali ke agama asal ke? Serius tanya nih.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:30 PM | Show all posts
SherryZass replied at 18-4-2019 01:08 PM
Sheolls dah kembali ke agama asal ke? Serius tanya nih.

Macam dah ja kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:35 PM | Show all posts
Seriously la kat Malaysia ni, kalau tak tudung, baju org di teleknya. Betul2 spesies jaga tepi kain sangat dah ni, segala kain nk di telek. Dah mcm kat indon plak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat lelaki, ni contoh kalau rasa islam ko tu pun tunggang terbalik jangan la mengade2 nak kawin dengan non muslim. Bila ko tak didik isteri ko dengan betul, bila bercerai ke apa ex wife ko tu terumbang ambing. Last2 ex wife ko plak yang kena kecam keji dengan public. Ko plak sedap cari bini lain. Org tak sebut pun nama ko.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pada aku dia jenis muka lawa girl next door, muka baik
So bila dia pakai revealing cemana pun, xnpk sexy
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak menarik sangat lah koleksi baju raya rizalman  ruzaini tahun ni.. macam.... over nya....
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:50 PM | Show all posts
cantekk..nak kurus like her...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik. Tapi sheols x ada sexy vibe.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori replied at 18-4-2019 12:45 PM
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.

Boleh announce ke benda ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
azwanaliori replied at 18-4-2019 12:45 PM
Klu da bukan islam announce la so xde la org nk kecam ko dah.

Alaaaa...netizen mesia ni bkn kire islam ke idok...kalau nak kecam, di kecam jugekkkk. bawangrangers tal senang duduk kalau x kecam org kekdah nye.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:01 PM | Show all posts
xda sexy vibe ketet kecik kot?? hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
srisofe replied at 18-4-2019 05:53 AM
Boleh announce ke benda ni

Ye x ye jugak kang ada yg gila nk pegi sembelih dia pasal hukum murtad
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols xde wow factor yach even reveal byk mana pong and always meols perasan makeuo sheols xset nan oufit..  Nmpk pelik
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:49 PM | Show all posts
lawa tapi aura tak kuat la...
macam hannah delisha...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
maapla sis cantik cuma kalau pakai terdedah pun iols xrsa sexy ka daring ka ala2 tgk selena gomez pakai bikini di angin lalu ja. so iols approve jah sis all out
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086027s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list