Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2303
View
19
Reply

Tahniah! Aiman Hakim Tercalon Di New York Festival Awards 2019

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-4-2019 12:41 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG



Nama Aiman Hakim Ridza sentiasa menjadi pilihan produser filem ataupun drama sebagai watak utama kerana lakonan dia yang bagus dan kacak.


Dia merupakan di antara artis lelaki di Malaysia yang mempunyai follower instagram yang terbanyak selain Zizan Razak, Fattah Amin, Remy Ishak.


Ini adalah bonus kepada pihak produser untuk mendapat tontonan yang banyak kerana sudah tentu pengikut mereka mahu menonton filem idola mereka.



FOTO IG





Baru-baru ini Aiman Hakim telah tercalon dalam The 2019 New York Festivals TV.


Namun dia tidak menang mana-mana anugerah. Walaupun hanya tersenarai sebagai finalis ia merupakan suatu kebanggaan kepada Aiman dan rakyat Malaysia.



FOTO IG



Untuk pengetahuan anda semua, Aiman Hakim dicalonkan melalui drama "Mekah di Hati" dalam kategori 'Best Performance By An Actor'. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Kebanggan rakyat malaysia celah mana? If atlet, cendiakawan tu ye jgk nak tumpang bangga
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 05:56 PM | Show all posts
as usual, penulis syok sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak ingatkan New York Film Festival, baru nak sexcited, choi!
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh tapi akak google seperti gah juga pertandingan ini.

Teringin pulok tengok drama heol yang tercalon tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 06:16 PM | Show all posts
bangga hanya masuk final je lah..nk pegang trofi the answer is NOPE..how sad..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 08:05 PM | Show all posts
at least dia tersenarai dalam kelompok akhir...ko hado?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Okey la tercalon
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2019 10:12 PM | Show all posts
Tahniah AHR

Ok lah  tercalon
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni ala2 Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) ke??
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 20-4-2019 11:33 AM
Ni ala2 Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) ke??

Huhu.. sape calon akhir yg lain tu dan sape yg menang?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pertama kali dgr nama pelakon izyan mellyna tu
Tahniah la kedua2 nya pun
Tercalon tu pun dah gah aku rasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahhaahha penat aku gelak..pandai tt ni buat lawak hr minggu...followers terbanyak tang mn nye...itu pon mkn taun nk dpt 1.1m,naik pon sebab cuople ngan zahirah,sama la ngan remy sehak tu...pilihan pengarah filem tang mn pulak?setau aku 1 je pilem dia tu pon flop hahhahahah sambung gelak
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
But why with all the negativities ni?? Tak legit ke award tu? Ok la tercalon as finalist khuennn.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat top 5 dlm anugerah meletop pon artis kita dh berbangga.. Nikan pulak finalis kt new york nunnnn..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:47 PM | Show all posts
mekah dihati is a singapore drama for hari raya haji last yr.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 05:57 PM | Show all posts

Bebird

Simpang elok2 tau.

Tu je nak pesan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:04 PM | Show all posts
Tahniah Aiman! Aku bukan fan dia so selama ni agak skeptical sket dgn bakat dia. Bila tau dia tercalon kat award ni terbuka la gak mata aku. X sabar nak tgk CCC.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-4-2019 05:57 PM
Simpang elok2 tau.

Tu je nak pesan..

Tapi kalau ada, helok juga untuk dihidangkan...aummm gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Proud of u...support la ckit artis kita tercalon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105452s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list