Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4138
View
52
Reply

Daiyan Trisha & Nabil Aqil (Hero Remaja) bercinta dalam diam?

[Copy link]

Author: follesegal    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-4-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by follesegal at 20-4-2019 03:19 PM

Mungkin ramai yang x aware pasal dua selebriti ini kan.. Tapi saya rasa dua selebriti ini memang bercinta dalam diam...or teman tapi mesra maybe? Apa komen korang? I ship these two.. Macam sepadan pulak.. Mesra sangat dua org ni, kalah suami isteri.. Hehe. Start dr sama2 shoot kat Korea haritu lagi.. Or mungkin dah mula rapat even sebelum tu lagi.  Gambar-gambar di bawah ini pun saya dapat dari sumber2 juga.. Tapi banyak juga gambar berdua di instagram masing-masing.  
IMG_20190420_133114.jpg
Screenshot_2019-04-20-14-15-31-05.png
IMG_20190420_141805.jpg
IMG_20190420_141840.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
The next fattah..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi replied at 20-4-2019 02:52 PM
The next fattah..

maksud nya apa? playboy? or bcinta dengan yg berumur sikit?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp kat IG heols ada banyak gak gamba heols dengan Nazimah si janda. Jangan dengan Dayan ni cuma nak promo drama je sudah lah.

IG heols banyk gak gamba tayang body dgn gambar dukung laki lah..terus iols 50-50 nak percaya heols bercinta dgn dayyan.

At least bam tah masa dengan kak faz iols x curiga dgn bam tah..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 20-4-2019 03:32 PM
Tp kat IG heols ada banyak gak gamba heols dengan Nazimah si janda. Jangan dengan Dayan ni cuma nak  ...

sapa nazimah tu? ooo widower tu ke? hahaha. setahu saya nabil n daiyan xda drama bsama kan. haritu shoot utk air asia x korea jer rasanya. kalau dulu up pic dengan PiraLoi tu nabil ada mengaku up pic utk drama sahaja
yang dengan daiyan kna tunggu la jawapan dr dia. Tu pun kalau ada kna terjah rporter huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
follesegal replied at 20-4-2019 03:35 PM
sapa nazimah tu? ooo widower tu ke? hahaha. setahu saya nabil n daiyan xda drama bsama kan. haritu ...

Any way tt, dua2 ni retis antarabangsa sangat kah bukak benang sini?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 03:45 PM | Show all posts
internasional sgat khuenssssssssssss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-4-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 20-4-2019 03:45 PM
internasional sgat khuenssssssssssss

hahahaha internasional gtewwww
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
TT register id just sebab nak buat thread ni??? Whoareyussss nak promote drama diorang ke
And kalau tak salah Daiyan ni bukan dah ade boipren ke yg bercuti oversea tido sesama katanya dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kadang2 diorg ni FLING sajok, like summer fling, shooting fling, bila dh balik alam realiti...
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
TT mabuk ketum
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tahan makcik shamsiah open minded dengan anak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Who r usss
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hellooo celah mana antarabngsa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 20-4-2019 07:34 PM
Boleh tahan makcik shamsiah open minded dengan anak.

U, maknya si Daiyan ni orang televisyen ye?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
follesegal replied at 20-4-2019 02:59 PM
maksud nya apa? playboy? or bcinta dengan yg berumur sikit?

Maksudnyah jamburinas semboronos
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2019 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
TT ni Daiyan ke buka thread semata untuk menjadi sendu jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
follesegal replied at 20-4-2019 02:59 PM
maksud nya apa? playboy? or bcinta dengan yg berumur sikit?

Idk how to explain.. but meols setuju yachh acik porum nih meramal selalu tepat
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Nabil mcm org koreanlah...or jepun...sesuai ngan daiyan yg manis....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Promo maybe?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119567s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list