Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18848
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 10:59 AM | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 22-4-2019 12:09 PM

Peminat Kecewa Menang Anugerah Couple Meletop Tapi Fazura, Fattah Tak Datang

jika tahun lalu, pasangan selebriti Jep Sepahtu dan Sari Yanti berjaya mengungguli Anugerah Couple Meletop 2018, namun untuk tahun ini, anugerah tersebut berjaya diungguli oleh Fattah Amin dan Fazura pula. Wow tahniah Fattzura!

Kemenangan Fattzura dalam kategori tersebut telah membuktikan bahawa mereka sweet dan disukai ramai. Namun begitu, anugerah tersebut dipersoalkan oleh segelintir netizen apabila mereka tidak nampak kelibat pasangan itu ketika malam anugerah berkenaan.



Anugerah Couple Meletop 2019
Ketika pasangan Fattzura diumumkan sebagai pemenang bagi kategori berkenaan, ternyata wakil daripada pihak mereka sahaja yang hadir ke pentas untuk menerima anugerah tersebut.




Ucapan tahniah buat Fattzura


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:39 AM | Show all posts
diaorang ke mana sebenarnya sampai tak hadir?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
G mampus la ko netizen..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Melorqe replied at 22-4-2019 11:39 AM
diaorang ke mana sebenarnya sampai tak hadir?

Gi rumah nenek aku ada mkn2.. knp?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:53 AM | Show all posts
Redhead replied at 22-4-2019 11:47 AM
Gi rumah nenek aku ada mkn2.. knp?

tahun depan tak yah lah korang calun diaorang
buat habis bill tepon korang saja undi orang yang tak peduli pasal anugerah

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:54 AM | Show all posts
stakat anugerah picisan gini, toksah la buang masa dtg..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
X hadap pun anugerah bodoh cmni...bodoh punya netizen
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:57 AM | Show all posts
sape suruh undi pastu ngungkit buang masa undi bla2
bodo punya fans
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape suruh uolls undi
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:01 PM | Show all posts
diorg x suruh undi pun....terlebih sentap pulak netizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Anugerah sampah....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:05 PM | Show all posts
fattzura tak datang AME je pun. Dah jd masalah negara rupanya?

apoooo la astro ni. Masa FFM , isu fattzura naik sampai tenggelam sapa yg jd pemenang.

Ni isu fattzura tak datang semua orang lupa kehebatan pengacara pompuan penuh zat menari kpop tergedik2 atas pentas.

depakan sendu. kalau tak dtg pun x beri kesan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Melorqe replied at 22-4-2019 11:53 AM
tahun depan tak yah lah korang calun diaorang
buat habis bill tepon korang saja undi orang yang  ...


Dah menang pun so mmg tak kan tercalon lg dah.. dah lepas azab.. kahkahkah.. brapa bnyk bil hang habis? Kesiann..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:16 PM | Show all posts
fan club diorg tak berkutik apa pun. sapo pulak yg beria2 sentap ni? masalahnya aku tak pernah nmpk pulak fazura dok promote suruh fans dia undi dia utk AME ni.

Lgpun better le diorg tak datang. Nanti mesti ada gimik2 bodo astro buat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:17 PM | Show all posts
Nasib baik menang 1 kategori je. Kalau tapau semua kategori yg dicalonkan, mahu meroyan hatursssssss

Peminat deyols pn xberbunyi, vote & support dengan ikhlas, hatursssssssss pulak yg panas menggelupor mcm setan dengar azan lol
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ke fazura pergi AME selama ni? Tak pernah kot.. ini bukan level dia. Lain la all this while pergi n suddenly this year tak pergi, logik la orang nak bising. Kecoh la netizen yang pura-pura vote for them ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
koda replied at 22-4-2019 12:05 PM
fattzura tak datang AME je pun. Dah jd masalah negara rupanya?

apoooo la astro ni. Masa FFM , is ...

Penuh zat hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Haahhaahaha kot aku jadi fattzura tu pun aku tak pi AME ni..baik dia lepak mamak je lagi best. Rubbish!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:32 PM | Show all posts

fazura pun takde pun sebut pasal ame ni..

iosl tengok smlm.. tapi kena pasang TV kuat sket.. tak dgr ape host ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:35 PM | Show all posts
mmg tak dtg pun ok...awal2 show dah kena perli dgn lopak tu...


tp klu depa mai best gak..harap fattzura balas balik kat lopak time terima anugerah tu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098689s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list