Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19062
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 23-4-2019 10:36 AM | Show all posts
abadi84 replied at 23-4-2019 10:24 AM
Setuju! Tak sebelahkan mana2. Both pihak sama jer keras kepala. Fattah pun dah ikut rentak bini. T ...

bukan ikut rentak bini..zaman fattah ngan lopak cinta dua bulan ditinggalkan si lopak pegi koh lipe ...menang top top meletop pun masa tu di buat jokes jua ...dahla mak bapak orang tu ada kat bawah .. so patut di whoryuss kan je oleh fattah...skang plak berbinikan pajura..so elokla dua dua tu whoryuss kan merentong yang suka bahankan diorg..awal awal lagi dah memerli..camni ke korang nak jugak diorg dataang..


korang pun kalo tuan rumah mmg selalu cari pasal ngan korang,...nak ke datang open house rumah orang tu..ni kan common sense..tak payah cakap pasal pro la...program tu n host sendiri kena pro
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti kalo pajura dtg dan berbaby baby dgn abdol... Kang ramai yg muntoh ,pulok...
Tak dtg di ratip ....
Haters confused. Case Benci tapi Rindu kot.....

Yg penting Makk aji dah dpt title Beyonce malaya... Ammekauu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:40 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 23-4-2019 10:27 AM
nitizen2....klu tak menegcam bukan la nitizen...

johan menang jugak...n tak dtg jugak...ok jek... ...

hkakhaha sian wei...punye la banyak benda bole discuss pasal malam tu...pasal pemenang top top meletop , pasal jahlop menari ala ala acik dalam zouk, pasal hael yg perform hauk, pasal legend cam pop shuvit n exists n ella..or pasal retis blakang skit yg menang 3 awards tapi still tak bole beat KB ( ni kelakar ) dan banyak lagi...haihhh ntizen ni bole tak ko choose yg interesting
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:40 AM | Show all posts
yg merempan ni fans fattah ngn fazura ke fans lopa .. semacam je
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:41 AM | Show all posts
Laracrop replied at 22-4-2019 05:31 PM
Dah lah salah sebut nama penyampai..hampeh tol lah..xbuat homework sebelum menjadi pengacara..

bila masa lopak tu buat homework... selama jd pengacara mmg kelaut dlm la... baca que card mcm baca buku teks
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali x pyh nk gedik2 calonkan pasangan fakezura, dorg pun x ingin nk dtg rancangan meletop tu, even ada drama dorg tgh ditayangkan dkt astro mmg dorg x akan dtg promosi pun selagi lopak air tu ada, malu nk bersemuka la tu sbb dengki sesama sendiri, tak professional lgsung pasangan dendam kesumat ni, elok la Allah temukan jodoh berdua, sesuai, fakers!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Melorqe replied at 22-4-2019 11:53 AM
tahun depan tak yah lah korang calun diaorang
buat habis bill tepon korang saja undi orang yang  ...

Tak guna bil telepon pun nk mengundi. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 22-4-2019 12:32 PM
fazura pun takde pun sebut pasal ame ni..

iosl tengok smlm.. tapi kena pasang TV kuat sket.. t ...

Die ada repost igs dan wish dkt igs die. Khas utk peminat die yg support
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:51 AM | Show all posts
Edited by Badigol at 23-4-2019 02:55 AM

tak habis lagi ke korg ni?takkan nk kupas isu ni seminggu mcm FFM haritu?nampaknya thread ni lagi laku dari thread pemenang meletop top top dan host meletop top top
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:52 AM | Show all posts
kodokemas replied at 23-4-2019 09:46 AM
elok la tak dtg! dah lah hajah tu over , joget pun over..memek muka masa joget paling tak boleh blah ...

hjh mengeletis sebab ada tok han....kawin lah sudah...dua2 poyo!
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:53 AM | Show all posts
kodokemas replied at 23-4-2019 09:46 AM
elok la tak dtg! dah lah hajah tu over , joget pun over..memek muka masa joget paling tak boleh blah ...

aku ingat aku je rasa mcm tu. pemenat dia ye2 ckp 5th member of blackpink. nak muntah aku menari muka poyo nak mampos and trying too hard
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
KelisaSilver replied at 22-4-2019 04:04 PM
bodo la fans2 Fattzura ni akal pendek. dah undi, menang sudah la..... patutnya support la walaupun ...

Itu bukan peminat fattzura pun. Tu acah2 peminat
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 23-4-2019 10:24 AM
nak impress boipren kan...
kawin jer la hans + lofa tu...
da sesuai ler tu kan... Dato... Pengar ...

Tok Hans tak minat katek lah u... Bff kut atau friends with benefit. Dulu dgn Erra siap ckp nak masuk Islam, beli rumah sama2, ckp pasal anak. Tapi dgn neelofa dia boleh ckp dah promise mak dia sebelum meninggal yg dia takkan convert. So faham2 jer lah. Even Awie pun ckp Tok Hans sesuai dgn Erra.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 10:58 AM | Show all posts
Johan pun tak datang kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
blue^panther replied at 23-4-2019 06:45 AM
Kannnn, gigih haters kecam couple ni tak datang AME.....tp yg datang tercalon pon x dapat seat, ag ...

Ada yg dijemput tak dapat seat ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa keputusna terbaik is x datang terus malam tu.. sbb lbh byk isu akan timbul kalau deols datang.. dgn ada lopa, hans.. nabil perli2.. eh baik x payah dtg la..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:05 AM | Show all posts
shida81 replied at 23-4-2019 10:40 AM
yg merempan ni fans fattah ngn fazura ke fans lopa .. semacam je

i think fans lopa..saj anak create issued...fans fattzura derang aman2 jek...mesti lah depa sokong apa fattzura buat...

anyway...bukan first time kot artis yang menang x dtg amik anugerah....
so apa masalah besar sgt klu fattzura tak dtg...

ni sejenis benci tapi rindu...hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:08 AM | Show all posts
superwhy replied at 23-4-2019 10:40 AM
hkakhaha sian wei...punye la banyak benda bole discuss pasal malam tu...pasal pemenang top top mel ...

kan....
punya la bnyk hal....hal org yang tak dtg jugak di kisahkan...

lopa menari xde tread nak puji2 beliau kah...beriya tau dia menari mlm tu...

tapi anak2 aku suka aida jebat punya lagu...temberang ke apa tajuknya tu....siap suh aku rekod...hahhaa....
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 23-4-2019 10:51 AM
tak habis lagi ke korg ni?takkan nk kupas isu ni seminggu mcm FFM haritu?nampaknya thread ni lagi  ...

Of coz!!! Pasangan meletop khennnn
Kat ig meletop pun likes dah lebih 47K tuuu...
What happen to pemenang lain, awat likes sikit naw
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 11:16 AM | Show all posts
aku ni tak boleh hadam knp la gigih betoi peminat2 retis ni duk vote bagai,pegi bawak sepanduk bagai... menjerit2 bagai...

sanggup plak tu la habis kan masa buat benda2 ni... bukan masa je.. duit tu pon sanggup nk keluarkan utk artis ni...

kegigihan yang kadang2 aku rasa mcm tak bertempat langsung....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077733s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list