Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19080
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci tp rindulah ni...
Dtg jadi bahan..x dtg jadi bahan..
Bbnu nitezen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:41 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 22-4-2019 12:35 PM
mmg tak dtg pun ok...awal2 show dah kena perli dgn lopak tu...

dia kena perli apa tu noks....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku minat diorg. Aku undi diorg. Tp aku x sentap pon diorg x dtg. Kalo diorg dtg pon x kaco hidup aku. Aku rase xde sape pon sentap. Haters je jadikan isu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Melorqe replied at 22-4-2019 11:39 AM
diaorang ke mana sebenarnya sampai tak hadir?

Fazura pernah dtg ke ame dah puloh tahun pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:53 PM | Show all posts
de_ikea replied at 22-4-2019 12:46 PM
Fazura pernah dtg ke ame dah puloh tahun pun

kan uols..peminat fazura yg undi faz pon tahu dia tak akan dtg ame.. so why bother??haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku peminat fattzura dan aku mmg prefer fattzura tak dtg ame ni.. aku tak sanggup tgk artis kesayangan aku diperli di khalayak. Tak dtg pun kena perli.. dtg lagilah bertambah hati yg busuk hitam legam tu perli
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen yg kecoh2 ni noob ke atau pura2 noob?? ke stakat nak jadi batu api?? dah sah2 la korg tau apa akan jd kalo dorg dtg.. kdg2 malas plak nak layan issue2 cmni sedangkan korg dah tau pun apa consequences dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:00 PM | Show all posts
Dorang busy kut... netizen pun...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Elleh yang bising bukan vote pun.. saja jadi batu api..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang replied at 22-4-2019 12:53 PM
kan uols..peminat fazura yg undi faz pon tahu dia tak akan dtg ame.. so why bother??haha

Iols ni bukan lah sejenis peminat yg mengundi. Iols pernah undi baby pian utk best performance ajl jek baru ni
Tp dah mmg fazura tu tak pernah pun dtg ame. Expected lah. Yg kecoh sgt dah kenapa. Lain lah kalo jihan dah sign up utk host ttba tak mau dtg ame. Baru lah worth to kecoh. Fazura tak dtg ame, sama mcm sariyanti tak dtg ame. Ok je kan? Walopon pernah menang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:16 PM | Show all posts
yg perli tu bukan peminat tuh. diorg perli peminat2 fttzura tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 01:17 PM | Show all posts
Tak datang pon tak per, dah la geng2 finas pon ada sama, iman tang pulak dok sebaris dengan tok hans & AI. Kang tak pasal2 tadak masalah boleh ada masalah nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:45 PM | Show all posts
Klu aku pun aku tak datang... satu nyer pengacara dah sah2 musuh tradisi pastu yang kat bawah pulak jantan meroyan si Fattah naik pentas FFM... buat sakit mata jer.. kot masa umum nama hajah ngan Tok Han2 terbuat muka tetiba camera ambik shot lagi la haghu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:56 PM | Show all posts
tahun depan biar sya yang terima anugerah
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:04 PM | Show all posts
bodo la fans2 Fattzura ni akal pendek. dah undi, menang sudah la..... patutnya support la walaupun apa yg berlaku, ni undi semua tak ikhlas...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:07 PM | Show all posts
dlm 30min terawal tu,

20 min boring, 10 min ok je..
audiens dlm dewan pon boring, luar depan a.k.a TV xtau laa...

lps tu tukar cenel....tgk citer Thor Ragnarok lagi ok walaupun dh 3-4 kali ulang....
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha i suka je fazura x dtg alaa sebukkan dorg npe g la sebukkan hajah dok bgelek sana kan hebat sgtt tu tarian dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
adoiiii...susah jgak nk lyn ni...x hadir anugerah kna kecam...dah hadir bwk naik pentas sekali kna kecam jgak...nk lagu mna pn x tau
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:12 PM | Show all posts
I peminat dorang pun tak meroyan mcm tu..lagi suka dorang tak datang..tak sanggup dengan kata2 perli tak sudah2..well, Faz pun dah ucap thank you kan walaupun tak mention anugerah tu..huhu..but iols ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 22-4-2019 03:45 PM
Klu aku pun aku tak datang... satu nyer pengacara dah sah2 musuh tradisi pastu yang kat bawah pulak  ...

Kata kan lah benda tu betul betul jadi kan, siapa yang akan kene kecam? Yang menjeling ke golden couple? Your point is invalid.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073939s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list