Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
19081
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 06:16 PM | Show all posts
  




Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:17 PM | Show all posts
  






Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang ko hadap dr subuh ke isyak perihal retis, pastu merempan sbb retis poojaan ko xmai satu award tu dah kenaper?? Ko ajet2 deme menamg maka kowang di timang2???
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
samshik replied at 22-4-2019 06:27 PM
Yang ko hadap dr subuh ke isyak perihal retis, pastu merempan sbb retis poojaan ko xmai satu award t ...

Ishh chuols takan tak tau.. dlm 1 mlm jer tetiba ramai ngaku fans fattzura undi drg... Padahal tak penah nmpk pun kat ig selama  .. kahkahhkahh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap anugerah kena nak kaitkan ngan patjura ke
Baru jadi bualan ramai
Koserrr laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
woi pilem munafik 2 menang, sol tak datang tak nak kecoh ke wahai netizen ? hidup siang malam bertuhankan retis ke. benda camni pun nak kecoh
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 22-4-2019 04:30 PM
Aku cakap kot golden couple tu termenjeling bukan Lopak ngan Hans...

Tak yah la jeling hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
I don't think fans diorang yang menggelupur bashed fattzura. I yang bukan fans pun boleh detect fans punya komen dengan acah acah fans punya komen.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
leen_shaza replied at 22-4-2019 04:23 PM
Fazura mlm smlm ada anugerah lain kan n dia dapat anugerah tu

Anugerah yang tu on Saturday I rasa nampak kat explore Instagram.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku peminat Abdul Fattah dan Nur Fazura tetap mengundi mereka walaupun tahu mereka tdk akan dtg dan berharap mereka tak akan dtg. Alhamdulillah, Fattzura tak dtg.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ellZack replied at 22-4-2019 07:07 PM
I don't think fans diorang yang menggelupur bashed fattzura. I yang bukan fans pun boleh detect fans ...

Ya memang bukan fans...kalau lah journalist nst cam chuols, tak de lah sampai jadi news camni...benda kecik je pun...artis lain tak datang tak pulak jadi news...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 22-4-2019 07:22 PM
Ya memang bukan fans...kalau lah journalist nst cam chuols, tak de lah sampai jadi news camni...be ...

Give some credit la to NST sebab tolong promote 'couple sendu'.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagusla fattzura tak mai
Semak je netizen
Baikla korang bincsng pasal retis yg menang top top top. Sian depa

Nampaknya dah 2 anugerah. Pasangan yg d katakan sendu ini jd bualan ramai. Perghhhhhh tenggelam jore.
Yg lagi sian penat je jah tkinja2 ataih pentas utk menari tarian muslimah kpop xsape nak jadikan bualan seentero duniooooo
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya skrg.. Mmg Fattzura je ke pemenang smlm yg tak dtg? Pemenang lain semua dtg eh? Beria2 so-called fans marah dah kenapaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 22-4-2019 11:47 AM
Gi rumah nenek aku ada mkn2.. knp?

Smpi hati x hajak kaka... nk jugk g mkn2 umah nenek red, untung2 dpt jumpa fazzy..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattzura xde pun promosi n suruh peminat2 diorang all out. Undi untuk diorang menang anugerah ni.so yg undi tu semua ats kerelaan sndiri. So kena jd isu bila depa.x mai.. To me lg bgis diorng x dtng. Klau x asyik dijdikan crown oleh astro.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 22-4-2019 07:41 PM
Masalahnya skrg.. Mmg Fattzura je ke pemenang smlm yg tak dtg? Pemenang lain semua dtg eh? Beria2 so ...

Ada je yg tak datang termasuk syamsul yusuf...tapi sul and artis lain tak de haters tegar
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 22-4-2019 07:41 PM
Masalahnya skrg.. Mmg Fattzura je ke pemenang smlm yg tak dtg? Pemenang lain semua dtg eh? Beria2 so ...

Munafik pun menang Sol rilek sajork tak gii.. Johan pun tak pegi, siap antar anak lagi pi ambik
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols perati jer satu-satu komen @IG. Mostly yg butthurt tu pusing2 situ jugk smpai abg jamil mampus "Geng Tak Move On"
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100964s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list