Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18999
View
282
Reply

FATTZURA DIKECAM HEBAT KERANA TAK DATANG AME 2019; TAK HARGAI PEMINAT KATANYA.FATTZURA ADA SURUH FANS UNDI DIORANG KE?

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Badigol at 22-4-2019 12:25 PM
sojambu replied at 22-4-2019 11:49 AM
Meols perati jer satu-satu komen @IG. Mostly yg butthurt tu pusing2 situ jugk smpai abg jamil mampus ...

Yg carut komen smua tu adlh fans yg sama dr belah sana la u..sbb cara komen pn asyik ckp "takut fatah tpndg mata lofa dn jatuh cinta lgi,fattah tengok lofa sambil ingt kembali kisah dulu "...kelakar sgt sgt .nmpk la tu fans siapa kn....tak pernah move on.benci fatah,tapi hadap jua
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 22-4-2019 07:55 PM
Yg carut komen smua tu adlh fans yg sama dr belah sana la u..sbb cara komen pn asyik ckp "takut fa ...

Takut abdul throwback kah dgn kelibat "black garbage bag"...ooh purlease lah..abdul aman2 dpt renungan menggodah isteri tersayang..giteww
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku xundi pon. dah faz n abam x suh pown. Yg bising tu haters dengkis. Bila fattzura dtg ade je di 'kena' kan nnt. Bila tak dtg heboh plak haters foreber bising. Aku pon baru tau semalam ek.aku sibuk di twitter awat clear jah TL aku?owhhh patutla x ambik hei anugerah jenis gini..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb org comment kata sbb makciknya meninggal. Tp Awal2 I dah rasa dia xkan datang knowing history fattah tinggalkan set meletop haritu & jihan ke sapa tah pun ada sidir2 fattah kan haritu. Diorg mmg x hadap kot anugerah shok sendiri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Salah sorang tu kau kan.....
Marah betul abdol dan pajura tak mai. Kena maki kaw kaw....
Ingat kau dah tak heran... Rupa nya masih hadup lagi lofattah...

Huhuhu....

Ape sudah jadi pada akka sherot Lu??  

Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Puak korg jgk yg berbunyi kat Twitter tu kn.. pehal x berbunyi sama Johan & Sol x dtg ambik award? Pesal hadap ke couple sendu tu.. shame on you guys..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Padan muka hajah jahlop chuols kena maki kaw kaw gakk merata-rata.. ingat dah terer sekali nan hado kena maki ler pulaks
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 22-4-2019 07:55 PM
Yg carut komen smua tu adlh fans yg sama dr belah sana la u..sbb cara komen pn asyik ckp "takut  ...

Jatuh cinta?? Puii lahh jatuh cinta... Sian masih keseorangan gak... Hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar lobenaks syaitan menyamar fangs.
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattzura nih... kedip mata pun kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi fazura pun aku tak nak datang, musuh abadi merangkap exgf laki aku jadi pengacara kat depan, dah sah2 la mata laki aku akan pandang dia, takkan nak tunduk je kan, hehe.. walaupun laki aku dah takde perasaan kat dia, tapi sebagai isteri aku tetap akan rasa jealous..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 22-4-2019 08:50 PM
Kalau aku jadi fazura pun aku tak nak datang, musuh abadi merangkap exgf laki aku jadi pengacara kat ...

Kahkahhkahhh... Takda makna nyer
Kapel tu buat gelak jer baca... If only lah chuols tau pasal u know who #jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 22-4-2019 07:43 PM
Smpi hati x hajak kaka... nk jugk g mkn2 umah nenek red, untung2 dpt jumpa fazzy..  ...

Takpe nxt year sy buat tahlil plak untuk lobenak2 najis ni dgn harapan nxt year after 3yr dorg dah mampos.. dah mcm org jahat liat betul nak mati..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya bila baca news, kata2 yg diquote dlm news tu bukan kata2 fans fattzura pun. Aiyo. Terang lg bersuluh itu haters. Saja batu api. Last year jep sariyanti tak dtg takde jd berita pun. Siap xde hantar wakil pun, last2 ntah sape yg amek award tu. At least fattzura ada imantang. Konfius lah sendu ke tidak kapel ni? Dikata sendu tapi ditunggu2 dicari2 diriki2 dijelly2. Ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Mana tak kluar carut marut kalo dah itu bahasa kaum kau org..mcm org xtau khennnn...
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Dan u adalah slh satu penjilat diantara lobenak2 yg belum mekar alias blm move on.ha ha ha,tak ada mknanya fattzura tuh padan muka dgn carutan lobenak atw haters.dbwa aman/santai saja carutan tu sma fattzura.klw mau sombong bisa je fazura ckap ame ne not my class not my level u liat je dia bru dpt anugerah pe kmrin tu dan anugrah berprestije lainnya.fattah pula ckap ame ne so yesterday bgi i,alias udah prnh pulun semua so tak prlu i bekerlap kerlip di ame tu ha ha ha,catat ya cicissweet itu klw fattzura mau sombong hi hi hi,baik u cek idolat u tulang atw urat sendiny msh diposisi yg sma kan,tkut ada yg terkilir pula akbt mnri terkinja2 smlm hua ha ha ha mdh2an its ok lah yee(alahai positifnya aku)
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 22-4-2019 09:10 PM
Takpe nxt year sy buat tahlil plak untuk lobenak2 najis ni dgn harapan nxt year after 3yr dorg dah ...

Okiess.. roger kaka awai2.. bole kaka bg sumbangn skit.. rengsa jugk tgk d outbreak of lobenak pandemic nih... smakin mnjadi2, mcm dh x terkawal d sluruh mlysia nih..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:24 PM | Show all posts
caramel_cloud9 replied at 22-4-2019 07:41 PM
Masalahnya skrg.. Mmg Fattzura je ke pemenang smlm yg tak dtg? Pemenang lain semua dtg eh? Beria2 so ...

Sebab Fattzura sgt wangi dan hensem dan gojes dan suwiittt

Tu yg org yg menonton live dan juga di TV tak puas hati

Johan dgn Sol tak datang takpe...not eye candy
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:26 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 22-4-2019 07:50 PM
Padan muka kapel jamban ni kena carut kaw kaw kat ig kat sini jek ramai penjilat

Ada derang kisah kena carut?
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 09:33 PM | Show all posts
Edited by Incanto at 22-4-2019 09:35 PM
virgo19 replied at 22-4-2019 08:50 PM
Kalau aku jadi fazura pun aku tak nak datang, musuh abadi merangkap exgf laki aku jadi pengacara kat ...
B
kalau fattzura hadir semalam, takut jah terpeleot terbeyoncat masa menari
Atau pun jah terus pi makan deghoyan dgn family sampai buat buat lupa nak datang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086349s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list