Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1692
View
12
Reply

Adele Umum Penceraian Dengan Suami Selepas 7 Tahun Perkahwinan

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-4-2019 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi terkenal Adele dan suaminya Simon Konecki mengumumkan perpisahan mereka setelah 7 tahun bersama, kata wakil daripada artis itu memberitahu Associated Press.



Kredit foto: Carian Google



"Adele dan pasangannya telah berpisah dan dalam proses bercerai," kata pegawai PR Adele, Benny Tarantini dan Carl Fysh. "Mereka komited untuk membesarkan anak lelaki mereka bersama dan memohon pihak media supaya menghormati privasi mereka," tambah mereka lagi.




Adele yang mengecapi banyak kejayaan termasuk jualan jutaan unit untuk album studionya 21 sangat merahsiakan hubungan perkahwinannya dan jarang membicarakannya di media. Mereka telah berhubungan lama tetapi hanya dihidu media selepas Adele mengucakpan terima kasih kepada suaminya itu ketika menerima anugerah Grammy pada tahun 2017. Mereka mempunyai seorang anak lelaki bernama Angelo yang dilahirkan pada tahun 2012.





Kredit foto: Carian Google



Penyanyi itu memberitahu majalah TIME bahawa beliau mahu melindungi keluarga daripada popularitinya dan hidup senormal mungkin. Konecki ialah pengasas syarikat air minuman, Life Water dan CEO kepada drop4drop, sebuah organisasi kebajikan.



Kredit foto: Carian Google



Pengumuman itu disambut berbelah bagi oleh peminat penyanyi tersebut. Ada yang merasa bersedih tetapi ada yang meramalkan bahawa album Adele yang akan datang pastinya akan meletup dan lebih meruntun perasaan.


Ini kerana Adele sememangnya digelar ratu air mata, dan sebelumnya lagu Someone Like You sentiasa menjadi lagu tema pasangan putus cinta.













Walau bagaimanapun, pasangan ini patut menjadi contoh kerana boleh berdamai walaupun sudah berpisah demi anak mereka. Semoga Adele dan suaminya menemui kebahagian masing-masing. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2019 01:36 PM | Show all posts
Sayangnya, so loving masa mula2 kawin dulu
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 03:53 PM | Show all posts
maksudnya akan ada another killer song soon. anyway husband dia mmg nampak agak busuk lah. semak sgt dgn jambang tu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:11 PM | Show all posts
mesti lagu heartbreak & meletop 2 mcm lagu2 taylor swift, ariana grande
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2019 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bini kaya laki macam hobo..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 12:44 PM | Show all posts
Mesti ramai yang ternanti-nantikan lagu baru darinya dan moga dia dapat pasangan yang lebih baik dimasa depan
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2019 03:21 PM | Show all posts
semoga masing2 tabah
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 04:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Hagard nye suami sheolls..lain naw banding dgn adele yg nampak wangi sngt walau sesama bam2...semoga tabah adele n bekas suami, gittew nasihat iolls.macam dorang baca lak khuen..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 11:59 AM | Show all posts
adele dh kurus siit lawa putih gebu

rmai je jantan nk tackle  nanti
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:52 PM | Show all posts
waiting for her new spicy hits
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lols. I pun terus terfikir mesti next album adele meletops
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2019 04:16 PM | Show all posts
Adele ni lawa,chubby tp lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:54 AM | Show all posts
hermm, syg nye.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.289731s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list