Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7564
View
88
Reply

Joy Revfa Dedah Ada Ustaz Selebriti Minta Gambar Tidak Senonoh

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-4-2019 12:20 PM | Show all posts |Read mode
Usahawan kosmetik, Joy Revfa mendedahkan yang dia pernah dikacau oleh beberapa orang lelaki  berstatus suami orang.


Namun Joy tidak mendedahkan identiti individu tersebut. Dia juga mengaku pernah dikacau oleh seorang ustaz selebriti yang meminta gambar tidak senonoh daripadanya.



Kredit foto: IG



Ustaz tersebut tanpa rasa malu meminta gambar seksi Joy yang berada di dalam rumah. "Mereka patut berasa syukur kerana saya tidak mengambil screenshot mesej perbualan itu dan memuat naik ke internet;" katanya.


Di samping itu, Joy Revfa juga menegaskan, dia mewakili seluruh janda-janda di Malaysia, tidak berminat dengan lelaki berstatus suami orang.


Bekas isteri Hafiz Hamidun ini juga mendedahkan hatinya kini terbuka untuk mana-mana lelaki bujang di luar sana yang penting bukan suami orang.


  



Untuk pengetahuan anda, Joy Revfa dan Hafiz Hamiddun pernah berkahwin pada 1 Mei 2017 dan bercerai pada 25 Oktober tahun lalu. Dan Joy Revfa baru sahaja putus cinta dengan lelaki yang dikenali sebagai Faiz








Kredit foto: Google


Adakah kenyataan ini benar? Atau Joy Revfa sengaja membuat dakwaan palsu untuk menaikkan namanya yang tengah sendu? -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:24 PM | Show all posts
dia pun nak limelight... good try
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts

Tidak kah anda rasa di cabul kehormatan atau di cheap cheap sale kan... .  bila ada lelaki berani  meminta gambar seksi anda?? Ini sexual harassment....
Tapi nampak anda macam proud pulok...memang mengundang kan...

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:50 PM | Show all posts

Aku Speku

Ostad Kazem..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke ostaz kazem {:question
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh, yg first dlu tu bkn ke suami org? Amnesia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:04 PM | Show all posts
nak jugakkk dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:05 PM | Show all posts
nak jugak enterframe
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh..hana tu janda..suka gok suami org..

Cheap thrill..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
joyah hassanah?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
joy ni beriye la pose nk nmpk sisi kurus keding..ape kate uols diet je joy dr tersenget2 bdn cenggitu

kembali ke topik..joy pun ade mase 'dgr bole percaya jgn'
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:24 PM | Show all posts
1. Takmo kalah, tetap juga dia nakkkkkkk.
2. Gambar ko kat ig bukannya senonoh sangat pun. Buah buahan tersembul.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki sheolls pertama laki orang ke laki dia dikebas orang?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ustaz tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 01:43 PM | Show all posts
dan dan lah kau pun hado story kan missjoy..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:07 PM | Show all posts
Photos... or it never happened.

Tp knowing minah ni yg mmg suka buat cerita... hmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:09 PM | Show all posts
joy oren..joy epal..mangga dan jambu batu..teng teng teng..
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts

Di samping itu, Joy Revfa juga menegaskan, dia mewakili seluruh janda-janda di Malaysia, tidak berminat dengan lelaki berstatus suami orang.





Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:13 PM | Show all posts
Untuk seorang perempuan bermaruah, kalau lelaki minta gambar tak senonoh, itu satu perkara memalukan.
tak patut cerita kat orang pun tau tak.

sebabnya,
kalau kau jenis pandai jaga diri, orang takkan berani buat benda melebihi batas ok.

so, cerminlah diri sendiri.

mungkin dalam tak sedar, kau sendiri dah 'offer' something.


Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2019 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut orang gile macam ni jangan di bagi ada akaun socmed.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117532s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list