Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5652
View
95
Reply

[VOL 4] BUMPER ISSUE - PERFUME

[Copy link]

Author: intan_smsb    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-10-2019 03:57 PM | Show all posts
just bought Jenny Glow Freesia and Pear..OMG hampir  sejibik JoMalone and last long too.. and price wayyy cheaper...
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya, perfume EA green tea lavender memang susah ke nak cari dekat sini? Dah banyak tempat I pergi tapi susah betul nak jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2019 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
BlackOpium replied at 5-11-2019 11:27 PM
Nak tanya, perfume EA green tea lavender memang susah ke nak cari dekat sini? Dah banyak tempat I pe ...

Ada. Kat kedai perfume beauty scents mitsui oulet. Tgh promosi year end sale skrg
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 11:53 AM | Show all posts
Uolls.. i know J'adore is like the evergreen perfume. Dah lama kot i takde perfume ni, and recently tergatal pulak pegi bau. Mcm nak beli..tp I tgh confuse coz i hv few perfumes in mind tp bau seakan2 sama. Tak tau nak choose yg mana satu. Sekarang ni i tgh consider - J'adore, Burberry Blush & Chloe.  Korang rasa which one should i get first? Yg mana lgi lasting and bau tak overpowering in air-conditioned office environment?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 12:23 PM | Show all posts
last month i beli perfume stick brand Vasilisa kt japan. balik sini tgk2 SASA pun ada jual dah. tp diorg tak bawak masuk semua..ada 5 ker 6 jenis jer kot. kalau uols yg suka bau lembut2, tak overpowering bole la try guna perfume stick ni...

pastu i beli versace bright crystal absolu pulak. tp yg 10ml roll on jer...suka sbb lembut jer bau dia...

now tgh tunggu d&g light blue sampai. baru order dr perfume.com. perfume lama tp baru skrg terjatuh cinta
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:02 PM | Show all posts
noreen80 replied at 14-11-2019 11:53 AM
Uolls.. i know J'adore is like the evergreen perfume. Dah lama kot i takde perfume ni, and recently  ...

i pernah ada all that 3 brands u mentioned.
lasting almost the same for all 3.
for office - J'dore>> Burberry>> Chloe
this is my opinion.
orang lain, lain citarasa.
but above all, my fav is burberry blush

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2019 01:20 PM | Show all posts
hidet replied at 14-11-2019 01:02 PM
i pernah ada all that 3 brands u mentioned.
lasting almost the same for all 3.
for office - J'do ...

hmm..maybe i cari burberry blush small bottle first la kan.J'adore i pernah pakai like..10 years ago maybe? Then Chloe pulak i avoid beli sbb i tau ramai yg pakai, kononnya taknak bau sama dgn org lain tp everytime nampak kat store mesti i akan spray sikit. And Burberry blush ni i baru je test and I am so loving the smell!

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 03:01 PM | Show all posts
baru borong nk dekat 15 botol perfume kat aussie.sane mmg murah rupenye.

try jlo glow, still.glow tu mcm bau sabun,fresh.tp xleh overdo,nanti mcm bau softener bergerak pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2019 05:10 PM | Show all posts
hahaha i baru2 ni beli semula perfume Britney Spear punya perfume.. Fastasy Midnight , teringat zaman2 remaja hahahahaha still wangi dan tahan....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 01:35 PM | Show all posts
Ralph lauren sales kat GHPO...romance rm279 je..termasuk lotion and body soap
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2019 04:08 PM | Show all posts
last weekend i masuk la channel kononnya nak beli CM i dah habis kan..
to be honest, i tak pernah bau No 5 tau sbb i rasa mcm tak layak je nak bau..haha..tp i try jugak spray kat kertas and OMG...sakitnya hidung dan kepala i dey!!! Bau clorox campur bau toilet i cant just describe the smell!! Tp... my 9 yr old daughter loves it so much siap simpan kertas tu dlm poket dia. .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:37 AM | Show all posts
burning_ash replied at 25-11-2019 01:35 PM
Ralph lauren sales kat GHPO...romance rm279 je..termasuk lotion and body soap

ok ke beli perfume dekat outlet?

i rasa mcm ada tengik sikit.. ke i je yang perasan mcm tu ey?

nak beli mcm takut2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2019 11:38 AM | Show all posts
noreen80 replied at 25-11-2019 04:08 PM
last weekend i masuk la channel kononnya nak beli CM i dah habis kan..
to be honest, i tak pernah  ...

"Bau clorox campur bau toilet "

really? nanti i nak bau lah
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2019 11:15 AM | Show all posts
intanazlynna replied at 26-11-2019 11:38 AM
"Bau clorox campur bau toilet "

really? nanti i nak bau lah ...

Actually mcm bau citrus..ala bau toilet lepas kena basuh tu la.. hehe.
Tapi after a while, ok juga bau dia. something different. Lain hidung lain penerimaannya kan.

Lagi satu I baru blind buy kat perfumeberry Narciso Rodrigues EDT (botol hitam) 50ml. I mmg duk pakai yg botol pink EDP tu..tapi terpengaruh dgn mamat handsome Jeremy Frangrance tu duk review kata EDT is his fav (OMG dia sgt menawan ok! Boleh lalai dan lupa diri bila tgk dia). While waiting for my package to arrive, I tried la spray kat parkson hari tu tp i cannot go la. I still prefer my EDP. So, ceritanya mcm ni la..anyone looking for this perfume, pls roger i k. Still blm buka pun packaging dia ni. I nak let go je la..i have too many perfumes and I am pretty sure I wont reach out for this one.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
noreen80 replied at 14-11-2019 11:53 AM
Uolls.. i know J'adore is like the evergreen perfume. Dah lama kot i takde perfume ni, and recently  ...

Saya vote untuk petite Cherie.
Tapi antara 3 listed by you, I prefer jadore.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Heads up gals..perfume Warehouse sale will take place at citta mall 5-8dec..
Notably, Versace will be available.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119258s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list