Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2153
View
25
Reply

Demi Cinta, Kylie Jenner Pasang Billboard Gergasi 'Selamat Hari Jadi' Untuk Travis Scott

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-4-2019 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Penyanyi hip hop, Travis Scott yang juga kekasih kepada bintang realiti TV, Kylie Jenner bakal menyambut ulang tahun kelahiran ke-28 pada 30 April dan jutawan kosmetik itu mempunyai kejutan khas untuk beliau.





Kredit foto: Carian Google





Menurut TMZ, Kylie telah menyewa sebuah papan iklan gergasi (billboard) di sebuah jalan yang sibuk di persimpangan Santa Monica dan La Cienega,  West Hollywood dan mendedikasikan ucapan hari jadi buat bapa kepada anaknya itu.





Kredit foto: The Blast





Bersama-sama dengan anak mereka, Stormi, Kylie menulis ucapan 'Happy Birthday Daddy, Love, Mommy & Stormi XO'.





Kredit foto: Twitter





Dikhabarkan, selain berbelanja besar untuk billboard gergasi itu, Kylie juga merancang sebuah majlis hari jadi besar-besaran untuk Scott pada malam Khamis lalu.


Menurut sumber, majlis itu bertemakan filem Avengers: Endgame dan Kylie telah menyewa sebuah panggung wayang khas untuk tetamu jemputannya menonton filem Marvel itu.




  



Lucunya, Stormi dikatakan lebih berminat untuk bermain dengan patung Thanos sepanjang tayangan berbanding memberikan tumpuan kepada majlis bapanya.





Kredit foto: Carian google





Nampaknya, Kylie benar-benar memanjakan teman lelakinya yang satu ini. Ini mengundang persoalan, sejauh manakah kebenaran gosip-gosip yang bertebaran selama ini yang mengatakan Travis Scott menduakan Kylie Jenner? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Famili ni kena berterimakasih dekat video ngesek kim kadarshian
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah. Stormi suka thanos.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 12:10 PM | Show all posts
huntung lah kau travis scott dah lah xhensem dapat perempuan cantik kaya yang gila sangat kat kau pulak tu. kalo jenis xreti bersyukur nak curang lagi xtau lah
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 12:33 PM | Show all posts
Kurang sangat gene bapa menurun pada anak.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 03:42 PM | Show all posts
apedehal. x luak pon duit2 dia. dah bosan esok dia carik pakwe lain. manjakan lagi. sampai la duit dia abis
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 30-4-2019 11:39 AM
Famili ni kena berterimakasih dekat video ngesek kim kadarshian

Khennnnn haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Billboard tu mcm promo diri sendiri je. Mle2 bygkan ada la gmbr travis sbesar alam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa ilmu travis ni pki..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi...aku selalu confius kylie dgn sorg lagi beradik jenner tu..sapa nama dia?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 8-5-2019 12:35 PM
Adoi...aku selalu confius kylie dgn sorg lagi beradik jenner tu..sapa nama dia?

Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:10 PM | Show all posts
anony-mous replied at 10-5-2019 02:20 PM
Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang

kendall lawa!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-5-2019 02:20 PM
Kendall jenner. Mcm mana uols boleh confuse? Lain sgt3 muka diaorang

Berkurun tak tgk KUWK tu..sampai lupa dah bebudak tu da besar..haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 10-5-2019 09:01 PM
Berkurun tak tgk KUWK tu..sampai lupa dah bebudak tu da besar..haha

Tp mmg lain uols muka kendal & kylie. Baik besar, baik kecik. Kendall jauh bertiang2 lg cun dri kylie
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 5-5-2019 12:43 AM
Apa ilmu travis ni pki..

Ilmu penis besar.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 02:08 PM | Show all posts
hebat........
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 30-4-2019 12:33 PM
Kurang sangat gene bapa menurun pada anak.

Bukan anak dia pun. Anak kylie dgn ex sblm ni. Break up, pastu couple dgn Travis. Ex dia suruh buat dna, nak claim tu anak dia. Tyga kot ex dia. Tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:46 PM | Show all posts
aammyy replied at 17-6-2019 10:45 AM
Bukan anak dia pun. Anak kylie dgn ex sblm ni. Break up, pastu couple dgn Travis. Ex dia suruh bua ...

Kalau anak Tyga pun, takder langsung menurun gene Tyga. Ramai orang speku mamat bodyguard sheols kan? Hat yang tu nampak la juga iras dengan anak sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 17-6-2019 03:46 PM
Kalau anak Tyga pun, takder langsung menurun gene Tyga. Ramai orang speku mamat bodyguard sheols k ...

Haha. Taktau pulak lepas tyga tuntut buat dna tu apa cerita lepas tu. Mat saleh ni ikut dan je mencelup
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:05 AM | Show all posts
aammyy replied at 17-6-2019 05:33 PM
Haha. Taktau pulak lepas tyga tuntut buat dna tu apa cerita lepas tu. Mat saleh ni ikut dan je men ...

Geli kan tetiba ex Tyga pula ada anak dengan abang Kylie. Kalau betul la anak Kylie tu anak Tyga, jadi la keluarga 69.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.194878s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list