Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1848
View
16
Reply

Idris Elba Tamatkan Zaman Duda, Meghan Markle dan Putera Harry Hantar Hadiah

[Copy link]

Author: Sang_Pencinta       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-5-2019 12:26 PM | Show all posts |Read mode
Meghan Markle dan Putera Harry tidak dapat menghadiri perkahwinan sahabat mereka, Idris Elba, pelakon yang mendapat jolokan Lelaki Paling Seksi Di Dunia baru-baru ini. Bagaimanapun, pasangan diraja itu sempat memberikan hadiah buat pengantin baru.


Meghan dan Putera Harry menghadiahkan Elba dan pengantinnya, Sabrina Dhowre dengan sebuah karya seni lukisan Connor Brothers, yang dipercayai bernilai RM36 ribu ringgit.





Kredit foto: Carian Google



Lukisan itu merupakan karya diilhamkan daripada sebuah buku gaya 1950an yang menunjukkan seorang wanita dengan tulisan Why fit in when you were born to stand out.


Dipercayai Meghan dijangka akan bersalin bila-bila masa menyebabkan pasangan itu memutuskan untuk tidak menghadiri majlis Idris di Maghribi.



Kredit foto: Carian Google



Elba dan Dhowre melangsungkan perkahwinan mereka 26 April lalu selepas bertunang pada 28 Februari 2018. Menurut majalah British Vogue, Dhowre mengenakan dua pasang persalinan rekaan Vera Wang manakala Idris pula memakai sut rekaan Ozwald Boateng.




Pelakon berusia 46 tahun itu berkenalan dengan isterinya ketika pembikinan filem The Mountain Between Us di Kanada tetapi merahsiakannya dan hanya muncul bersama ketika tayangan perdana Molly's Game ketika Festival Filem Antarabangsa Toronto pada September 2017.



Kredit foto: Carian Google



Menurut Idris, beliau memilih Dhowre sebagai pasangannya kerana mereka ada keserasian.


"Dia membuat saya sentiasa tertawa dan kami punyai nilai yang sama, dia sering membuatkan saya supaya lebih maju ke hadapan," tambahnya.


Sebelum ini Idris pernah berkahwin dua kali dan mempunyai anak Isan, 17 dan  Winston, 4.


Tahniah diucapkan kepada duda yang digilai ramai ini. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Seksi kat mana deris tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nampak muda isterinya. huntonglah sexiest man alive dapat aje puchok muda
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah diorang berdua ni.. Nmpk sepadan
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa isterinya. Harap2 diorang bole kekal happy. Kekadang kalau kawen dengan pompuan yang mude sangat ni takot tak matang walaupon nampak matang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2019 04:37 PM | Show all posts
Harap perkahwinan mereka berkekalan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
ak suka tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 01:54 AM | Show all posts
umbut replied at 3-5-2019 01:26 PM
Seksi kat mana deris tu

X boleh blah dgn soalan ni. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah ler ya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon ke wife dia ni? Tak kenal. Sweet je tengok wife dia. Iols suka gak ler Idris Elba ni sebab dia nampak berkarisma
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 3-5-2019 01:26 PM
Seksi kat mana deris tu


Sexy tang "pasti senak"
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut: Seksi kat mana deris tu

Charming n british accent kau
Klau jd bond pun iols xkisah
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2019 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Manis nampak en idris
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
X minat lah mat derih ni...x seksi pon..seksa ada lah...syok ke dia brlakon..x tingin nk tgok dia brlakon pon..Islam ke Selam mat derih ni ? Nama Islam...sat nak cari dlm pokcik gugel pasal mat derih ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2019 03:10 PM | Show all posts
Manis senyuman isteri dia. Sesuai nampaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah deris
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:46 AM | Show all posts
tahniahh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120466s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list