Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
891
View
2
Reply

ada sesiapa tahu kedai repair phone yang ok sekitar wangsa maju?

[Copy link]

Author: kakyungpilah85       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2019 09:57 AM | Show all posts |Read mode
hai kawan2...minta tolong suggest kedai repair phone yang ok kat area wangsa maju.. saya nak hantar repair phone saya model Nokia Lumia 520..problemnya screen crack...yang kedua tablet samsung galaxy 2 7.0 p3100.. yang ni problem dia saya tak pasti masalah motherboard atau apa dia bila on dia akan off..lepas tu on pastu off balik sampai abang jamil...ehhh....phone tu mampus sendiri...haha...sebab ada kedai yang dah xde amik spare part phone tu pasal phone tu dah lama kan...tq ye semua...mintak tolong sangat2...tq.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 08:49 AM | Show all posts
cara mudah.awak masuk group facebook area wangsa maju
dan tanya soalan.sebab penduduk sana lebih tau .
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2019 05:23 PM | Show all posts
Salam,sekadar membantu
.
Sy da banyak survey lokasi repair handphone murah
.
Boleh click link yg sy boldkan
.
Kalau di Kajang boleh try repair Repair Handphone kajang
.
Kalau di Seremban boleh try Repair handphone Seremban
.
Kalau di Ampang boleh cuba Repair handphone Ampang
.
Kalau di Shah Alam,boleh cuba Repair handphone Shah Alam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095157s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list