Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
1460
View
55
Reply

Status Ala2 Fesbuk Ver.3

[Copy link]

Author: kucingkarate       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2019 09:38 AM | Show all posts |Read mode
alamak....dh roboh dh umah nomo 2
kucen tau bkn semer suka post status kt wall facebook masing2
karang silap2 jd viral (spisis skarang mmg suka bab virak ni) x suka...
jom kita sambung kat sini
Umah nomo 3 puloks!!!

selamat datang ke
Status Ala-Ala Fesbuk Ver.3
jom kita sambung me'messebuk'kan diri kita....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2019 09:40 AM | Show all posts
spoil mood betoi la klu pg2 dh ada spisis yg nk menang ni
harus nk kena

sabo...sabo...puasa ning!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-5-2019 12:26 PM | Show all posts
kenapa klu time poser ni mesti ngantuk berganda?
hasdesh....ngantuknye.........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-5-2019 11:47 AM | Show all posts
perkara paling best bulan poser
1-time siang - x de bau asap rokok...heaven!
2-ari khamis - family gathering utk bukak puasa. semua berkumpul bukak ppser sama2 (boleh dikatakan agenda wajib kami adik beradik bulan poser) best terutama klu cukup korum!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 11-5-2019 07:18 AM

Wahh dah rumah ketiga dah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah few days tengok2 kat Zalora..cantik2 nya baju Raya..fitflop shoes..sling bag..

Nak shopping Rayaaaaa tapi mcm mana nak shopping,kita start kerja lepas Raya..wo mei you qian..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 11:17 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 11-5-2019 06:59 AM
Dah few days tengok2 kat Zalora..cantik2 nya baju Raya..fitflop shoes..sling bag..

Nak  ...

Elle kerja di mana lepas Raya ni?

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengantukkkkk wehhhhhh... Tolong2... Kerja2
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 11-5-2019 11:17 PM
Elle kerja di mana lepas Raya ni?

Bukit Jalil..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-5-2019 10:44 AM | Show all posts
sempat ko tido siap mimpi eh, kucen?
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas balik facial. Giler lama tak buat, ada setengah tahun kot. Lepas duduk sepital 2 bulan, kulit kering ngat.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 08:59 AM | Show all posts
paling tak suke orang tak reti common sense..
bulan pose ni ape salah nye ko lebihkan mak ko dari orang lain?
mak ko sendiri kot...
mak memang la kate takpe la ape la..
setakat buka ngn kawan2..hari2 ko boleh buka ngn kawan ko..
kalau dah time patut balik, balik la..
ni konon ade event tu, event ni..
event universiti je kot...boleh je nak skip..tak efek kat ko punya cgpa pun.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 09:01 AM | Show all posts
Foxey replied at 30-5-2019 05:06 PM
Baru lepas balik facial. Giler lama tak buat, ada setengah tahun kot. Lepas duduk sepital 2 bulan, k ...

hani sejak duduk jauh dari kl...lagi la tak sempat buat...

Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 09:07 AM | Show all posts
semalam ckp, hari ni nak buka ngn kawan kat luar..luar tu kat mana..
kat kl..
gile ape jauh nak buke kat kl..
buka kat sini sudah la..
tau la muda la lagi nak enjoy2..tapi enjoy tu pun berpada2 gak la..igt la orang kat sini susah nak buat mende kat rumah nih..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2019 01:00 PM | Show all posts
bos... alahai bosss... buleh kata x mimpi lg bila nk bg cuti & berapa lama cuti...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-6-2019 01:05 PM | Show all posts
waaa...umah dh kena solek. thanks momod hani sayam
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2019 02:02 PM | Show all posts
kucingkarate replied at 3-6-2019 01:05 PM
waaa...umah dh kena solek. thanks momod hani sayam

bukan solek la cen...highlite...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah siap kek coklat. Tinggal buat ganache je nanti. Petang kang nak tolong mak gulung popia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2019 12:41 PM | Show all posts
lil_honey replied at 3-6-2019 02:02 PM
bukan solek la cen...highlite...

ye ye highlite
nak kabo kena make up tp tertulis BM puloks...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2019 12:42 PM | Show all posts
pes day keje lepas raya, maunye x lemau. ngantuks....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087623s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list