Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1859
View
14
Reply

George Clooney 'Sentap' Anak Meghan Markle Curi Tumpuan, Kongsi Tarikh Lahir

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2019 12:34 PM | Show all posts |Read mode






Pelakon Amerika Syarikat (AS), George Clooney menyambut ulang tahun kelahirannya ke-58 pada Isnin, iaitu hari yang sama Putera Harry dan Meghan Markle menyambut kelahiran anak lelaki mereka, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.


Bagaimanapun, penerima anugerah Oscar itu nampaknya kurang senang berkongsi hari bahagia dengan ahli baru keluarga diraja Britain tersebut.






"Ia menjengkelkan, budak itu mencuri tumpuan ramai pada ulang tahun kelahiran saya dan saya tak sukakannya. Ia benar-benar mengguris hati saya," ujarnya ketika ditemu ramah E! Online.


Namun, memetik Vanity Fair, George hanya sekadar berseloroh.

"Ia sepatutnya hari jadi saya dan untuk saya saja," ujarnya berseloroh.


Tarik nafas lega peminat kedua-dua aktor dan pasangan diraja itu apabila George rupanya bergurau saja.


George dan isteri, Amal Clooney yang menghadiri majlis perkahwinan Duke dan Duchess of Sussex itu teruja kelahiran Archie.




Kredit foto: Entertainment Tonight



"Mereka pasangan bahagia dan saya gembira untuk mereka. Bagi pasangan yang menyambut kelahiran bayi, ia adalah momen mengujakan," katanya yang dikurniakan cahaya mata kembar iaitu Emma dan Alex.


Bagaimana kalau George betul-betul tidak senang berkongsi tarikh lahir dengan Archie? Adakah dia akan berdepan amukan peminat Meghan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
clooney bila nak beranak,pilih bini kemain muda lawa berjaya
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tua2 pun helok je rupa
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 09:31 AM | Show all posts
buapakperut replied at 9-5-2019 12:40 PM
clooney bila nak beranak,pilih bini kemain muda lawa berjaya

2 dah anak dia... twins boy & girl kalau tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 11:14 AM | Show all posts
hr tu kata mcm di ambang perceraian.. apa update baru
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 12:00 PM | Show all posts
Gigih atuk ni nak curi perhatian juga
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
GC kan close fren h&m. Iols dh agak dh heols gurau je.
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat last tu mcm bangang nk mampus je. "mcm mana klu George x senang berkongsi tarikh lahir adakah akan berdepan dgn amukan peminat Megan?"

Bodohnya lahai penulis ni.

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2019 01:59 PM | Show all posts
ingatkan sentap betul2..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:04 AM | Show all posts
dia melawak la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 10:20 AM | Show all posts
amal nie transgender kan? anak dorg yg twins tu pakai surrogate mother la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa transgender ke..biar btol.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 04:54 PM | Show all posts
cantiknyaaaa Amal!
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 14-5-2019 10:20 AM
amal nie transgender kan? anak dorg yg twins tu pakai surrogate mother la kan?

Ada byk pic amal pregnant.. pndai2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:44 AM | Show all posts
cantik wife die..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.124299s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list