Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48511
View
590
Reply

Aliff Aziz 'Kantoi' Lagi, Selfie Separuh Bogel Dengan Minah Rempit?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2019 09:38 AM | Show all posts |Read mode


Aliff Aziz buat hal lagi. Kecoh sekarang ini di media sosial bila gambar selfie dengan seorang perempuan tersebar.


Boleh tahan seksi dan menurut apa yang dikatakan netizen, sebenarnya perempuan tersebut baru berusia 17 tahun dan dikenali dengan nama Nismelll di Instagram.


Tengok di Insta Story, katanya berasal dari Sarawak.


Foto: Twitter


Tengok gaya macam minah rempit kata mereka.


Siap ada yang bongkarkan perempuan  tersebut kaki hutang.


Yang lagi teruk katanya mereka berdua memang check-in dalam hotel.


Boleh tengok thread dalam ni:





Buat apa agaknya tu? Bergambar pun kedua-duanya dah separuh bogel, tak tahulah apa lagi yang dibuatnya.


Difahamkan isteri Aliff Aziz, Bella Astillah sendiri pun sudah maklum dengan perkara ini bila ada netizen yang beritahu padanya.





Aduhai Aliff Aziz, tak tahulah apa kena.


Kita tunggu jelah apa jadi lepas ni. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeuu..selera hodoh aliff ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak tggu apa komen bella.. katanya x nak cerai
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:44 AM | Show all posts
goodluck bella!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:44 AM | Show all posts
bella tak risau ke penyakit2 kelamin yg aliff nie boleh bawak.. tido pompuan bukan2 sana sini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
susunya ade tatu..baru 17 tahun. wow kalau x cerai juga x tau la bella
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:49 AM | Show all posts
good luck bella.....

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:51 AM | Show all posts
dah buat perkara x baik tu perlu ke nk selfie bagai .. diam2 sudah la
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:51 AM | Show all posts
malunya anak dan isteri..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:52 AM | Show all posts
so.. bella? still x nak cerai? still nk hidop ngan alip ni ka? hadoiiiiii


lentok habis budak 17 tuh...

mmg kaki perempuan tul alip ni noh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Alif laki paling jalang di nusantara
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudahlah Bella,jntn ni pun x hingin dahbkat ko...nmpk ko je yg terhegeh2 duk syg jntn ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah bella...u expected this dah kan rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:54 AM | Show all posts
terbaik la bella.... isteri yg redha gitu kan konsep dia...
dia tak mampu tuk penuhi tuntutan batin suami sbb tu dia relakan semua itu terjadi...
nitizen apa tahu kan...
hahahhahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:55 AM | Show all posts
aliff nak yang pandai main kot... mungkin bella ni tiada pengalaman main gaya barat.. sebab tu cari lain haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Bella kan nak mempertahankan rekod takde org dlm family dia yg cerai berai. So let her be lah
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:56 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 14-5-2019 09:51 AM
dah buat perkara x baik tu perlu ke nk selfie bagai .. diam2 sudah la

kan...kata bodo kang marah..

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 14-5-2019 09:44 AM
bella tak risau ke penyakit2 kelamin yg aliff nie boleh bawak.. tido pompuan bukan2 sana sini.

Bella ni..kesian sgguh la.. tak berani ambik risiko utk move on
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 09:59 AM | Show all posts
budak malang mana nih?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau macam ni pon bella masih pertahankan dan bertahan, i really dont understand Geli geleman alip aziz ni, main sapu jah pompuan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130927s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list